Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rozpumpujte parádní grafiku v Crysis 2 módem BlackFire's Mod 2.

A jeste ste zapomely zminit jednu dulezitou vec a tou je ze Diablo III si bez netu nezahrajete. Pro hrani je nutne stale pripojeni k internetu. *11*
  • Diablo III nabídne prodej a nákup herních předmětů za skutečné peníze přímo ve hře. Blizzard si jen něco málo naúčtuje za transakci.

Já nevim ale není tak jediná pointa diabla masakrování hordy nepřátel kvuli lepšímu lootu?
  • Pro mesta obecne max. 1 dite, vesnice 2, minority 3, cizinci zijici v PRC omezeni nemaji.
    Pak jsou tu vyjimky jako napr. kdyz muz i zena jsou jedinacci, maji positezene dite, porodi dvojcata nebo trojcata, atd.
    V podstate mohou mit kolik deti chteji, ale pak plati poplatky/pokuty.
  • Čínský pár prodal své 3 děti, aby měl peníze na online hry v internetových kavárnách.

Ssem myslel, ze cinani muzou mit podle zakona max. 2 deti. Ale jestli to zrusili tak se mame na co tesit.
  • E.Y.E.: Divine Cybermancy

Plánujete na tuto hru recenzi? Vypadá moc zajímavě.
  • Byl bych opatrnější...
  • Středozemě z Pána prstenů pronikla do MineCraft.

Jako ta Moria? To trošku nechápu *8*
  • Jazz
    Já toužim po vetším monitoru, to je tak všechno a 10 jich vážně nepotřebuju, už jenom proto, že to není "celej" obraz...
  • Amylee.Anderson
    A u kolika puberťáků pařanů si simtě byl? Já ma jenom bednu, klávesnici, myš, repráky, webku a po ničem víc netoužim. A ten jeden můj 4:3 monitor mi stačí.
  • MidnighT91

Čínský pár prodal své 3 děti, aby měl peníze na online hry v internetových kavárnách.

Lidi jsou prasata *12* *12* *9*
  • Čínský pár prodal své 3 děti, aby měl peníze na online hry v internetových kavárnách.

3 mouchy jednou rano...
  • posila
    Ta mi pripomina ceskou Granny Coder ;)
  • I přestože je této babičce téměř 99 let, ve videohrách to dobře válí.

Tak to klobouk dolů
  • 10 parádních herních hnízdeček.

Lol nevim co je na nich tak parádního, takhle to vypadá skoro u každýho puberťáka pařana, u mě to nebylo jiné, 3 monitory jsem si pořídil už v 16ti letech z brigád...
  • Podívejte se na několik nových dortů s motivy her - jsou vážně k sežrání....

Nic z toho nemá na můj dort z krtečkem který jsem dostal k 7 narozeninám....
  • V souvislosti se špatnými finančními výsledky a plánovanou slevou 3DS, klesla cena akcií Nintenda...

"Nintendo je ale pořád nahoře, i když je dole."

To zní jak vtip o Chucku Norrisovi. *1*
  • MidnighT91

Oficiální Playstation magazín tvrdí, že na technologii Frostbite 2 poběží i Mirror's Edge 2....

V Mirrors edge 2 zaritě věřím už od dohrání jedničky. *3*
  • Jn,to je trapna vymluva,jak si zajistit svym predrazenym DLC prodeje.
    Ale pokud jsou ty famy o ME2 pravda,tak budu mit velkou radost,protoze mirrors edge byla jedna z mala opravdu originalnich a povedenych her za posledni roky,pokud nebudu brat v potaz indie scenu.
  • Oficiální Playstation magazín tvrdí, že na technologii Frostbite 2 poběží i Mirror's Edge 2....

to je ten uzasne slozity engine, ktery zadny smrtelnik, krome bozskych vyvojaru neni schopen zvladnout?

viz:
    “Když se podíváte na Frostbite engine a na to, jak je komplexní, pochopíte, že by to bylo pro lidi příliš náročné, vzhledem k tomu jak se tam budují úrovně, destrukce a všechny tyhle věci. Je to docela záludné,” řekl Soderlund.

Podle něj by to byla pro lidi jednoduše příliš velká výzva. *7*
  • Když si předobjednáte u Cenegy standardní edici Deus Ex: Human Revolution, dostanete k tomu bonusové...

Kdyby radši Cenega dala češtinu. Takhle nekupuji ani s deseti DLC :-(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit