Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki

Osmiletý chlapec zastřelil ve státe Louisiana svoji babičku poté, co si zahrál GTA IV.

ale no ták!
    • Fremencz
      No a teď si počkej na reportáž od Tv nova a bude ti absolutně zle.
      • No kdyby někdo narazil na českou reportáž o tomhle, tak to sem hoďte, ať se pobavíme.
        • no mě stačí i tohle

http://www.youtube.com/watch?v=B2ty8AF2P1Q

ta legendarní reportáž ve střepinách
  • Pokud budete ve hře Killzone: Shadow Fall zasaženi nepřítelem, změní světelný panel ovladače PS4 barvu...

tak to je vychytávka jak stehno. určitě mám čas se podívat dolů na ovladač a podívat se na barvičku jak to změní, úplná husťárna. už nevědí co udělat za novinku, tak vymýšlej kraviny. kvůli tomuhle si tu konzoli určitě nekoupím
  • Activion ve slevach na steamu!

http://a.yfrog.com/img861/2482/8hrt.png
    Trefne :D
    • nevim, proc ty minusy, ja si toho taky vsimnul a směju se tomu pokaždé. když je akce na ty kekely, tak je vždycky jen takhle směšná
    • Activision* *7*
  • Majkl
    DOTAZ: proč byl odstraněn můj oblíbený emotikon obracející očí v sloup, ale zůstal blicí smajlík, za který mě zabanujete kdykoliv ho použiju? a není to trochu divné, mít na stránkách emotikon, který se nesmí používat, resp. nebylo by jednodušší ho dát pryč, když už tedy nechcete, aby ho lidi používali? 😉
    • radim.zaty
      Třeba ho nechali, aby vyfiltrovali retardy.
      • Majkl
        tak to moc nefunguje, když jsi pořád tady
    • Jack1947
      Možná se neumíš nejlépe vyjadřovat ? nechci tu rýpat/pitvat ale vidím tvůj nick a obrázek a četl jsem tvé příspěvky. Mají to tady hodně roztodivné.
      • Majkl
        díky za pobavení po ránu, zasmál jsem se hezky

a ano, vyjadřuju se jak mi zobák narostl, co na srdci, to na jazyku, protu tu mám taky furt nějaký banán, ale měnit to nehodlám 🙂

• Jack1947
          To podle mě není problém ale spíše že přímo/nepřímo urážíš narážíš na autory(článku)  či redakci. Takže asi tak no.
      • Píše tatar jack... 😀
      • Draken69CZ
        "Možná se neumíš nejlépe vyjadřovat " zabil 😂
  • Petice za odstranění Infestation: Survivor Stories ze STEAMu za scam, negativní recenze a klamavou reklamu.

Kde?
    • Ronox
      Poslední dobou nám ten bleskař nějak přestal dávat linky na ty věci o kterých "fleška" je...
    • MickeyMutant
      Tady: https://www.change.org/petitions/steam-remove-infestation-survivor-stories-aka-the-warz-from-the-steam-store
  • Pilgrim66

Bluehole chce přidat podporu cross-play mezi Xbox One a PC hráči titulu Playerunknown’s Battleground, zatím však naráží na problém v podobě nevyváženosti ovládání.

Wow, kdo by to byl čekal...

Jen asi každý, kdo hrál někdy střílečku na PC i na konzoli.
  • Viva la reklam

Hodina po půlnoci, diskuze přečteny, fádní reklamy ignorovány, když tu najednou bla bla bla..
    https://i.nahraj.to/f/1H6u.png
    • No vidíš, jak tě to zaujalo. Beztak jsi klikl ze zvědavosti - reklama splnila účel. *2*
      • Jack1947
        Klikat ani nemusel... když mu to vyjelo ze zdola.
        • To si asi pleteš s tím, když sedíš na hajzlu.
  • Lukass

Rise of the Tomb Raider

Tak po 15 hodinach napisu mensi rozbor. Hratelnost je vyladena oproti 2013 na maximum, Lara uz neni takova chudinka a furt neknoura jako v 2013, v tomhle hra hodne dospela. Hadanky sou jednoduchy ale je jich dost a potesi, jeskyni, kobek a ruznech krypt je ve hre tuna a sou fantasticky zpracovany v nich je hra nejsilnejsi a fakt zazitek.
    Dalsi co musim vypichnou te pocit ze strelby, proste uzasny, stejne jako lezeni po skalach a sledovani pohybu Lary,
    Grafika je bozi, fakt sem nekolikrat veril ze se divam na film a ne ze hraju hru, ale na par mistech je hra silene narocna a FPS padaji dolu asi na 2 mistech ve hre me FPS spadli pod 30. (dle ohlasu na netu nejsu sam komu FPS padaji) FPS se drzi mezi 50-35 vetsinou , v kobkach drzi 50 v narocnech venkovnich scenach je to kolem tech 35-40 . Nejvic zerou polozky Level of Detail, Pure Hair, a Shadow, tady sem ziskal nejvic vykonu. Optimalizace by chtela jeste doladit a to hlavne ve venkovnich scenach kdy sou mista kde se hra fakt trha, neni jich moc za 15 hodin asi tak 2 az 3 ale zazitek to trochu kazi.
    Hra se povedla Lara je krasna a urcite zato stoji.
    Jeste sem zapomel dodat ze hudba je skvela a vyborne se ke hre hodi.
  • ucho

Shadow of the Colossus

tak právě dohráno. teda žádná procházka růžovou zahradou to nebyla, ke konci jsem se i zapotil :D zajímavý, jak se dá udělat hra pouze z boss fightů a přesto mi její zdolání zabralo 11 hodin.
  • Veskoslav

Homefront 2

No nakonec po "dojetí" jsem trochu na vážkách. Není to vyloženě špatná hra, za 300-400 bych i zakoupil, spousta dobře udělaných nápadů, zamořené oblasti technologie, zbraně a crafting, medvídek s bombou atd. Do toho bohužel stupidní AI, neustále opakující se hratelnost, bugy, vypadávající textury, po více jak dvou hodinách hraní se začne hra cukat. Takže nakonec je to milé překvapení oproti recenzím a tím, jak to bylo přijmutí v prvních dnech, co hra vyšla. Jinak celkově zklamání, že to má systém zabírání míst jako Mad Max, který mě taktéž moc nebavil, ale tam bylo aspoň to ježdění a boj na vyšší úrovni než tady. Příběh je klasické klišé, nebudu se k němu více vyjadřovat. Myslím si, že kdyby hra neměla tak problematický vývoj jaký měla, kdyby to vydali později, myslím si, že by to byla hezká hra. Takto je to šedý průměr, co v současné chvíli neurazí, ale za týden si na ni ani nevzpomenete.

A ten, co dělal ovládání na motorku, nechť hnije v pekle a Nurgle požírá jeho vnitřnosti.
    • Jack1947
      To seš rychlík ( i když asi optika net takže si měl stáhnuto rychle) já to stahoval přes noc včera akorát - je pravda že teda se jim moc ten "otevřený svět" nebo město moc nepovedlo - jsi si skutečně jistý že se ti to necukalo špatnou optimilizací na ATI?

Motorka souhlas hrůza, hrál si to asi víceméně v kuse nebo minimálně každý den 6 hodin -vzhledem k tomu že ta hra nestojí moc tak na kooperaci by se dala jak už jsem psal dole byla to celkem sranda - možná i lepší než klasické PVP.
      • Veskoslav
        ATI už hezkých pár let neexistuje a ne, není to AMD kartou, dělalo to u všech karet.
        • Jack1947
          Fakt zrovna za ty 2 hodiny hmm.. zajímavé a je to fuk že neexistuje já si ten bazmek zapamatoval jako ati *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit