Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Me prisel lehci nez Kayran. Teda delal jsem to na min pokusu :o)
  • Mnoho hráčů The Witcher 2 (Zaklínač 2) volá po zlehčení obtížnosti prvního bosse.

Mne teda na Normal prisel tezkej tak akorat. Ani moc ani malo. Docela me trvalo nez jsem se dokazal dostat za ty jeho chapadla po tom co to na nej spadne ale dalo se to... Na bosse uplne akorat.
  • A pravda letcher to je ořišek. To je jako by měl kajran 100 chapadel.

Ale ja se setkal už i s narozem že bitky jsou moc těžké:)
  • Mnoho hráčů The Witcher 2 (Zaklínač 2) volá po zlehčení obtížnosti prvního bosse.

Jako kajrana?? Vždyt to bylo vcelku lehké. Je to jen o uskocich v pravou chvilku. To daleko více mi dal zabrat ten ritual. Hraji na vysokou.

To jde vidět neschopnost nebo spíš lenost a pohodlnost dnešních hráčů. Ale za to můžou výrobci her že nás tak rozmazlily.

mnoho lidi breci ze maj problemy s prvnim bossem jo :D jsem zvedavej co budou rikat az budou bojovat s tim "plesatym" W. To je tepr neprijemnej boss :DDD
  • Proč předělávat něco, co funguje skvěle.
  • Porovnání tří screenů upozorňuje na recyklaci animací v CoD: Modern Warfare 3 (od svých starších...

toho si všiml snad každej...většinu animací mají stejný už od dob cod4 *7*
  • ucho

Poslední šance pořídit si s 20% slevou hru ze série Syberia, která konečně dorazila i na STEAM.

mno... o víkendu byla v akci Syberia na GoGu. sleva 50 %. tedy vyšla levněji, na nějakých 5 dolarů...
  • ucho

PC verze Saints Row: The Third nebude portem, ale od základu nově vytvořenou hrou.

není to z principu nesmysl? vždy se musí přeužít zdrojkáky, jedno jakým směrem. ten napsaný kód danou hru definuje. není reálné psát kód znovu. to by ti lidé udělali úplně jinou hru... je to přeci jen o tom, kolik času jsou ochotni tomu věnovat a jak jednotlivé změny budou realizovat. základ je ale přeci vždy stejný...
  • MrSanta
    *1*
  • ucho

Jak se jednotlivé platformy podíleli na zisku firmy Take2? 40% X360, 39% PS3, 9% PC, 5% Wii, 3% DS...

pozor na hrubky ;)
  • MrSanta
    Jojo, dneska válíš *1*.
    Halo: Reich - to by se mělo někam vytesat. Nic ve zlým, samozřejmě. Sranda musí bejt.
  • Dneska se mi zase daří koukám... *7*
  • U drtivé většiny případů tvoří podíl USA u celosvětových zisků USA filmů minimálně 40%.
    Existují vyjímky, ale to je dáno třeba celosvětovou oblíbeností jako třeba Pán Prstenů
    (zisky USA tvořily 1/3) nebo v případě Avatara kde šlo o první 3D film.Tam to blo nějakých 25% +-.
    Nechcu se vyjadřovat k jejich vzdělanosti, inteligenci nebo jestli se chovají rozumněji což si já fakt nemyslím, protože je to na delší debatu a oni mají jinou mentalitu.Stačí se podívat na ty jejich davy "fanoušků" u voleb inauguracích a tak.Každopadné je potřeba si uvědomit, že jejich platy jsou několikanásobně vyšší než ty naše.A to hraje docela důležitou roli.
  • MrSanta

Windows 8 vyjdou v průběhu příštího roku.

Jejda, to berou nějak hopem. Jsem zvědavej, jak dlouho si ještě vystačím s XPéčkama *2*
  • ucho

Druhá část porovnání tváří postav z L.A. Noire s obličeji celebrit, které se pro ně stali...

pozor na hrubky ;)
  • E3: Dontnod Entertainment se chystá ukázat futuristické akční RPG pro PS3 s krycím názvem Adrift,...

co zprava to preklep.. fakt prd3l cist doslovne.. :D jinak arty z tehle hry vypadaji masakrozne tak su zvedavej co ukazou. :)
  • fail!
    Halo: Reach nabízí kampaň, multiplayer a co-op v demoverzi.
  • Halo: Reich bude mít kampaň, multiplayer a co-op demoverzi.

Nooo umm něják jsem Halo přestal pozorovat...ale neměl být Halo Reach poslední díl? Nejedná se o překlep to Reich? Ted jsem totiž docela zmaten

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit