Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nedavno na Buildu rozdavali Samsung tablety s W8. Nebyl jste tam nekdo? Treba by se to tam dalo nainstalovat :)
  • EULA NENÍ nadřazená ústavě a nebo dokonce nedej bože listině základních práv a svobod, které právo na soudní a jinou ochranu zajišťují. Je nesmysl si něco takovýho dát do EULA *15*
  • Týká se to teda bety?
  • Jazz
    Já taky ne, tady někdo hrál cracknutou Steamworks hru, co ? *1*
  • Nečekaně dnes na STEAMu vyšel nový update pro Counter Strike: Source.

Tu betu nemám a nemám problém.
  • ucho
    podle mě není... na soud by měl mít nárok každý, i když někde slíbí, že se soudit nebude...
  • Urug
    Akorát bez nainstalovaného Steam BETA updatu nevalí vyhledávání serverů...

EDIT:
    Tak prej pokud se vám v server listu objeví:
    "Steam beta must be running to make use of find servers."
    Tak stačí restartovat Steam. (Nicméně instalace toho Beta updatu vyžaduje restart Steamu čili se to taky vyřeší)
  • Datum vydání Soul Calibur V je naplánováno na první čtvrtletí příštího roku.

Nezdá, je to tak :D. A jak sledujeme reakce, ne všichni se radují. Tohle je mimochodem další důvod, proč Valve dělá CS:GO, kdyby implemetovaly i další změny, které ta hra obsáhne, komunita by to asi špatně nesla. Ale tenhle update je dobrej, opravdu tleskám.
  • Jazz
    Zdá se mi to nebo 'OLD CSS IS BACK BYATCH' ?!
  • jesusek
    Jeden se raduje a druhý by brečel...
  • Nečekaně dnes na STEAMu vyšel nový update pro Counter Strike: Source.

Tenhle update je dost povedenej. Spustil jsem hru a úplně se to hrálo jinak, byl sem vyjukanej, jak se to ty zbraně najednou chovaj :). I like it :).
  • Koupit si to muzes :D
  • Je vubec mozny neco takovyho si dat do euly?
  • Od dnešního dne spadá PSN pod novou divizi (Sony Entertainment Network). Odsouhlasením nových podmínek se vzdáváte možnosti zapojit se do hromadné žaloby proti Sony.

In Your face
  • Fanoušci Battlefield 3 jistě zaslintají nad novými screenshoty.

Mě už tady nad tim BF3 rozum stojí. Zatímco na ostatních webech se vše vejde do jedné novinky (představení MP módů a nové screeny), tady to prostě musí bejt rozdělený. Pak se nedivte, že si lidi myslej, že ste zaplacený... *3*
  • S příchodem Windows 8 budou moci proti sobě hrát majitelé PC, X360 a Windows Phone.

Takze si s Win 8 muzu koupit Red Dead Redemption?
  • polo verdikt

Tak si zahraju určitě všechny nový GTAčka, 2008 +
    Just Cause 2
    Saints Row 2
    Alpha protocol
    a hrál bych i White Gold: War in Paradise (Xenus 2), kdyby nebyl jenom v azbuce
    jinak zombíci a tyhle věci mě pořád ještě nedostaly
  • S příchodem Windows 8 budou moci proti sobě hrát majitelé PC, X360 a Windows Phone.

To nebude moc fér :D
    PC hráči mají s myší mnohem rychlejší reakce. Pochybuju, že půjde XBOX hráč dobrovolně hrát proti PCčkářům.
  • ucho
    já mám XP a žádný problém jsem neměl.
    omrkni fórum: http://forum.maniaplanet.com/
    případně napiš na support. tam byly dvě možnosti instalace mám dojem (i když to bylo asi jen možnost stažení vlastně)
  • Těžko říct jak to bude s prodejem v ČR, spousta lidí si zvyklo na TMNF která byla zadarmo a platit 400 se jim nebude chtít. Pak je tady to jiný prostředí, trochu jiný chování auta atd. atd. Já osobně jsem maximálně spokojenej. Hrál jsem betu od konce srpna a včera jsem si zkusil i SP. A "nadeo" tratě se mi hodně libí. Neni problém je zajet, ale zajet je opravdu výborně, to už je oříšek :) Každopádně já určitě doporučuju, ty 4 stovky za to rozhodně stojí :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit