-
Homeworld Remastered možná už v únoru!
http://www.pcgamer.com/get-a-first-glimpse-of-homeworld-remastered/ -
Zdravím, stojí DA: Inquisition za ty prachy? Známý si to koupil a asi po 4 hodinách to přestal hrát. Prý to vůbec nedosahuje kvalit Origins. Totálně oholený skilltree bez možností specializací, boj se prý ovládá pouze jedním tlačítkem a je tak jednoduchý, že není třeba taktizovat. Otevřený svět se prý vůbec nepovedl a nepřátelé se tam potulují jak v Lineage 2. Podle gameplay videí se mi to moc nelíbí ale přece bych to chtěl zkusit.(Jo a trpaslík s náušnicema a odhaleným hrudníkem?) Dragon Age 2 pro mě bylo obrovským zklamáním a mám strach, že stejně dopadne i Inquisition, takže se ptám: Stojí to za ty prachy? thx.
-
-
To si to zahraj u známého apod :)
Je to jak píšeš. Hodně to připomíná MMO jak pohybem nepřátel po mapě tak primitivním stylem zadávaní řady vedlejších úkolů a hromaděním všeho. Ale mě to připadá lepší jak 2 díl ale horší jak první. To záleží co tě baví, jak to je velké tak se tam dá vyřádit třeba častý bojem apod.
Je blbý, že ty 3 díly Dragon age se zásadně měnili. -
Jelikož se ani s přáteli nedokážeme shodnou jaká hra vlastně je, doporučuji Ti sáhnout po warezu, dát tomu min. 5h a pak se rozhodnout jestli do toho jít nebo ne... GL
-
-
Presne tak sem to udelal, hra letela po 5 hodinach z disku. Nechapu ty hodnoceni a dat tomu 9/10 je pro me nepochopitelny.
Ta hra je fakt spatna, bohuzel tesil sem se, a vychvalovana grafika me prisla uplne obycejna, mistama i hnusna, vyblity barvy, nedetailni grafika, fakt zklamani
Hral sem na PC na high.
-
-
-
rozhovor s Ivanem Buchtou a Martinem Pezlarem
http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/49211/trable-v-recku-cesti-vyvojari-podezreli-ze-spionaze-odpovidali-v-on-line-chatu-reflexu.html -
STEAM konečně nabízí The Elder Scrolls V: Skyrim (včetně datadisků) už i v našem regionu.
Tych dementov, ktorí maju toto na svedomi by som zavesil za gule do prievanu, neviem ci to robi cenega, bethesda alebo kto, ale pride mi absurdne, ze si kupim hru, ktoru mam zaregistrovanu na steame lebo sak DRM a z tej istej sluzby si nemozem kupit DLC , nie lenze nechcu moje prachy ale stavaju ma to patovej situacie, pretoze keby tie hry aspon nefungovali cez steam mohol by som jednoduchsie spiratit DLC,takto by som musel stahovat cely skyrim komplet craknuty na co serem a nie je to pripad len skyrimu, Dishonored registrovany cez steam ale aby som si mohol kupit DLC ani nahodou(tu je zaujmave ze samotny dishonored si mozem kupit cez steam ale DLC tam nie je),normalne som rad ze existuje origin lebo keby EA svoje DLC-friendly hry ako Mass Effect a Dragon Age distrubuovalo iba cez steam tak som zrejme v prdeli zase. -
-
Po New Vegas som si povedal ze si usetrim nervy a Skyrim kupim jedine ako GOTY. A za ten ich pristup az v zlavach.
-
-
Resident Evil:O
Ugh takto ovládání to je něco no, dá se tam vůbec uskakovat? to je tremake čeho 1,2 3? vždy je to to samé lol. Nemluvšě o tom nulovém inventáři kam se nic nedá dát ale zase hra vypadá trochu hůře s těmi HD texturami lool. Ted výžně to fakt prodávají za plnou pálku? ty vle tak to je síla no... *7*
To že se hra ukládá pomocí pásek do psacího stroje mi ani tak moc nevadí jako fakt že se tam běhá jak u blbejch, protože inventář nemá místo víc jak na jednu zbran nebo 2lékárničky omg... nojo no tak přeze chyby je tam snad i ten horor. -
-
To je strašné. Fakt. *9*
-
-
*1* Tomu se muze clovek jen zasmat!
