-
Zakódovaná zpráva od Gabea Newella ukrývala informaci, že se máme na něco těšit čtyři dny...
Half life 3 is coming:-) -
Gabe to nemohl prostě jednoduše oznámit, to on ne , musí být za každou cenu originální. :-D A to je dobře.
-
Zakódovaná zpráva od Gabea Newella ukrývala informaci, že se máme na něco těšit čtyři dny...
Uz se to ke me doneslo - Valve prestalo bavit delat hry a vse co s tim souvisi, takze zaviraji kram, do pul roku vypnou Steam (vsechny koupene hry budou pote nepouzitelne). Chteji pry nechat prostor nejakemu novemu a pracovitejsimu studiu. :-) -
ne, neteste se ... -
Dost dobře se mohl přetavit do práce na Secret Worldu.
-
Funcom si pohrává s myšlenkou pokračování hry The Longest Journey.
V roce 2007 bylo oznámeno Dreamfall Chapters, ovšem od té doby ani vidu ani slechu po nějakém pokračování.
Viz
http://games.tiscali.cz/preview/dreamfall-chapters-the-longest-journey-pokracuje-30112
Jen by mě zajímalo, kde se ten grant "rozpustil", že by další tunýlek? *7* -
Funcom si pohrává s myšlenkou pokračování hry The Longest Journey.
Kéžby. -
Spike Games oznámilo Deadliest Warrior: Legends - pro vaše PSN a XBLA účty bude k dostání v polovině...
Když se mluví o Spike Games tak si vždy vybavím tyhle 2 krásné videjka
http://spoonyexperiment.com/2010/08/04/deadliest-warrior-game-review/
http://spoonyexperiment.com/2010/08/06/deadliest-warrior-the-game-follow-up/
Spike games jsou jen ubožáci :) -
Pokud si předobjednáte Dungeon Siege III na STEAMu, získáte zdarma předchozí dva díly.
...získáte zdarma předchozí dva díly. - ale pouze jejich single player část. Na multiplayer zapomeňte. -
Naughty Dog: „Herní série Uncharted nebyla nikdy koncipována jako trilogie.“
No ona to snad ani trilogie nemůže být, podle mě je trilogie příběhově spjatá, což ani jeden díl Uncharted není. Nebo se mýlím? A pokud si myslí, že trojkou to odpískají, tak mě pěkně naštvou. Uncharted je první hra, která mě donutila si po dohraném druhém dílu pořídit díl první. Na třetí díl se těším moc, co z příběh přinese. -
DICE se rozpovídalo o Battlefield 3: „Již máme lepší hru (Battlefield: Bad Company 2) než je...
Kdysi dávno, za temných dob DreamCastu, bylo standardem 60 fps, 40/30 bylo minimum při velmi náročných scénách.
Nikdo se s tím extra nevytahoval, byla to samozřejmost. -
DICE se rozpovídalo o Battlefield 3: „Již máme lepší hru (Battlefield: Bad Company 2) než je...
Bodaj by to dodrzali s tymi 30fps... to je totiz vec ktora u mna velmi rozhodouje ci ist do konzolovej verzie alebo nie... -
jj
Jj vím že u prvního mám garamatickou chybu, už do toho nechci vrtat když tam mám nějaké respondenty aby se mi to nepokazilo.
Blbý sled otázek to myslíte jak? já se to snažil dělat podle stávajících bakalárek co jsem měl možnost vidět (dotazník), kde přesně vidiíte chybu?
Chybí mi tam třeba filtrační otázky ale to nepovažuji za chybu, nebylo moc co filtrovat. -
Nový Commodore 64, který dokáže rozjet jak staré klasiky, tak i novější hry.
No Super :D .. jen by mě zajímalo jestli tam jde připojit i disketovka na pět a čtvrtky diskety kterých mám doma požehnaně :D Commodore 64 s takovým hardwarem .. tohle mít před dvaceti lety tak si pískám :D -
Zdařilé video parodující trailer hry We Dare.
koukam, ze tu delate reklame anglicky verzi konkurecniho webu, to by me nenapadlo :). -
Majitel Xboxu360 s červeným kruhem smrti se rozhodl vzít konzoli na střelnici a tam se s ní definitivně...
Nebylo to tu už jednou?
P.S Pěkné dělení novinek po celých hodinách. -
asdf
Nj, ale si představ že sedíš v takové kakoboudě seš posranej strachy a najednou musíš nutně na záchod, ale co když je za dveřma bubák?! -
adf
Na co dualšuk, když ji může zažalovat .. -
Člověk by si na této fotce řekl, že jde pouze o obyčejnou skříň - opak je však pravdou.
tohle je jako dělaný na noci prosezený za nějakou hororovou hrou..nebojíte se že na vás něco vyskočí -
Videoporovnání ulic Manhattanu ve skutečnosti vs. Crysis 2.
V Crysis 2 je toho na ulicich vice nez v realnem NY, proc ne *2*