-
První recenze Epic Mickey se zatím drží vysoko (průměrně 8/10), jen Eurogamer.net dal šestku.
čekal jsem lepší hodnocení, ale přesto do toho půjdu. -
V průběhu příštího týdne čekejte PC patch pro NFS: Hot Pursuit.
Může už konečně vyjít nějaká PC hra, která pojede jak má a nebude potřebovat žádný zk**vený patch?! *11* -
K odhalení PS Phone by mohlo dojít již 9.prosince
radšej keby spravili niešo s PSN Store tak neprehľadný obchod som jakte živ nevidel ...
+ multitasking prečo sakra nemá PS3 multitasking -
Pokud se vám laguje singleplayer Gran Turismo 5, uživatelé doporučují odpojit PS3 od internetu.
PS3 fail.Microsoft má online služby nej. -
-
Jo, ten marketplace je úžasná věc, zrovna nedávno se tu o tom diskutovalo.
-
-
Pár fotek z včerejšího natáčení podcastu na našem Facebooku..pokud chcete nakouknout do naší...
Fajn, závěs, taky jsem takový měl. A skoro to vypadá, že Janchor to vede *1* -
Autor hry Gran Turismo měl myšlenku na tvorbu závodní hry již v patnácti letech.
Ten toho nakecá... -
-
Btw,
co je těžké na tom říct si že udělám závodní hru v 15ti? Nic. Horší je už tu hru udělat tak, aby na ni pak neprskali.
-
-
Jan Modrák odchází po 71. číslech z šéfredaktorského postu ve SCORE a po 12 letech opouští...
Re-play bez Bludra? Konecne posun k lepsimu, nic proti nemu, ale tohle mu opravdu moc neslo :-)...po tom co jsem napsal, doufam, ze ten konec v "hernich mediich" je doopracdy :-D -
Postavu Nathana Drakea ve filmu Uncharted ztvární Mark Wahlberg (hrál i ve filmu Max Payne).
horsi volbu udelat nemohli... -
-
Postavu Nathana Drakea ve filmu Uncharted ztvární Mark Wahlberg (hrál i ve filmu Max Payne).
At tam daji spis joe flanigan ten je mu alespon podobnej -
-
Ale zas tak nepodobnej mu neni *3* A doufam, ze to zvladne, neni to zadna extra trida, ale koukam, ze dost lidi ma neco proti Markovi...
-
-
-
Jen 18% hráčů Mass Effect 2 využilo možnosti hrát za ženskou hlavní postavu.
Tak já patřil mezi těch 18 procent taky :-) -
-
Nakonec zjistíme, že těch 18% byli všechno češi ne? Jsem na tom stejně :)
-
-
+ minimalne jeden Slovak :-) Ja som rozohral ME1 za zensku postavu pretoze som sa riadil heslom ako pri zenskom tenise - aj keby bola hra nahodou hrozna, tak sa je na co pozerat :-)
Akurat som sa nepekne sekol v ME2, ked som zacal randit s Jacobom a dotiahol som to do uspesneho konca *2*
-
-
-
já hraju vždy za ženskou, nevim proč, asi proto že radši budu celou hru koukat na nějakou babu než na chlapa. nejsem gay :D -
-
No, spíše radši hraju za chlapa ale proč si nevytvořit nějakou ženskou. Třeba u third-person akcí je lepší se dívat na ženský zadek než na chlapskej xDD -
Těšili jste se na zfilmování Dead Space? Bohužel zůstalo jen u slov...
No tak ja ako heterosexualny samec budem radcej v hre ako chlap balit zenske :) nez ako zenska balit chlapov... ;) :D -
-
Ještě že v ME za ženskou jde sbalit alespoň Liaru :) No a ve dvojce je možností víc. "ja ako heterosexualny samec" rád koukám na pseudolesbičky, i když v posteli je s nima víc srandy než jen na monitoru.
-
-
Podle statistik někdy z roku cca 2000 si gay vybere na hraní spíš ženskou. Ale hlavně, že je jasno, že.
-
-
Blbost, já hraju celý život pouze za ženy a teplouš nejsem :-)
-
-
Já nepsal nic o tom, že kdo hraje žensky, je teplej. Jen že si oni spíš vybírají. Jak je to jinak, to nikdo doteď neřešil :)
-
-
kdo koho
Se přiznám, že si vybírám ke hraní také ženské postavy.. ze stejného důvodu.. abych měl na co koukat. Což vede k zajímavé hypotéze.. že pokud heterosexuál si vybere ženskou postavu "aby měl na co koukat" .. tím pádem ti co hrají za mužské postavy jsou gayové "aby měli taky na co koukat" *1*
Jinak je to blbost, řekl bych, že do výzkumu nebyl implementován věk hráče, který má podle mě na výběr také vliv. Pochybuju že nějaký 14ti letý klučík co má camfrňouska leda tak na čurání si bude vybírat ženskou.. zas na druhou to je typickej příklad hordy ve wowku.. vybere si skřeta nebo kostlivce a je před maminkou drsnej jak sviňa *1*
-
-
-
Mno, gay nejsem, gaye nemusím (jejich existenci toleruji jen z logických důvodů - čím víc teploušů, tím víc ženskejch pro nás :) ), ale ME i ME2 jsem hrál jen za ženskou, jako paragon :) A proč ne! :)
-
-