-
Jde vidět, že si žádný starší díly nehrál, jinak by si nemohl vyčítat mechaniky, který k tomu patří ať se ti líbí nebo ne. Ta hra asi není pro tebe, tak nevim proč se s ní trápíš. Hlavně tam nacpat co nejvíc lol a omg 3,14čovinek.
-
-
Nehrál no... trápit se je taky hra ne protože já opravdu nevzdávám hry... jen pokud nejsou fakt tak přiblblé nebo přehnaně náročné... tady to vidím tak na 50:50... recenze bude asi 6-7/10 verdikt.
-
-
Já opravdu nevzdávám hry :D. Už zase nám chceš mluvit o tom svém životním poslání, jako vytrženém z vlhkého snu patnáctiletého nerda? Jacku vzpamatuj se. Jsou to jenom hry. Není to smysl života, není to nic, co musíš toliko prožívat. Smutná realita je ta, že jsi nemocný. Ne, není to o preferencích nebo způsobu života. Jsi nemocný člověk, který ztratil (nebo spíš nikdy nenavázal) kontakt s realitou. Přestože ti už bylo dávno dvacet tak sedíš doma, vyžíráš své nebohé rodiče a píšeš každou chvíli nějakou kravinu na games.cz. Furt se jen vymlouváš jak ti nikdo nechce dát práci a podobně. Na tebe by platilo jediné kamaráde. Pořádná fyzicky vyčerpávající práce a nějaký magor, který by na tebe půl dne hulákal.
-
-
Oúúplnej psycholog, komanče bys na mně chtěl posílat jo ?
-
-
*14* *5*
Mně vždycky dojme že tyhle kázání napíše vždycky admin, s tááák roztomilým jménem...
Mimochodem jsem, nikdenepsal že mi práci nechtějí dát - neptal jsem se sice áále...
ani bych se neptal páč... no, mám ted aktuálně jiné starosti *15* -
Třeba i náčelníka inčučůnu, pokud by ti dal konečně na holou.
-
-
-
-
-
Chvili jsem si myslel, ze se tu objevil novy "znalec" her, a pak jsem si vsimnul, ze Jack jen vymenil avatara :P Reknu ti to, co vzdycky. Ty jsi za to urcite nedal ani desetnik, takze muzes tak maximalne drzet papulu a nemas narok na to cokoliv hodnotit. Zadarmo to pro tebe musi byt dobre, i kdyby ses dostal jen do menu.
-
-
Vidto stratego *4*
Já měním ikonky, snad každý měsíc *5* -
Tak zase uplne tak vedle neni. Pamatuju si ze jsem kdysi hral nejakyho snad RE 3 a opravdu jedine co na tom bylo hororove je to ovladani.
-
-
Konečně taky někdo kdo ví jak se věci mají... *3*
-
-
-
Duranga ty magore!
-
-
jaký duranga? vysvětlit, I was born before 2000
-
-
Já myslím, že má kolega na mysli toto:
https://www.youtube.com/watch?v=rGWdKMzPAls -
-
Parta, která je legendárnější víc, než rychlé šípy.
-
Stará dobrá SS division Vallonia *14*
-
-
-
-
-
Mousepad s vlastním potiskem za 1USD
Postup a bližší info naleznete v odkaze: http://stalker.scorpions.cz/forum3/viewtopic.php?f=14&t=4800
Mě už moje podložka přišla. Sice je o trošku tmavší, ale jsem s ní spokojen. -
Total War Warhammer gameplay - Zdá se mi nebo "Total War" je čím dál ošklivější ?
https://www.twitch.tv/totalwarofficial/v/68514063 -
-
je to stream. jedine co mi vadi, je zobrazenie sipov - tie biele ciarocky su otras
-
-
sakra...ví někdo,jestli mezi launchovými zeměmi PS4 je i ČR?
-
-
U nas vyjde v Listopadu. Mam ji objednanou v Mysi.. uz sem caloval i zalohu.. Pokud mas predobjednano, tak no stress, pokud ne, tak na Tebe nic nezbude:D..
-
Myslim ze tam rikali v 16 zemich..tak snad tam budem i my :D :)
-
-
myslím,že říkaly 36 zemí celosvětově.....tak to je těžké říci
-
-
Myslim, že rikali 32 ;)
-
-
-
-
Info
Kdo má zájem tak tento víkend na Steamu Dead Island: Epidemic free weekend a Ace Combat Assault Horizon zdarma. -
-
Ace Combat je taky jenom na víkend + ještě Ace of Spades a Carnage Racing
-
-
Dnes retro nebude?
*9*