-
Dnešní Steam slevy (do 19:00): 75% na jakékoliv Crysis, Sim City 4 za 2.5€ (60 Kč), Dirt 2 za...
Dnes nic pro mě, uvidíme co tam bude večer. Zatím se docela držím, koupil jsem akorát Zaklínače a NWN2 Platinum. -
Fanouškovský mód Black Mesa, který předělává první díl Half-Life do grafiky Half-Life 2, je...
Proč předělávat něco starého na něco míň starého, ty lidi už to nikdy nechytne tak jak před 12ti lety. Ale je hezké že se borci pořád snaží xD -
Fanouškovský mód Black Mesa: Source do prvního dílu Half-Life, který zcela změní grafiku hry...
..přeci neni do Half-Lifa ale do Half-Lifa 2 ..a nemění nijak grafiku. Jen je prostě Half-Life 1 udělanej v Source Enginu.. kterej pohání Half-Life 2. -
-
Přesně tak, ale než ten mod vydají, tak už bude zase Source engine dávno zastaralý *10* .
-
-
rypnem si ... nie je zastaraní už teraz ???
-
-
Fanouškovský mód Black Mesa, který předělává první díl Half-Life do grafiky Half-Life 2, je...
Source neřekl poslední slovo. Koukni, jak vypadá Portal 2 ;). Musíš si uvědomit, že tu dnes máme několik verzi enginu a ano, ty už stárnou, ale Source se bude ještě nějakou dobu vyvíjet.
-
-
-
-
Nová redakce Games.cz, která už pomalu přestává být "nová", přeje všem čtenářům klidné...
No,škoda je starýho webu,teda co se dizajnu týče ..... byl daleko přehlednější a navíc nebyl téměř totožnej s řadou dalších . Na ticali games chodím od jeho vzniku ,bohužel nyní už to pro mě doopravdy není to pravý i když po obsahové stránce je vše o.k. Asi jsem staromilec ...... -
-
Vzhled nebyl totožný, protože byl pekelně starý a všechny ostatní weby už stihly design mezitím obměnit.
-
-
Epic Games kutí nový projekt, na kterém spolupracuje hlavní designér Prototype. Více info během...
Jó, kdyby začali porjektovat homeworld 3. To by bylo EPIC! -
-
Studio Massive (World in Conflict) pracuje na nové Assassin's Creed hře. Vzejde z toho multiplayrová...
Jj ten mi moc chybi. Nedavno jsem si dal znovu dvojku a znovu me to vtahlo! Super hra... -
Jo Homeworld byl nezapomenutelnej. Nevím jestli to byla první hra totohle typu, ale všechny ostatní už byly jen laciný kopie. V tomhle si myslím je homeworld nepřekonanej, jen škoda že není žádná jiná a novější hra tohohle typu s odpovídající kvalitou. *7*
-
-
Studio Massive (World in Conflict) pracuje na nové Assassin's Creed hře. Vzejde z toho multiplayrová...
Ja bych teda radsi videl pokracovani World in Conflict :o( -
Přejeme všem návštěvníkům našeho serveru šťastné a veselé Vánoce!
I ja vsem preji vesele Vanoce, bohateho Jeziska, krasne proziti svatku a vstup tou pravou nohou do Noveho roku! -
Vánoce
Taky Vám přeji všechno nejlepší, do nového roku mnoho pěkných a snad i originálních her a hlavně pohodu při psaní recenzí a při uzávěrce LEVELu. -
Přejeme všem návštěvníkům našeho serveru šťastné a veselé Vánoce!
Prej Vam vse nejlepsi do budoucna.Jsem Vas pravidelny ctenar a moc me bavite. *4* -
Pohodové svátky
Celé redakci Games přeji pohodové svátky vánoční a úspěšný nový rok 2011...