Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan_Klobouk
    A co by o tom kdo chtel slyset? Jak to bude cele zase super? Jak se podivame po celem svete? Jak to bude preskriptovane a na zastaralem enginu, co se belha na DX9?

Ale beze srandy, co od toho kdo cekate? Mozna prislibi delsi hraci dobu v singlu, treba az 8h. (v prekladu, dojedete to za 5h). Mozna budou basnit o multaku, jak na nem hra stavi a jak bude konecne osetreny proti podvodnikum. (v prekladu, lidi jsou svine, zkusime cheatery zastavit, ale tezko se to podari) Jo a mozna zazni i bozska klasika, ze uspech pro ne znamena jen prodej kvadrilionu kusu, ze uz s predobjednavkami jsou na polovine a cokoliv pod 96% vezmou jako prohru. ;)
  • B.o.b

Activision chystá před E3 ještě jednu tiskovou konferenci (23.5). Uslyšíme o Modern Warfare 3?

Já bych chtěl *4*
  • Nové off-screen záběry z L.A. Noire.

paramount pictures si narokuje prava,takze video uz neni
  • Treyarch už údajně hledá nové zaměstnance na vývoj druhého dílu Call of Duty: Black Ops.

Tak že jim přeju všechno nej do budoucna, další mnohamiliardové výdělky a spoustu tupých oveček, co si to budou kupovat. S příchodem Black Ops pro mě série Call of Duty skončila.

Třeba se poučí a nepůjde ani zapnout.
  • E3: Těšit se můžete na odhalení zcela nového materiálu od Gearbox.

Co jsem ti říkal?!
  • x

Debílku.

*5*
  • ucho

Shannon "Poz" Posniewskim, který vdechl život free-to-play MMORPG Champions Online, opouští firmu...

snad mě tady neukamenují, ale ten člověk se jmenuje Posniewski.
  • Ó, vážně? Něco se někomu nelíbí, tak je to hned stupidní žvást? Komunisto.
  • B.o.b

Treyarch už údajně hledá nové zaměstnance na vývoj druhého dílu Call of Duty: Black Ops.

Ach můj bože taková horzná hra bude mít pokračování to snad...
  • Mahcake

Podle dat z Vgchartz výpadek služby PSN nijak neovlivnil vysoké prodeje konzole PS3.

Taky neni proč, pokud nám Sony dá hru jako kompenzaci, tak aspon hráči nemusí kupovat nic extra a stačí koupit jenom konzoli.
  • B.o.b

Kousek scénáře ze zrušené hry True Crime: Hong Kong.

Mohola, mohla to bejt dobrá hra *9*
  • No na druhej pohled to na ctyricaty leta s tim provozem mozna az tak extra mimo nebude.
    Ale prazdne to teda stejne pusobi az hanba. Achjooooo. V tehle ohledech se asi radsi zacnu pripravovat na zklamani

Safra. Cim dal vic mi pripada, ze fyzika aut je oproti GTA dost ohlodana, a atmosfera mesta z toho gameplaye taky nulova.
    Sice tam jen projizdi hlavni tepnou, ale lidi a provoz prakticky zadnej, o nejakejch stancich, kontejnerech, nastenkach, apod. ani nemluve. Toho mesta se teda hodne bojim - uz z tech gameplay sestrihu se mi zdalo moc sterilni : /
    Zacinam mit strach. Ze bych si na ten tejden nasel jinou nejocekavanejsi hru? : )
  • Treyarch už údajně hledá nové zaměstnance na vývoj druhého dílu Call of Duty: Black Ops.

Panecku, tak ono se chysta pokracovani neceho co samo o sobe nemelo vubec vzniknout. *8* Copak bude v MP tentokrat na dalkove ovladani? Ze by nejaky vrtulnik ci snad maly Transformers s kanony, priznivci RC modelu si jiste prijdou na sve. *2*
  • ucho
    na bleskovky je korektor naprosto zbytečná věc. stačí si po sobě tu bleskovku před odesláním přečíst. zas tolik textu v ní obsaženo není...
    na zaplácání diskuze se přičinili i jiní.
  • V tom pripade jsem asi natvrdly.Muzes mi napsat tedy,jaky vyznam ma ta veta s carkou a bez te carky?Ja tam proste ten jiny vyznam nevidim.
  • Tomu se rika profesni deformace.Nemyslis,ze by rozumnejsi napsat tiscali ,at si treba najmou korektora ,kdyz ti to tak vadi?
    Chapu tvoji motivaci,ale tohle je vazne spatny zpusob.Akorat tady zaplacavas diskusi stalymi upozornovanimi na gramaticke chyby.Vetsine tady ocividne s tim akorat lezes na nervy.
  • ucho

S prohlížečem Google Chrome si můžete zdarma stáhnout PC verzi hry Angry Birds.

jde to i bez chrome, tedy můžete rovnou hrát...
    http://chrome.angrybirds.com/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit