Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

WoW

Všichni hráči, co se první dva dny spuštění datadisku "hráli", tak dostanou jako omluvu 5 dní herního času. Kapacita servrů se zvýšila na dvojnásobek než před spuštěním.
    • kostejnesmrtelny
      Ne že by to výrazněji pomohlo. Přes den možná, ale ve špičce (18-22) je to stejná katastrofa jako při releasu, hlavně garrisony a samozřejmě cokoliv, co vyžaduje vlastní instanci. Omluva a pět dní se samozřejmě cení, ale už by s tím vážně měli něco udělat :-/
  • PC vs zole

Jak na začátku toho videa ty prapory na PC najednou krásně plynulé :D

https://www.youtube.com/watch?v=7GkpO_1k5ag
    • Keyz
      To je jasný... A to ještě neporovnali FOV. To je skoro nejhorší. Navíc na velké TV to vypadá ještě víc blbě jak to je velice přiblíženo.
  • Zdravím.Nemohly byste přestat banovat uživatele Lord Blackadder?Jeho příspěvky mě velmi bavíc
  • Hanzales

Neoficiálně: Assetto Corsa obdrží podporu PSVR.

Tož to by bylo super. A ještě více super by bylo kdyby Sony opravdu časem udělalo SDK (podporu) pro PSVR na PC jak se šuškalo.
    Asi bych pak místo drahého upgrade + HTC Vive do vánoc pořídil PS4 Neo a PSVR a tu časem píchl k PC. Stejně bych to využíval asi jen primárně na AC, DCS :) a sem tam nějakou tu VR hříčku.
    .
  • Draken69CZ

Dark Souls™ - The Board Game

Pledge £200 or more [RETAIL STORES ONLY] Retailer Pledge. 6

Je tam poznámka: Proof of business authenticity will be required after the campaign ends.

Nevíte někdo co konkrétně budou chtít zas bych nerad někam posílal osobní záležitosti.

Jinak předpokládám že je to jen základní hra bez těch dalších Stretch Goals nebo se mýlím?
    • Morraw
      Obchodnící mají vlastní stretch goals, které ale pouze odemknou exkluzivní modely formou "Add-ons"
    • Je to nabídka pro maloobchody a budou po tobě chtít prokázat, že seš maloobchod.
      • Draken69CZ
        Jo to jsem si přeložil jen mi jde o to jestli budou chtít poslat živnosťák + nějaký ověřený překlad nebo podle čeho to budou ověřovat, zas abych nedal 7 za hry pak další 3 za clo/DPH + nějaký kokontinky (překlad notář atd.) tak se mi do toho moc nechce.
  • Co říkáte na nový Crew?
  • Crytek je posmutnělé z toho, jakým směrem se vydalo jejich dítko, herní série Far Cry, v rukou...

A me je smutne z Crysis 2 , Fc 3 vypada pekne .
  • Veskoslav

Steam za 22,49 euro

Kdo zapomněl!!! Tak dneska vychází Steam Early acess Grim Dawn:)
    • kde mas minuska ?? *8*
      • MrSanta
        Teď tam má čtyři. To není na normální příspěvek špatné *1*
        EDIT: Tak už se to rozběhlo. Fántomový fanoušek Veskoslava je zpět, prochází diskuze a všude háže aspoň 30 mínusek. To musí být láska jako trám *1*
    • A jaké to je?
      • Veskoslav
        Já jsem to zatím nakoupil jako dárky, takže netuším. Ale zeptám se.
        • MrSanta
          A kurwa, na tuhle hru jsem byl zvědav tak dlouho, až jsem na ní zapomenul *1*
          Počkám si na plnou verzi. Teď bych se k tomu nedostal, takže mi to nemusíš posílat *1* *3*
          Díky za připomenutí.
  • Kozy
    Card Hunter už běží, určitě to zkuste.
  • Youtuberi :)

www.lupa.cz/clanky/tiscali-sazi-na-youtubery-spousti-server-booom-cz
    • Dělej tomu odpadu tady ještě reklamu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit