-
Valve nadobro vyprodalo svůj ovladač Steam Controller a ruší nadbytečné objednávky.
GG
-
Jsem jedinej komu ještě nedošel na mail ten christmas box od square enix ? Čekám, všichni to mají, já mám peníze z účtu pryč, potvrzenou a zaplacenou objednávku, ale hry nikde...
-
-
Zajdi si na stránky, přihlaš se přes svůj účet, co jsi použil na nákup a při rozkliknutí v profilu máš vpravo dole Open Christmas box. Já jsem se na mail ani nedíval zatím.
-
-
Hry ktere chci hrát, kupuju mimo slev, klidně i za plnou cenu v den vydání a na Steamu. Na druhou stranu mě novější hry zpravidla nezajímají.
-
-
Já to mám docela podobně. Hry, které mi za to stojí, kupuji v době vydání. U ostatních si počkám pár měsíců, než cena trochu klesne nebo se objeví ve slevě.
Né všechny hry mi za plnou částku stojí, což poslední dobou je valná část Ačkové produkce.
Naposledy jsem v den vydání koupil alien:isolation a koupě jsem nelitoval. -
Slevy taky nechápu ale co no... někdo to holt dodržovat tyhle "tradice" holt musí. *3*
-
-
Jacku, ty ses fak guma *3*
-
Kdyz hry nekupujes, tak slevy nechapes..no
-
-
-
Vypadá to, že Radical Heights bude (po LawBreakers) dalším neúspěšným titulem studia Boos Key - ve stejný moment ho včera maximálně hrálo pouze 1819 lidí.
CLiffíku už je čas to zabalit ztrapnil ses dost *7* *4* -
-
To je hrozný když lidem chybí sebereflexe, viď Jacku?
-
-
Oblivion na steamu za 5€
Když už tu máme recenzi na Skyrim tak by možná stálo za zmínku, že na Steamu je GOTY Oblivion za 5€ -
dobra online FPS
nevite o nejaky dobry online FPS krome tech proflaknutejch jako Counter Strike, Battlefield nebo Insurgency? *9* -
-
Tribes Ascend, Quake Live, Fistful of Frags (Divoký Západ), Heroes & Generals, Dirty Bomb, PlanetSide 2, Phantomers, Alliance of Valiant Arms, Blacklight: Retribution a Contract wars. Vynechal jsem Halo, CoD, Bf, TF II, Overwatch atd. Takže podívat se, třeba Tě něco nakonec zaujme:)
-
-
Contract wars jsem nějakou dobu hrál na to že to je jen v prohlížeči tak je to celkem dobré - těch v prohlížeči her je kolikrát víc než v PC. ( plnohodnotnotnejch)
Blacklight mne spíš omrzelo ( je to více či méně P2W) to samí ta volovina GHost in the shell.
Ještě bych doplnil F2p alternativu OW Paladins byt je toto samé trpí se když dostaneš nooby.
Dirtybomb ale zase je to celé o týmu když se někdo vydá na osamělou akci máte smůlu.
-
-
Squad je taky docela zajimava zalezitost ale jeste neni dopecena.
-
-
Gurnaphics Card: NVIDIA’s Face Works
http://www.rockpapershotgun.com/2013/03/20/gurnaphics-card-nvidias-face-works/
Zajímavá demonstrace GPU -
Zaklínač 3 posunutý na únor 2015
http://forums.cdprojektred.com/threads/29315-Release-Date-of-The-Witcher-3-Wild-Hunt-%E2%80%93-An-Open-Letter -
-
Článek tu byl dřív..
-
-
Dirt Rally
Pro ty co možná řeší jestli jim to pojede na něčem slabším, hodně nenáročná hra, test v posledním buildu. GTX960, 1920x1200 - testováno na vestavěném 3 minuty dlouhém benchmarku.
Vše na high - minimum 100, průměr 125fps
Vše na ultra + 4xMSAA - minimum 46. průměr 56fps
Vše na ultra + 8xMSAA - minimum 36, průměr 43fps -
-
Divím se že jsi nenapsal procesor a RAM. Taky bych čekal od tvého kalibru i zatížení procesoru atd., jestli chceš aby to bylo relevantní.
-
-
hlavně mi chybí nějaká grafika lidé neradi čtou obrázky to je to co táhne. Jaký to je release?
-
-
-
Metalový remix písně Sons of Skyrim ze hry The Elder Scrolls V: Skyrim.
Perfektní!!! *1* *1* *1*