-
"Pokud z torrentu stáhnete Zaklínače 2, čekejte za pár dní dopis s oznámením o pokutě"...
Jsi mimo. -
Do akeho haja, prosim ta? PC ako hernej platofme sa stale dari... inak by Valve, CD Projekt, Bioware, Blizzard a mnoho dalsich uz davno robili hry vylucne na konzoly...
-
Blbost, stahování pro vlastní potřebu ilegální není (vzpomente si na Kino jak bezelo upozorneni že staování je krádež, a dnes? sdílení je krádež.) co se týká uměleckých děl, platí tuším to že asi po 50ti letech se muže dané dílo distribuovat bez ohledu na autorská práva. Ať je to hra, či film je to jedno. pokud neposkytujete druhé osobě, stahujte si co chcete.
-
"Pokud z torrentu stáhnete Zaklínače 2, čekejte za pár dní dopis s oznámením o pokutě"...
Se uz ani nedivim, ze jde PC scena do haje, kdyz ma nekdo takove nazory. -
Můžou být rádi, že si to vůbec někdo stáhne, protože to je pro ně dobrý znamení, že to za to stojí. Stahování nikdy prodeje her neovlivňovalo, protože dobrou hru si většina ráda koupí. -
Tady jde právě o to, že stahování softwaru ilegální je. Jinak je tomu u uměleckého díla ve formě hudby či filmu. U her se to bere jako krádež majetku. Tudíž, ať z rapidu, nebo czshare NEBO torrentu je to ilegální - pokud to nemáš zaplacené. Například samozřejmě stahování ze Steamu je v pořádku. Doufám, že tu nikdo neslovíčkaří :). -
vypadlo mi slovíčko že stahování přes torrenty je trestatelné. Proto je tu czshare, rapid, uloz.to atd... mimoto nevim zda se budou pídit po 2 000 000 lidech co si to stáhnout. To je podle mě jen výhružka pro děti co stahujou a bojej se že jim seberou počítač od rodičů. -
Když budu chtít tak si ho stáhnu z čeho se mi zachce -
Pokud stahujes pres torrent, tak zaroven i odesilas - a je jedno ze to muze byt i zanedbatelne mnozstvi.
-
No taky jsem z toho docela uchcával. *1* Hlavně by mě zajímalo, jestli si tohle vůbec může CD Projekt dovolit, sem myslel, že něco takového můžou dělat jen nějaké státní instituce nebo tak, cožpak je CD Projekt nějaká herní policie? Vzpomněl jsem si na Kalouska, když rozesílal faktury na zaplacení státního dluhu. *1* -
Tak toto je dobrá chujovina :D vysvětlí mi někdo jak by na to mohli přijít? např. já jsem schovaný za NATem a 4mi routery... a mimoto, pokud je člověk inteligentní, stahuje přes CZshare nebo Rapidu. A pokud je mi známo samotné stahování ilegální neni. Sdílení a poskytování je protizákonné jelikož při tom i sdílíte? nemam pravdu? -
no ja chciju :D *1* *1* HIMYM 4ever
-
Challenge accepted! :D -
já to chci je to super, hlavně ty akce s nože,
-
- lupu jsem dodelal, nasadim za chvili (bude dole v rohu obrazku a zvetsi ho hned)
- videorecenze jsou dany tim, ze clanek nejde dat do vic kategorii. video se jeste zmeni
- rss: html (tedy i img) v textu feedu je pekna prasarna. obrazky jako xml tag (enclosure) je cistsi zapis a zalezi pak na rss ctecce. mozna to sprasime, kdyz to lidi chtej :)
- odkazy jsou schvalne neaktivni. mozna pro prihlasene je udelam klikaci -
Jak vypadala stealth akce Cipher Complex předtím než byla dána k ledu? Sledujte 10 minut dlouhé...
Textury a gameplay vypadají fantasticky, hudba a hlasy taky. Přeci by takhle skoro hotový projekt neukončili? :-O -
Jáaa ... nie
-
Kteří čuráci dávají ty mínusy a za co?
-
áno niečo ako lupa ... nečo čo by sa roztiahlo (a prispôsobilo) v okne otvorenej stránky ... nečo takéto http://bit.ly/cs7nDW ... a kľudne nech je dole nejaká lišta so zvyškom galéria (napríklad ako na steam-e http://bit.ly/dAGA6f ) ...
+ keď už som sa tak rozpísal prečo sa video recenzia v karte hry neradi k recenziám ale k videám je to trochu nelogické
PS. finguje vám ten rss správne mne totižto nikde nenačíta obrázok je tam iba odkaz naň
PSS. práve (po poslaní tohto príspevku) som si všimol ... prečo nie sú odkazy v príspevku aktívne (nejde mi na ne kliknúť) ... bezpečnosť ??? -
Všem XBL multiplayerovým hráčům Call of Duty: Black Ops, kteří mají hákový kříž v logu...
Oh gee, why is that? *1*