Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podle EA DICE přehlíží ostatní vývojáři důležitost audio složky ve hrách. To Battlefield...

Jj maj recht je to proste uzasny.
  • f2p + cash shop. Zatim to v recenzich dostava nadprumerna hodnoceni. Jede to v prohlizeci a vypada to podobne jako diablo/torchlight.

http://www.drakensang-online.cz/
  • Dva měsíce po spuštění MMORPG Drakensang Online obývá svět v tomto titulu milion hráčů.

a to je frre 2 play ?
  • Nové ovladače (v285.38 beta) grafických karet GeForce zvýší jejich výkon v Battlefield 3 až...

V rozlišení 2650x1600. Takže možná z pěti na sedm snímků. *4*
  • AMD samozřejmě také vydala BF3 friendly ovladače.
  • Taky jsem ho nedostal. Proto mail na podporu, omluva a zaslání neplatného kódu, další mail, a konečně funkční kód. Teď jen sosnout ty 4GB a můžu to prubnout.
  • Podle EA DICE přehlíží ostatní vývojáři důležitost audio složky ve hrách. To Battlefield...

Closed Beta je pouze pro USA a Kanadu, pro ostatní to bude až 29.9..
    Mám to potvrzené z live supportu, proto taky lidi co mají klíč a nejsou z USA/Kanady, tak píšou, že jim to strašně laguje...
  • MidnighT91

Dva měsíce po spuštění MMORPG Drakensang Online obývá svět v tomto titulu milion hráčů.

Sám to hraju a můžu jen doporučit neskutečně chytlavá záležitost...
  • Po tom co predvedli s Crysis 2 jim to vazne neverim.
  • Na co nepřímo upozorňuje nové video od Sony? Nová hra, služba... nebo dokonce konzole? Dozvíme...

Hra má podle toho co jsme četl lepší grafiku z původní Gamecube verze i dodatečný obsah z PS2 verze. Takže je to asi "nejlepší z obou světů". Samozřejmě je to HD předělávka, takže tato je ještě lepší.

Pozn.
    Když porovnáš PS2 a GC verzi, tak zjistíš, že PS2 je rozmazanější a méně detailní. Přece jen byl RE4 původně součásti Capcom 5, tedy dohody mezi Capcomem a Nintendem o pěti exkluzivních titulech pro Gamecube... nakonec to dopadlo dost neslavně... jeden vůbec nevyšel, jeden byl propadák a další vyšly i na jíné platformy.
  • Homefront 2 má být tou nejlepší hrou od Crytek. Jestli tvůrci nekecají se dozvíme až za dva...

Možno tak v Amerike.

Ja bohuzel taky jeste do ted zadny klic nedostal. Tohle EA dost nevychytala. Na to se mela pripravit lepe a treba klice rozeslat drive *16*
  • B.o.b

Crysis bude podporovat na PS3 i X360 rozlišení 720p a 1080p.

To sem zvědav *7*
  • Jazz
    Uvidíme, co z nich vyleze.
  • Divotvurce
    Dají tam drsňáckou kuličkovku, aby měly děti radost *1*

Jinak jako nově příchozí vás tu všechny zdravím *4*
  • Homefront 2 má být tou nejlepší hrou od Crytek. Jestli tvůrci nekecají se dozvíme až za dva...

Já bych řekl, že kecaj. *5*
  • vsadim se ze o zadne vylepseni vykonu neslo.. jen fixli bugy a vykon se dostal na normalni hodnotu :)

No je to asi ejdno, pac se to udajne pekne prasi a lidi jsou akorat nas... *3*
  • Ataker

Podle EA DICE přehlíží ostatní vývojáři důležitost audio složky ve hrách. To Battlefield...

Žádný klíč zatím nemám a to mám MoH limitku a předobjednáno, ale to mi asi nepomůže no nevadí... 29tého to jistí :)
  • Na co nepřímo upozorňuje nové video od Sony? Nová hra, služba... nebo dokonce konzole? Dozvíme...

V novou konzoli neverim, tipuji to na hru *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit