-
-
-
Pro mě nejlepší oznámení na E3. Doufám, že se vrhnou i na Nemesis :)
-
tys asi E3 moc nesledoval, co?
-
-
Vzhledem k tomu, že tu o tom není ani čárka tak asi ani místní redakce *3*
-
-
musí to dávkovat postupně, pak by jinak nebylo o čem spát a všechno by udělali během dne
-
-
Neměl čas no ježíši, taky sem nesledoval...
-
-
-
Má Dualshock 4 zdířku na USB, jinými slovy jde z něj udělat "drátový" ovladač jen tím, že do něj píchnu USB kabel? Dík.
-
-
ano, jak jinak bys ho z PS4 nabíjel?
-
-
Netuším, protože jsem nikdy žádný Dualshock neměl.
Každopádně díky oběma za odpověď.
Chci vyzkoušet PS Now přes Blu-ray přehrávač od Sony.
-
-
Má a jde
-
-
Ys: Oath in Felghana na Steamu za 12€
http://store.steampowered.com/app/207320/
http://www.rpgfan.com/reviews/ys-oath/index.html
Ys: The Oath in Felghana is a remarkable remake which never cuts corners. It’s the best remake ever produced. It’s (debatably) the best installment of the Ys Series ever produced. And it receives my absolute highest recommendation.
http://www.rpgfan.com/reviews/ys-oath/index2.html
With excellent gameplay, an outstanding soundtrack and pleasing visuals, Ys: Oath in Felghana is a worthwhile gameplay experience. While easily cleared in less than 10 hours, it is a joyride from start to finish with no semblence of filler content and the perfect pacing. For those unwilling to go the import route, make your opinions heard and bug developers for a localization. This is a title that really deserves one! -
Sorry, ale na fight club jsem se vydržel dívat jen chvíli, už ty lidi nechci vidět, redakce je mi čím dál víc nesympatická, nejen díky tomu jak to tu upadá do sra*ek, ale celkově když vidím ty lidi.... nemám k nim absolutně žádnou autoritu, nic, ani je nepovažuju za příliš dobré redaktory, snad jen ten Lukáš má občas dobré chvilky, totální antisympatický Poláček, ten "jako" borec je uplně mimo... bože... za co.
-
-
ještě aby si ty měl k nim ňákou autoritu lol
-
Upadá do sraček? Možná jen v kvalitě recenzí a redakce, ale ty počty disgustujících a komentářů jsou na úrovní světových magazínů.
-
-
1) tady není konkurence pořádná, kdyby tu byl schopný web, tak sem nikdo neleze
2) kvantita těžce převyšuje kvalitu, je pěkný, že tu píše co já vím 100 lidí ? (světová třída) tolik snad ani ne, ale k čemu mi to je, když 95 procent jsou necitelne blaboly. -
-
Dit ten Fightclub byl dobrej ty ses jen negativista. Tot vse. S panem. *3*
-
1. Nic ti nebrání jej udělat.
2. Ty jsi toho jasným důkazem. Pokaždé, co píšeš, tak pořád dokola to samé. Pořád dokola ty samé blbosti *7* Jako pokažený gramofon. -
-
Takže když ti prodají zkažený rohlík, tak ti řeknou "však si udělej lepší" , super :D Tyhle kecy miluju.
-
-
Místo doleva ho zahneš doprava a máš zkažený rohlík! *3*
-
A já pro změnu miluji kecy od lidí, co melou naprosté hovvna a ještě zcestně. Takže tak. A zkažený rohlík? To se dělá jak? Já jenom, abych nenaletěla, až si koupím zkažený rohlík.
-
-
-
-
-
-
shootmania storm
http://www.youtube.com/watch?v=AokX-7VnHwE
Vypada vic jak slusne.. "powered by players" -
Společně s vydáním X360 verze Titanfall vyjde patch, který umožní majitelům hry uzamknout počet fps na 30.
proč uzamykat? -
-
aby to nemeli moc rychly, vis jak, konzole a bleskurychlej aim, to nejde moc dohromady *5*
-
Že by to šlo i níž ? ... Nebo hra v některých pasážích ztrácela okatě na plynulosti - a tudíž bude "optimalizována" ? Po tom co jsem viděl PES14 , ve kterém se při prezentaci hráčů začne obraz dříve na konzolích nemyslitelně trhat , už věřím všemu . Bohužel mi právě tohle absolutně nesedne k označení next gen .
-
-
Váš výsledek: 85 %
> Nájemný vrah < StřelecŘezníkPacifista
Bravo, vaše znalosti vražedného arzenálu jsou tak bohaté, že byste
klidně mohli být hrdinou příštího Hitmana. Nezapomínejte ovšem, že jde
jen o videohry.
Dosáhli jste percentilu 84,81. Odpovídali jste tedy stejně nebo lépe než 84,81 % ostatních čtenářů.
Jeden z nejlepších kvízů co sem dělal asi😎
Tady jsem si tak nějak říkal to by byla hamba, i když třeba narazit u Wolfa3D :S je možná i ostuda na druhou stranu, je z roku 92 já ho nikdy pořádně narozdíl od Duka a Doomu a jo ještě DUke3D jsem se mohl splést.
-
-
100% wolfenstein byla první střílečka co jsem hrál a protože se mi z ní dodneška dělá špatně je těžký na ní zapomenout a to jsem jí i přesto několikrát dohrál.
-
Takže 85 %. Podělal jsem tam tři otázky v řadě. Castlevanie vůbec nevim, co to je.... Saints row jsem v životě nehrál a Duke Nukem jsem hrál moc málo na to, abych tušil, co tam nebylo za zbraň.
A percentil už je 88,57, takže šla během toho dne úspěšnost lidí dolů.
-
-
Ty jo vyholřet na Dukovy ale přiznám se jsem váhal, teda strefit se na okovanou botu by bylo neštastné. Castlevania taky moc to neznám tak by mě ta zbran nenapadla.
-
-
Nu čekal jsem více lidí... 😬
-
-
Někteří pracují. Počkej, až budu mít čas a dám ti vědět, pokud do té doby zase nedostanu ban.
-
-
Ty za co ? Jinak ban není jen za formu ale taky za příspěvek... ty budeš mít asi dost bodů možná více, já prostě starší hry tolik nehrál, nevyrostl jsem na pc mám ho až od roku 2004... holt někomu dáno nebylo.
Ostatně ono to i dává smysl, rodiče pro svá dítka radši konzoli a nějakou tu hru. Jnže pc je základ a pak nebylo zbytí i když na tátovy bejt nemám ho doted ( byli to až prarodiče) a ty se stejně jako já moc nevyznali tehdy Celeron 2,4ghz nebo kolik hehe jak sem skončil na AMD?! aháá už vím🙂
Myslel jsem to spíše takhle že, už od dneška od dvou a zatím nic... moc.
Prostě mě to překvapilo nic více, hrozně mě zajímá jak to kdo má.
-
-
Pravděpodobně (podle citace pravidel) „za pomluvu redakce“, ale bylo to přísné. Ani ten příspěvěk nebyl smazán, takže ho ještě můžeš najít.
-
-
Já jsem se domníval že se maže taky příspěvek za který je BAN ( hele já měl ted 2 bany ) ten poslední ani netuším... proto občas nechápu jak pravidla fungují chtělo by to aktualizovat. ( nejsem si jist diskutování o banech taky není proti pravidlům😬😈)
-
-
-
-
-
Váš výsledek: 100 %
> Nájemný vrah <
Střelec
Řezník
PacifistaBravo, vaše znalosti vražedného arzenálu jsou tak bohaté, že byste klidně mohli být hrdinou příštího Hitmana. Nezapomínejte ovšem, že jde jen o videohry.
Dosáhli jste percentilu 100,00. Odpovídali jste tedy stejně nebo lépe než 100,00 % ostatních čtenářů.
A je teda fakt, že u Wormů jsem váhal mezi kombajnem a důchodkyní, ale kombajn mi nakonec přišel na wormsy moc obyčejný :)
-
-
Já se třeba trefil u God of war, ale to je spíše díky informovanosti... Postal byl taky chyták páč to asi zkonily...
-
-
V čem to byl chyták? Kočka jako tlumič je všeobecně známá fičura Postalu :)
-
-
Aspon nenapovídej, no jasně ale napsali Postalu když v prvním díle nic takového nebylo. Jenže tuhle otázku zrovna zná každé dítě. Mortal kombat třeba ne, tam jsem si ho spletl s někým jiným.
-
-
Vidíš, to jsem si vůbec neuvědomil. Asi proto, že kočka jako tlumič je jasná, vůbec jsem nepřemýšlel nad tím, který díl to byl :)
-
-
Reakce na příspěvek:
Tak to jo no... a hlavně jsem to hrál a užil jsem si ( nedohrál paradoxně jen Postal3 a pak docela i litoval).
-
-
-
-
-
-
-
Microsoft a Sony prý na podzim chystají refresh konzolí s podporou 4K videa
http://www.cnews.cz/microsoft-sony-pry-na-podzim-chystaji-refresh-konzoli-s-podporou-4k-videa
Tak přeci bude mít ten Set-top box rychle update. -
-
Když už jsme u videa mohli by pak zlepšit pozvolna i herní podporu. *4*
1080i i když to asi nehrozí, zatím zatím se s nextgenem seznamují a časem to pojede cv pohodě stačí vydržet. *3* -
tak ted se lolzole daj updatovat snadno, kdyz najeli na pc architekturu, od pc uz je deli jen vlastni operacni system, a stejne tak lolzoli operacni system definuje
-
-
Tam se píše o hw vylepšení instrukcí pro akceleraci toho 4k videa. Navíc jestli tam budou stále přidávat věci tak to nebude tak easy a více náročné na zdroje. Bude hrozit, že to průměrný émerický lolzolista nepochopí a bude žalovat firmu za to, že nemá easy zábavu, tak jak tvrdí v reklamě.
-
-
*7* jasně přehrávaní videa bude náročnější než hraní her.... samozřejmě ten zdroj zvládne naprosto v pohodě...
-
-
On ale nemyslel napajeci zdroje ty joudo...
-
-
-
-
-
Nový trailer od Axis Animation opět potvrzuje, že nová hra ze série Halo dostane název Halo 5.
Děkuji,nechci -
-
Nový trailer od Axis Animation opět potvrzuje, že nová hra ze série Halo dostane název Halo 5.
Je škoda nezahrát si jednu z nejlepších FPS na světě... tvoje mínus.
-
-
STONLINE
Dnes zacina F2P hry star trek online, myslim ze si zasluti mala pripomienka, kedze je to pribuzny SWTOR *4*