-
BByznys
Neplánujete na Games.cz přinášet podobné články, které svého času psal na Hrej.cz Martin Bach? -
Předvánoční akce českých vývojářů ze Cinemaxu: RPG Inquisitor nabízejí za cenu "zaplať,...
Tak už ji mám :) za takovouhle hardcore akci sem se proste musel trosku utrhnout :) -
-
Já také, dobře utracená koruna.
-
-
A co zadarmo, pošlou to přes ten mail? To víte, krize...
-
-
Předvánoční akce českých vývojářů ze Cinemaxu: RPG Inquisitor nabízejí za cenu "zaplať,...
To nevím, ale desetník obětovat můžeš, ne? :-) -
-
Jde jen o princip. Inquisitora neznám a hrát ho nebudu, ale jen mě to tak zajímá. Podle mě mají lepší přístup jak ten minulý indie pack. Proč bych měl přispívat na charitu, jsem snad hloupý? Když už to nabízej, tak by sis měl mít možnost vybrat. Hlavně všechny PC hry si můžeš hned odkudkoli stáhnout a bez keců. Chce to zajímavé služby zákazníkům a ne lákat na možnost výběru a pak ji nenabídnout.
-
-
Nová redakce Games.cz, která už pomalu přestává být "nová", přeje všem čtenářům klidné...
Na charitu si přispívat nemusel, všechny prachy si mohl poslat vývojářům.
-
-
-
-
-
-
Nové Steam slevy lákají na 50 až 75% nižší ceny Assassins Creed 2, CoD4: MW, Bully, Just Cause...
ty brdo, uteklo mi Bad company 2 za 7 éček.. škoda... -
-
Ted tam maji jednu akci za druhou.Ale moc toho se nevyplati brat ( dnes ) snad krome Flatout serie za ani ne 4e a DA:Ultimate za 20e
-
no a keď už som sa rozpísal čo vravíte na to že sú tam niektoré hry ... NOT AVAILABLE IN YOUR REGION ... ah jak ja tu takéto hlašky neznášam sa mi kudla vo vrecku otvára aký región kua som snáď na internete more ...
-
-
Prostě celá Evropa :-)
-
-
No dnes (pre amíkou) tam majú Alpha Protocol za 7,50€ ... no aj ja sa pýtam miestneho osadenstva či sa to oplatí ...
-
co já vím, tak bylo za 13,5€
-
-
Atari oznámilo Dungeons & Dragons Dagerddale - multiplayerové akční RPG pro PC, XBLA a PSN.
Nejedná se o multiplayerové akční RPG, ale o akční RPG. Coop je tam jako bonus, mělo by se jednat o následovníka Baldur's Gate Dark Alliance 1,2 a D&D Heroes. -
Nové Steam slevy lákají na 50 až 75% nižší ceny Assassins Creed 2, CoD4: MW, Bully, Just Cause...
Nejedná se o AvP2, ale o Aliens vs. Predator, tzv. již třetí AvP titul na PC. -
Hrou roku dle prestižního magazínu Edge je Super Mario Galaxy 2.
v Edge myslim moc hulej *1* -
-
myslim, že minimálně na wiičku to bylo hrou roku i na ign
-
-
ale konečne se o tom mluví,aby za rok neřekly prask ! žadný Gta ne to se nestane doufam *4* *9*
-
GTA 5 vyjde na přelomu roku 2011/12, ve vývoji je již 4 roky, představí se v červnu na E3, poběží...
Takže když vyšlo GTA 4 tak pracovaly už na pětce no nevim -
-
Proč ne? Todle neni COD, kde se stihne za rok udělat plná hra a ještě několik DLC k tomu... Je jasné že vybudovat nový svět GTA dá docela zabrat a tuplem když to vede perfekcionalista, kterým Sam Houser bezpochyb je :).
-
A proč ne?
-
-
GTA 5 vyjde na přelomu roku 2011/12, ve vývoji je již 4 roky, představí se v červnu na E3, poběží...
Chtelo by to revoluci udelat z toho trochu simulator zivota a ne jenom strilecku s jezdenim po meste. Koho to ma furt bavit na jedno brdo jenom s lepsi grafikou? -
-
Radši ne
"Simulátor života", to mi připomnělo, jak jsme dneska s kamarádem zkoušeli na OnLive Mafii 2. "Go to sleep", "Get dress"... A kamarád, lačnící po akci (30 min. trial): "Kurva, to sou snad nějaký simíci, nebo co?!"
Jako sorry, ale na záchod a k bankomatu fakt chodit nemusím.
-
-
Silně pochybuji že poběží na rage enginu když mají ten výbornej euphoria engine stačílo by to jen trochu doladit -
-
Euphoria se stará jen o animace, je pouze jednou ze součástí většího celku (u Rockstaru právě enginu RAGE).
-