Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79567 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Deus Ex: Human Revolution vydání do března nestíhá, posouvá se do příštího fiskálního roku.

Proklínám tímto SE a potažmo celé Japonsko. Do roka a do dne budou všechny japonské ostrovy potopeny při strašném zemětřesení. Přežijí jen jedinci s augumentací pro dýchání pod vodou.
    • Deus Ex: Human Revolution vydání do března nestíhá, posouvá se do příštího fiskálního roku.

Ano uz to zacina, odklady, odklady a zase odklady. Jestli se hry dockame do konce roku 2011 bude to zazrak.
      • oin.odin
        len aby ju nesparsil nejaký marketingový génius v záujme väčšieho publika
  • oin.odin
    ... a neviem či to sem patrí ... ale dám sem video ... je tam napísane že je to hra ... "vydáva" ju dosť známa spoločnosť ... je japonska ... je šialená ... http://bit.ly/ghtiBv ... no a teraz mi povedzte že ti Japonci ne sú blázni ... takí milí blázni
    • Masakrální, bejt to v hospodě, tak už máme republikovou ligu...
  • 'Zaplať kolik chceš' akce na 5 indie her (Braid, Cortex Command, Machinarium, Osmos, Revenge of the...

mno stydim se ale dal jsem jim za ten balicek jen 1 $ - koupil jsem to jen kvuli Braid - zbytek mam na steamu...
  • Drom

Větou "Mass Effect 3 je singleplayerovou hrou", ukončil jeden z moderátorů Bioware fóra spekulace...

Díky bohu za to. To by nedopadlo dobře.
    • Urug
      Mě zase připadá, že se v této hře vyloženě nabízí možnost kooperace...
      • Amylee.Anderson
        Jedna z nejlepších věcí v té hře jsou rozhovory. A příběh navíc zavisí na TVOJÍ postavě. Jak chceš do tohodlě nasrat mulťák?
        • Ja si ten coop taky dovedu celkem zive predstavit. Rozhovory by proste udavala hlavni postava jako doposud a kamarad by pomahal v boji. Kdyby se u tech rozhovoru navzajem obe postavy doplnovaly tak by to bylo jeste lepsi.
    • oin.odin
      svetá pravda ... dobre vravíš ... načo cpať multiplayer tak kde ho netreba
  • Amylee.Anderson

SCORE č.202 s šesti plnými hrami dnes došlo předplatitelům. V průběhu ledna vyjde speciální...

6 plnych her, ale co to hodnoceni :D
    • Piggsy
      Score FOREVER! *5*
    • SCORE č.202 s šesti plnými hrami dnes došlo předplatitelům. V průběhu ledna vyjde speciální...

Hej, Level má jednu, ale 10x lepšiu :-)
      • Za tech 12 let co jsem Level kupoval nez jsem ho minuly rok poslal k vode si nepamatuju ze bych nejakou tu plnou hru hral.Vetsina ten casak kupuje nebo kupovala prave kvuli casaku.Ta hra tam byla jen takova priloha.V tomto pripade to je Levelu platne jak mrtvemu zimnik ze ma mozna kvalitnejsi hry :)
  • Mass Effect 2 demo pro PS3 se na PSN objeví 22. prosince.

Provider bude mít pěkně ucpanou linku a PSN se zhroutí pod náporem stahovatelů, tolik dárečků od SONY :D
  • Během prvních 24hodin prodeje WoW: Cataclysm si gamesu pořídilo 3.3milionů hráčů (včetně digitálních...

Nechápu...
  • Patent Sony odhalil plány zvýšit výkon Playstationu 3 s pomocí externího procesoru.

Už je to tady... začala doba modulárních konzolí *1* Zaplaťpánbůh to bude jejich konec. A já myslel, že se snad nedočkám.
  • V únorovém čísle GameInformeru se objeví informace o TES: 5, Mass Effect 3 a Half Life 3!

Citace z twitteru Andrewa Reinera: The most popular cover guesses are TES: V, Mass Effect 3, and Half-Life 3.

COVER GUESS znamená, že lidi tipují, která hra se objeví na obálce nového čísla Game Informeru. Z toho lze těžko vyvozovat závěr, že se o těch hrách skutečně něco dozvíme, nebo že tam vůbec budou... Takže je to naprostá hloupost. To jen tak na doplnění.
    • blixak
      Mate samozrejme pravdu, bleskarovi vycinime a zpravu uz jsme stahli.. Diky.
  • Nový artwork z Tomb Raider odhalil celou (novou) postavu Lary Croft. Líbí se?

Což o to design je fajn (jen jsem tak nějak doufal, že se to obejde bez pistole). Akorát ten artwork je nějakej disproporční (a teď opravdu nenařážím na prsy), takový velký nohy slečna má...
    • Nový artwork z Tomb Raider odhalil celou (novou) postavu Lary Croft. Líbí se?

Ja zas myslel ze TR je hlavne o tech kozach ;D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit