-
Shepard zabit, po třech letech (nebo kolika) oživen aby postupně zjistil, že se na dráhu nízkotučného mléka řítí invazní flotila robotů, z nichž jeden rozsekal polovinu obrany. A v procesu se zbavil Collectorů sužujících lidstvo. Není to posun do dálky, ale posun to je.
...ten tag se neumí zavřít? -
Končí jenom Shepardovo dobrodružství. Bioware by byli sami proti sobě, kdyby se do ME dál neždímali.
-
Potvrzeno: Třetím dílem herní série Mass Effect nekončí.
Ještě aby jo, když se BioWare rozodli v druhém díle absolutně vůbec nehnout s hlavní dějovou linkou. -
Třetím dílem herní série Mass Effect nekončí.
Néééé! -
Fanouškem předělaný design konzole X360 do motivu Call of Duty: Modern Warfare 3.
holčina je šikovná, ale střeva xboxu jsou tragický tojsem docela čuměl, v negativním slova smyslu -
Muhahaaa
Tak tohle jo.
Ke hre me to sice prilaka tezko, ale funny je to teda as šit... -
Fanouškem předělaný design konzole X360 do motivu Call of Duty: Modern Warfare 3.
A to se vam jako libi? -
Life of headless kamikaze!
http://www.youtube.com/watch?v=tLX8Om54KBw -
Samozřejmě, že není.
Tohle je hodně velká čůrákovin* od EA *16* -
Pokud vim tak ne. :)
-
Origin
Hezké. To by mě zajímalo, jestli něco takého je i na Steamu. -
X-BOX s kinectem taky nestojí v jednom baliku více jak 400 dollarů...
-
Tony Hawk
Tak ted mi nejak dochází souvislost mezi velkým odhalením Neversoftu na Gamescomu a touto novinkou. Potěšilo by mne kdyby byl nový THPS na PC :-) -
Nepotvrzené systémové požadavky Star Wars: The Old Republic.
Nepotvrzene ? Vzdyt jsou vyveseny na oficialnich strankach jako minimalni -
A z čeho tu "hodnotu" kalkuluješ?
Výkon snad zákonitě MUSÍ mít přinejmenším stejnej, +tabletovej ovladač, nejspíš pohybovej, a kdoví jaký vychytávky.
Proč by proboha mělo mít menší hodnotu?? -
Song, který nahrál Ice-T s jeho skupinou pro Gears of War 3 mód Horde 2.0 vyjde 2. srpna.
Každopádně WiiU podle mě nemá vyšší hodnotu než PS3 nebo X-Box 360. A jelikož bude Nintendo chtít zaujmout co nejvíce konzumentů (HC i Casual hráčů) tak ta cena už ze zásady nemůže překročit těch 7000,-. Můj názor *5*. -
Mozes poslat blizsie info?
Pokial viem, tak oficialna verzia od PopCapu este na Android nevysla... na Markete je sice nejaky port, ale je to dost otrasne... -
cena zařízení není dána náklady na technologii ale jeho hodnotou *3*
-
Ano, nejspíš vyjde
Na FantomPrintu psali, že by ji opravdu vydat chtěli, ale ještě nemají ani originál, takže rozhodne kvalita samotné knihy....
PS.: S pevnou vazbou bych se ale na 99% rozloučil, herní knihy jsou téměř vždy paperbacky.... -
Sasha Grey skončila?neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee *4*