-
Yakuza of the End se přecijen v několika obchodech dostalo na pulty, oficiálně byl prodej hry odložen.
http://www.ea.com/battlefield3/videos/faultline-episode-2
nove videjko z BF3 -
Na PSN se brzy objeví i Parasite Eve 2 a The 3rd Birthday.
U nás první Parasite Eve ještě nevyšel :-( -
jj
přesně tak .... ten jejich engine je starej a jejich prázdné řeči jsou stejně tupé jako hry co dělaj ... TEMERAF *2* -
Treyarch: „Frosbite 2.0 je ohromující, ale náš engine po updatování zvládne to samé.“
Neumí ani pořádně modifikovat CoD a tvrdí, že umí stejně dobrý engine? Nějak jim ty prodejní čísla vlezly do hlavy. *1* -
Treyarch: „Frosbite 2.0 je ohromující, ale náš engine po updatování zvládne to samé.“
A ted tu o Jenickovi a Marence. *1* *1* *1* -
Za 400 Microsoft bodů můžete převléci vašeho Avatara do outfitu vůdce KLDR Kim Jong Ila.
A za dva tisíce za Hitlera. Tak si říkám s prominutím:"To už vydělávají i na takových hajzlech?!" -
jj, říkal jsem si, že by někdo mohl rýpat s tím, že v ČR stojí hardware o něco více než v zahraničí, proto jsem si dal tu práci a pro jistotu to přepočítal tpodle aktuálních českých cen. Výsledkem byla částka 14200 s tím, že jsem vždy neověřoval nejmenší možnou cenu na trhu *3*
-
Můžu se zeptat, jak se přišlo na těch 14 000 Kč? Podle cen těch součástek v ČR nebo...
-
děkuji za info, na us psn demo už tedy je, na eu by se mělo objevit co nevidět *3*
-
Podle oficiálního infa by se mělo objevit dnes mezi půlnocí a druhou hodinou ranní. Takže někdy v této chvíli...
Zdroj: http://twitter.com/#!/Crysis -
Demo Mortal Kombat je nyní na PSN zpřístupněno pro všechny.
A nejake info o demu Crysis 2? Co jsem naposledy nekde cetl, tak melo vyjit 15.3., coz bylo uz vlastne vcera:). Ale Amici, maji jeste vcera, takze snad rano, uz bude zitra a demo bude na psn. Jinak myslim, ze se ho nedockame:( -
Zdá se ti to nereálné? V tom článku máš btw i benchmark té sestavy.
Btw: v té ceně je započítán i windows, takže pokud bys pořizoval jen hardware, vyjde tě to na dvanáct... -
Článek, z kterého jsme čerpali (a je uveden i jako zdroj bleskovky) byl zřejmě předepsaný a počítalo se s tím, že demo hry mělo být na psn vydáno právě dnes (teď už včera *4* ). Bohužel, jak už si mnozí z vás všimli, zatím se tak nestalo (nebo se alespoň nenašel region, v kterém by tomu tak bylo). Zprávu tedy zatím dočasně stáhnu a věřím, že příště už si na to zahraniční kolegové dají pozor. Díky za pochopení *5*.
-
John Carmack: „PS3 je mnohem, mnohem lepší než cokoliv kdy bylo vyrobeno...snad kromě X360, které...
Jsem nevěděl, že Carmack dělá do politiky :))))) -
Chcete počítač do 14000 Kč, který si hravě poradí s Crysis 2? Sáhněte po této sestavě.
A pak jste se probudili ne? *12* -
pardon oslu *1*
-
Mortal Komat v redakci je banda volu -
gh
demo mortal neni zas kecate -
Predpoklada mze az klasicky s updatem storu, coz bude nejdriv po pulnoci na US... -
a na jakym store ja to na českym ani na americkym nevidim ?