Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Blizzard: „Máme rozdělano spousta her, jen o nich veřejnost netuší.“

Radsi ty hry zacnete vydavat misto toho, aby jste porad neco rozdelavali.
    • oin.odin
      radšej jednu kvalitnú hru za tri-štyri roky ako COF:BO raz za rok ...
  • Pokud po hraní Tomb Raider nemáte Lary ještě pořád plné zuby a oční bulvy, tak se mrkněte na tuhle galerii moc hezkých artworků.

To na tom šestym obrázku jsou necromorphové? *8*
  • smejki
    nevím, jestli to tu bylo, ale... ULTIMATE ASSASSIN'S CREED 3 SONG
    http://www.youtube.com/watch?v=12PWq22E9CQ#!
    fuck yeah!
    • rancor1223
      Jako parodie na Assasins's Creed dobrý, ale song znám lepší *3*
      http://youtu.be/hduAxcnKxwk
      • Zrovna z těchhle dvou se mi víc líbí ten od smosh, ale Miracle of Sound má spoustu skvělejch songů (třeba klasika Commander Sheppard *4* )
        • rancor1223
          AC3 song je akorát hejtovanej kvůli těm dupstepovým částem (ne, normálně dupstep neposlouchám a sám bych si ho asi nikdy nepustil). Rád bych napsal, že je jeden z nejlepších tohohle roku, ale když ono vše co zatím vydal tenhle rok je úplně skvělý (Calamity, ROLL OUT!, Borderlands 2 song, i ten Doorfighter pobavil *1*.
          Nevím jestli se to zdá jen mě, ale smosh neumí zpívat.
  • true nextgen hudbu nepotrebuje, natoz na cd *6*
  • Veskoslav

steam summer sale

Ale jo, po dlouhé době jsem si doplnil knihovničku a některé slevy mě mile překvapily. sbírání karet nereším, udělal jsem odznáček díky nákupu a hlasování, zbylé karty prodávám. A můj zelený tým zatím vyhrál jen jednou, ale seznam přání pro jistotu vyplněný je. Jediné, co mě skutečně naštvalo, že jsem si nepřečetl, že naprosto skvělá hra Rayman Legends opět spouští uPlay. Jinak bych se chtěl zeptat, pořád plánuji koupit toho posledního Batmana. Stojí to za to?
    • když nevis co s penezi prispej na charitu
    • Tilwaen
      Pár lidí tu zmínilo barevné týmy na Steamu - nevím, zda už to sem někdo nedával, ale PC Gamer o tom měl zajímavý článek:
      • Jack1947
        V tomhle je to celkem svinárna, jestli bylo/je nadržováno týmům jiné barvy.
        • Tilwaen
          Ne, právě naopak :-) Hráči se domluvili, že každý den vyhraje jiný tým, aby se odměna dostala ke všem. Valve nikomu nenadržovalo, jen se rozhodlo, že odmění první tři místa - a v tu chvíli šla samozřejmě spolupráce do kytek, protože začalo soupeření o 2. a 3. místo. Už nešlo tak říct všem "dneska nikdo nic nebude dělat, kromě červeného týmu", tři týmy takto nezorganizuješ.
          • Jack1947
            Okey, já na STEAMU nenakupuji takže se v tom moc nevyznám... dík za info. *4*

Já to myslel tak že Valve udělalo že právě nevyhrál každý... oni chtěli aby jo... beztak Newell to celé zhatil. Brejličkář (obézní) mazaný. *15*
    • Protoze se ke me prikutalelo par tech blyskajicich se, tak jsem vyrazil nakoupit hry (Niddhog, Protheus a Gone Home!), na ktery jsem si beztak uz nejakou dobu brousil zuby – slevy, neslevy. No a oni byly zlevneny vsechny. Takze jsem utratil o moc min nez jsem cekal.

PS – V ramci cely slevovy udalosti me to hodilo do tymu cervenych. A ten uz par dni vyhral. Ale to je uplne jedno, protoze mam tak malej steam level (2), ze se me to stejne netyka :)
    • Ronox
      Pro fanouška povinnost. Navíc Baker jako Joker zazářil. Navíc jak píše Miserius. Atmosféru to má jako sviň.
    • ucho
      osobně u toho Batmana čekám na GOTY...
    • Miserius
      Batman? Za mě rozhodně! Pro mě nejlepší dil serie... Ano, nepřidává téměř nic nového oproti City, ale mnohem víc mi sednul příběh, atmosera zasněženýho města a některý novy vedlejsi aktivity... Rozhodně ber pokud se ti City nebo Asylum libilo...
      Nejlepší na tom je ten příběh, správně temnej a batmanovskej... Gameplay je totožnej s City, to na tom lidem vadilo asi nejvíce co jsem tka koukal... A souboje s bossema jsou špica
      • Jack1947
        Nevím no, na druhou stranu COLd,Cold heart DLC bylo parádní i když kratší ale bylo dobré i Freeze...
        Takže nejspíše koupit no. Pro mně zůstává stále nej díl ten 1. *4*
      • Veskoslav
        No oba předchozí díly považuji za špičku:)
  • kostejnesmrtelny
    Kampak zmizel článek o ME:A?
    • Nikam nezmizel. Maj uz leta na webu bug kterej zpusobi ze clanek po odsunuti na druhou stranku zmizi. Uz se to po pridani dalsiho clanku zase objevilo.
  • Skvělá akce pro nostalgiky - EB Games nabízí renovované PSX (kus za 5$) a PSone (kus za 15$).

Škoda že NTSC, PAL by som bral.
  • Mart9

Hra Tomb Raider se původně nazývala Tomb Raider: Ascension a byla vcelku mytická - mrkněte a screeny...

Díky bohu, že tohle nakonec nevydali. Tomb Raider momentálně hraju a hodně si to užívám. A jelikož Crysis 3 na XP nerozběhnu a Bioshock mě nezajímá, klidně to pro mě může být nejlepší hra roku. Fakt paráda.
    • Inquisitor
      Je to dobrá akční hra, ale špatný Tomb Raider.
    • Nedělám to běžně, ale tentokrát bych doporučil článek u konkurence Druhá strana mince Tomb Raidera, který je opravdu trefný. Dobře si pamatuji, co nám slibovali a to, co z toho nakonec vylezlo raději nebudu dál komentovat.
      • Mart9
        Nevim, co nám slibovali a nechci to vědět. Ta hra mě teď velmi baví taková, jaká je. V podstatě tomu nic nechybí. Má to hodně dobrou atmosféru, jsou tam hádanky i souboje a přestřelky (těch je až moc na můj vkus), k tomu parádní délka hry, kdy jsem (zvyklý na současné hry) už čekal konec a on byl příběh teprve někde u 40 %. Pochválit musím i vynikající systém krytí. No a taky se na Laru dobře kouká *14*
        • Mart9
          vaše mínuska stejně můj názor na tuto výtečnou hru nezmění
          • http://www.youtube.com/watch?v=72IG8OZ8Yus&feature=player_detailpage#t=17s
          • ucho
            to že s tebou někdo nesouhlasí neznamená, že chce změnit tvůj názor... nikdo ti ho nebere, tak se o něj nemusíš tak strachovat...
            • Mart9
              no jo, věčný chytrák ucho *1* *1*
    • cha, vypadá to jako směsice The Secret World a Sucker Punche :D

taky jsem rád, že je nová Lara taková, jaká je, hodně mě to baví...
      • Jen to nemá kromě Lary vůbec nic společného s Tomb Raiderem.
      • ringmancz
        a do toho Shadow of the Colossus
  • Star Wars Battlefront II: Full Length Reveal Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=Kae-JjbLsgA
    • Veskoslav
      Hlavní je návrat tříd, neměl by být Season pass, člověk bude moct hrát i za droidy atd.
      • Takze si nechaji znovu zaplatit za to, co uz melo byt v jednicce? *15*
        • Veskoslav
          To nepopírám:) Ale je vidět, že nějaká zpětná vazba funguje
          • Jako ze jim to zaplatis dvakrat a jeste si budes chrochtat jak tam pridali "novy vylepseni"?
            • Jack1947
              Já jsem rád za tu kampan, nech být.
        • Jack1947
          To se vyplatí *3*
    • jamar28
      Takhle měla vypadat ME. Andromeda. *16*
    • Zasazení zní zajímavě, ale s těmi ženami v hlavních rolích to už trochu přehání.
      Příští rok se v Han Solo filmu dozvíme, že Han Solo je vlastně přeoperovaná žena.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit