Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sony vybojovalo právo na seznam IP adres, které navštivili homepage GeoHota od ledna 2009 do současnosti,...

Od sony si uz konzoli nekoupim. Tohle prehanej.
  • Sony vybojovalo právo na seznam IP adres, které navštivili homepage GeoHota od ledna 2009 do současnosti,...

Tak to je hustý. To jako kdokoliv, kdo se na konkrétní stránky byť jen na moment kouknul, bude pod dohledem?
  • První hacky do multiplayeru Crysis 2 jsou funkční. To je zlé, moc zlé...

*1*
    Tohle se jinak komentovat fakt nedá :]
  • 1. Video-archív.
    2- Prima-Cool se nekupuje, pokud ji naladíš v DVB-T vysílání.
  • Dnes od 13.20 můžete na kanále Prima Cool sledovat další díl herního pořadu Re-Play, tentokrát...

da se to nekde najit na netu? TV nemam a kvuli tem 2 poradum za mesic ji kupovat nebudu.
  • Cosi
    Tak to se omlouvám pane klobouk. I když jen tak mezi námi, ty pohyby boxerů v zápase, mi plynulé nepřipadali (y).
  • Pan_Klobouk
    Ted marne premyslim, jestli ma Grommit nejakou cepici, potazmo muze-li pod ni neco mit. Rec byla o trhajici se "baletni hre" Bulletstorm. Konzolovy Fight Night samozrejme bezel v ramci moznosti plynule. ;)
  • Cosi
    Jasně dostatežné železo když je fight night jen na konzole, klobouku koukněte se jestli máte něco pod čepicí.
  • Pan_Klobouk
    Ta "baletni hra" mimo jina zaujala i tim, ze se docela trhala. Bud nema pan Novak dostatecne zelezo, nebo Unreal engine 3 neni zas tak nenarocny, jak se vseobecne rika. ;)
    Novy komentator je ale plus, o neco malo to posunul. Ted jeste zrusit studio s komentatory a mit vic recenzi (snad pulka poradu byla kino promitacka starych traileru) a bude to OK.
  • Cosi
    Mě se to takhle líbilo, líbilo, líbilo a taky ten hlas budí dojem že hry hrají i lidé starší 15 - 25 let.
  • Dnes od 13.20 můžete na kanále Prima Cool sledovat další díl herního pořadu Re-Play, tentokrát...

Recenze na "Baletstorm" byla top stejně jako změna komentátora těch recenzí.Genialní tah.Teď už se jen zbývá zeptat čí syn vedení Primy to je.
    :]
  • Judge Lets Sony Unmask Visitors to PS3-Jailbreaking Site

http://www.wired.com/threatlevel/2011/03/geohot-site-unmasking/
  • Josef

jen řekl, tak , jak to ve skutečnosti je. PS má GoW, Microsoft má GeoW.
  • A proč není na steamu Kolo štěstí? zasranej Mountfield! *1*
  • Proč nevyšel Alan Wake na PC a PS3? Rozhodně to prý nebylo výmyslem nikoho z Finska ani technickými...

A preco nevysiel Heavy rain na xbox? Zeby PS3? :D :D :D :D :D A preco nevysiel God of war 3 na xbox? Zeby Hornbach? :D :D :D :D
  • Proč nevyšel Alan Wake na PC a PS3? Rozhodně to prý nebylo výmyslem nikoho z Finska ani technickými...

Josef do toho totiž vidí nejlépe ze všech tak pozor. Národ Pepíků :D

games jsou uplne dementni, jiste ze MS si zaplatil exkluzivitu, takze to na PS3 asi nevyslo, fakt idioti
  • Chcete vidět, co všechno zvládne CryEngine 3? Podívejte se na video.

je videt ze technologii umi super .. hry bohuzel moc ne .. ale mohli by jen delat engine a poskytovat ho jinym studiim pro hry a animovane filmy .. to by byl ideal ..
  • Jakej je rozdíl mezi rozespalým ránem a být ráno rozespalý? Poslyš kamaráde, na čem jedeš? *1*
  • Když jsem to psal, tak jsem si opravdu říkal, že existuje jistá nepsaná společenská konvence, že se vtip, sarkasmus, ironie apod. označuje smajlíkem, ale řekl jsem si, že to by bylo už moc jednoduchý. Proto ta pasáž s tou zbraní, předpokládal jsem, že to už musí dojít pravdu každému *1*. Vtip je v tom, že se najdou lidi, co vůbec uvažují nad tím jestli jsem to myslel vážně. Viz Shledon. Bazinga!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit