Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79567 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • EA předpokládá, že se kvalita onlinovky Star Wars: The Old Republic odrazí na její (až desetileté)...

To se budou muset hodně snažit, aby jim to tak dlouho vydrželo. Zatím to nevypadá na nic úchvatnýho. Snad jen obsahová stránka questů bude oproti konkurenci na úrovni.
    • Drom
      Star Wars galaxies funguje už 7 a půl roku na poplatcích.... o životnost TORu se vážně nebojim. Star Wars fanové jsou ti nejvěrnější a budou to hrát hodně dlouho.
  • MMO The Agency vyjde až v druhé polovině příštího roku.

Tak to moc skvělej čas na vydání MMO vážně není. Příští rok bude docela dost nabitej...
  • V City Interactive (Sniper: Ghost Warrior) v současnosti pracují na čtyřech FPS hrách.

Tak to asi ani jedna nebude stát za moc... *7*
  • oin.odin
    ako viem že WoW datadisk je teraz najväčšia správa v mmo hlavnom prúde ale eve online : incursion si tiež zaslúži pozornosť ... (Pán Galantní Galenťan by sa mal hanbiť)
    • Já bych řekl, že na WoWko už sere pes. By mě zajímaly čísla prodejů vcelku.
    • Zatím se toho změnilo tak málo, že nemá snad ani cenu to zmiňovat.
  • Všichni zaměstanci Blizzardu momentálně pracují na World of Warcraft a StarCraft II, na Warcraft...

Jako fakt mě pěkně štvou, chápu že se nejdřív musí nějak zakončit WoWko, aby mohl pokračovat příběh ve W4, ale prostě jako SC2-ok, fajn, ale univerzum Warcraftu je mi přece jenom bližší :)..tak by to WoWko konečně pustit od vývoje a začít makat na W4 :P
    • Všichni zaměstanci Blizzardu momentálně pracují na World of Warcraft a StarCraft II, na Warcraft...

A na diablu 3 nikdo nemaka?
      • oin.odin

Všichni zaměstanci Blizzardu momentálně pracují na World of Warcraft a StarCraft II, na Warcraft...

akurát som to chcel skonštatovať ....

V původním článku se naštěstí píše pouze o Warcraft a RPG skupině v Blizzardu, práci na Diablu to nevylučuje. Chvíli ve mně hrklo. :D
  • Za necelý jeden dolar lze dnes pořídit na GfW Marketplace hru S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl.

Lze pořídit, ale jenom když jste v zemi podporované dementní službou xbox live, což není náš případ.
    • Za necelý jeden dolar lze dnes pořídit na GfW Marketplace hru S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl.

az na to, ze Xbox LIVE a Games for Windows LIVE uz su oficialne podporovane v Ceskej Republike... tak nepiste hluposti, ked nemate informacie...

Podporovaná je, ale nakupovat nelze, asi tak :-)

mno mam ucet "jako" v U.K. tak to mozna koupit pujde - jen ho uz mam na steamu tak vyzkousim koupi pres gfwl jindy.. sou to kkti...

Nepůjde pokud nemáš i UK kreditku. Nechápu proč sem tyto novinky píšou, když si to stejně nemůžeme koupit, asi to ještě nikomu z games.cz nedošlo.
        • Ten kdo má zlatý x360 účet, založený zahraniční profil (z důvodu nižšího poplatku na MS body má stále dost lidí) může hru zaplatit i právě těmito body. Krom toho dle nepodložených informací se najdou lidé, kterým to naší kreditku na UK účtu přijme.
  • noobie

Bioware hra

Další clue: http://www.gamebanshee.com/news/100653-bioware-barcode-clues-continued.html
    • jj narazil jsem na to, jen mi připadalo, že se jen BioWare snaží udržet pozornost, ale už nemá co by mohla prozradit více (aby nebylo jasné co tedy doopravdy kutí).
      • No nepochybně je to jen nový druh hypu, ale tohle alespoň někoho zabaví.
  • Microsoft se nechystá vytvořit pro X360 podobnou službu jako je Playstation Home.

A co je potom Game Room?
    • Hry na PSP2 budou prý graficky srovnatelné s prvními tituly na PS3. Uvěříme, až uvidíme...

http://www.xboxweb.cz/typ/game-room/8326-game-room-je-live.html
  • Analytik Michael Patcher věří, že se časem Epic Mickey dočká portu na Playstation 3.

V to stále doufám. Na Move bych to koupil hned.
  • Nové záběry zachycující Playstation Phone ze všech stran včetně procházení menu.

Chapu to dobre, ze toto ma vyjit i misto PSP2? Nebo ma byt nove PSPcko a jeste playstation phone?
    • noobie
      Řekl bych, že to vyjde zvlášť. Být Sony, tak Ericsonu nedávám ani částečně licenci na PSP.
      • JJ, clovece mas recht, to me ani nenapadlo s tim Ericssonem! *10*
        • Ten smajlik tam nema byt *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit