Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79567 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aktuální Steam slevy - SW: KOTOR za 2,25€, Monkey Island 2: SE 2,5€, Dirt 2 za 5€ a další...

Monkey Island 1 a 2 boli minulý týždeň za 400 bodov na xBox Live. Už sú na disku :)
  • Za posledních 25 dní se celosvětově prodalo 2.5milionu kusů konzole X360.

Kinectu, proboha, ne konzole...
    • Bože můj, nevěřím že jsem to napsal :-O
      Chce to asi více spát a méně pracovat *3* Omlouvám se za chybu a děkuji za opravení...
  • Je libo trošku napětí a přemýšlení nad logickými problémy? Potom vyzkoušejte čerstvě vydanou...

Chvíli trvalo než sem tomu demu přišel na chuť. Ale přijemně mě to naladilo na plnou hru. Scenář vypadá skvěle. Zpracování mohlo být lepší, ale pořád to jde.
  • NonSuch

Nejprodávanější tituly 47. týdne v UK: Nový králem je Gran Turismo 5 (1.) následuje COD: Black...

aby nebyl z epic mickey epic fail
  • Navzdory původní informaci nebude možné o víkendu vyzkoušet Gold verzi Xbox Live v ČR zdarma....

jo aha :) a třeba sem včera vůbec nehrál multiplayer Skate 3 :)
  • Aktuálně na Steamu: Torchlight za 3,75€, Burnout Paradise nebo Tropico za 7,5€, Torchlight za...

JJ, taky sem pořídil Torchlight, Borderlands a GTA Episodes from....:) Za ty prachy, a hratelnost zaručena *5* *4*
    • oin.odin
      ah jaj ... kde je ta hranica impulzívneho nákupu ... ale aby som len nesikčoval tak : DeusEx (cca 2,5 €)+ EVE Onlina (5 €) a ešte sa uvidí čo tam nahodia .... Torchlight som si už kúpil dávnejšie
  • Aktuálně na Steamu: Torchlight za 3,75€, Burnout Paradise nebo Tropico za 7,5€, Torchlight za...

Tak jsem koupil Torchlight za ty penize, super parba :)
    • SkillJam
      Nápodobně :)
  • MrSanta

Aktuálně na Steamu: Torchlight za 3,75€, Burnout Paradise nebo Tropico za 7,5€, Torchlight za...

Bleskař tam má 2 x Torchlight
    • Pozdě ale přece - opraveno. Díky, říkal jsem si, že musím na Torchlight pořád myslet aby nebyl zapomenut a takto to dopadlo :)
    • SkillJam

Aktuálně na Steamu: Torchlight za 3,75€, Burnout Paradise nebo Tropico za 7,5€, Torchlight za...

JJ, to za těch 3,75 má být nejspíše Machinarium, jinak pěkný ceny :)

Hlavně je děsně pomalej. Na Slum.cz tu slevu máte rozepsanou do poslední mrtě a skoro hned po vydání slev. QTV
  • Shogun 2: Total War přejmenováno na Total War: Shogun 2.

Nevím, co zjistili marketingoví analytici, když se na změně domlouvali, ale pro mě osobně tedy změna k horšímu. Asi síla zvyku.
  • Bioware hra

http://www.gamebanshee.com/news/100546-bioware-reveals-a-fourth-barcode-for-next-game.html

To jen tak mimochodem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit