-
Zahraniční slevový server Groupon dnes nabízí na jakoukoliv hru od Big Fish Games (např. Plants...
Big Fish? Snad PopCap, ne? -
Zahraniční slevový server Groupon dnes nabízí na jakoukoliv hru od Big Fish Games (např. Plants...
Nedá se to objednat z ČR, takže k ničemu taková zpráva. -
Stejně tvé prosby nebudou vyslyšeny, tak nekřič.
-
Dnes v pravé poledne čeká na hráče betaverze Gears of War 3 překvapení.
To překvapení je, že všechny herní postavy mají velký hlavy a mluvěj jako šmoulové *1* -
nezapomínej že xbox má oproti PS normální dvd a ještě k tomu na nich je jenom 6gb místa na hru. Někde to tu už bylo psaný v článku. Spousta her na xbox360 mivá 2dvd. I když 3 už je docela dost *3* uvídíme
-
Pokud se o víkendu PSN rozjede, bude prý muset čelit dalšímu útoku.
Ať jdou do hajzlu!Kdo se je o to prosí?!Tak zahoďte konzoli prodejte to co máte od sony a dejte pokoj!Když se vám to nelíbí! -
Dva oficiální Kingdom Under Fire II wallpapery.
O téhle hře jsem už hodně dlouho neslyšel... chci se zeptat jestli v blízké době bude toho infa víc. Děkuju -
Kotaku odhalilo, ze Xboxova verze L.A. Noire bude na 3 discich.
*8* *8* *8* ... tak to jsem teda necekal. Doufal jsem, ze tu technologii maji tak vychytanou, ze nezpusobi tak velky narust velikosti oproti standardni animacni technice. -
Ja bych to prave nelamal pres koleno ani u tech procent ... ale jen v tech bleskovkach ;)
-
Sony stále podezřívá Anonymous z toho, že cíleně spolupracovali s hackery, kteří odcizili osobní...
Jakékoliv nabourání serverů Sony by mělo za následek jejich odstávku a Anonymous takový útok plánovali... I kdyby za tím útokem nestáli (má to cenu vůbec řešit, když do té skupiny může vstoupit kdokoliv?), cíl měli podobný. Navíc jakýkoliv útok na infrastrukturu jakékoliv firmy odnese vždy hlavně zákazník (například propad akcií znamená utahování opasků - nic dobrého pro zákazníka). -
Podle výzkumu netvoří z hráčů násilníky akční hry, ale fotbalové simulace.
Len ďaľšia arkádová vtákovina, Red Orchestra 2 to istí *5* -
Na E3 bude při příležitosti prezentace hry Dead Island vidět aktuální podoba tohoto titulu.
A ony jsou někdy prezentovány na veletrzích podoby neaktuální? -
Men of War Assault squad weekend akce na steamu 10e
http://store.steampowered.com/app/64000/
cz steamgroup s temer 60 membery http://steamcommunity.com/groups/mowascz -
Však já vím... ale takhle bych řekl, že je to přehlednější a alespoň to nelítá po řádcích...
Záleží, jestli to tedy budeme lámat přes koleno *5* -
.
-
GoG
po updatu stránek je lidem k dispozici hra Dragonsphere zdarma. -
Runescape tento měsíc čeká několik updatů a grafická vylepšení.
Ha *3* -
posila: jo, o té měně a jednotkách vím, ale bál jsem se už to zmiňovat :D
oceňuji, že došlo k nějaké opravě. -
@ucho: Wow, na "lepicí páska" vs. "lepící páska" me muj oblibeny grammar nazi na IRC nikdy neupozornil, takze jsem chvilku myslel, ze sis to snad i vymyslel. (Pak jsem to nasel ve slovniku) :)
K tomu hnidopistvi... To pravidlo s mezerou plati i pro vsechny jednotky a meny ;) -
Do 19:00 si můžete na STEAMu koupit Plants vs. Zombie GOTY Edition se slevou 66 % za 3,4€ (=83Kč).
Tiez som neodolal. Minecraft ma pauzu :)