Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevim jestli tu to uz nekdo psal ale ja mam dvacet budu no proste tragedie A.Young a tak. Ale muzete si vymenit cely team kdyz si zaskrknete wild card nebo tak neco dovoli vam to jednou za celou kampan vymenit uplne vsechny. :D :D
    Tak hodne stesti a at to pada :D :D :D
  • Cosi
    Kdybych si pořádně přečetl pravidla, než jsem začal kupovat hráče, do vyváženého týmu, ve stylu football manageru, mohl jsem mít více, nebo taky ne. A když píšete klidně se ptejte: JAk přesně funguje funkce kapitána?
    • Dabluje ti body .. tzn normální body x2 .. thx superGiggs!
  • Mohli by ste zmenit ManU na ManUtd alebo nieco podobne? ManU je urazlive pre vsetkych fanusikov Man United. Dakujem.
    • ales.smutny
      Zdravím,
      Já se s tímto polomýtem setkávám často a měl jsem štěstí na par rodilých fans, kteří mě z omylu vyvedli. Výraz ManU byl používan před Mnichovem zcela běžně, dokonce v merchandisingu. Že z něj par idiotu udělá popěvek přece nemuže zamezit heho používání. Naopak by měl být tak říkajíc rehabilitován a ne využíván jako zápletka pro hádky a rvačky. My to skutečně urážlivě nemyslíme.
      Viz také - http://www.manutdtalk.com/forums/man-utd-chat/35261-using-term-man-u-disrespectful-offensive-insult.html
      • To bylo jasný že jste to neudělali schválně aby jste uráželi, ono pokud se člověk o Manchester United nezajímá, tak se o tomhle faktu těžko dozví.
    • Ano přesně tak http://www.devilpage.cz/2011/06/18/man-u-je-urazka-ale-proc/
      • Jezisi na co si hrajete? Na tomto zalezi mozna rodilym fanouskum z Anglie. Tem, co jsou pritomni na kazdem zapase, co nosi denno-denne neco s logem sveho klubu. Co maji posedlou celou rodiny timto klubem. Ne nejaci Pepici z Ceska, co si hrajou na "pravy" fanousky "ManU".
        • Ježiš, tak jednou upozorníme na fakt, a už se najde nějakej Pepík co říká že se máme jít vycpat. *7*
        • preco pises to, co je napisane v tom clanku?
  • Je to celkem vyrovnaný, první kolo ještě nic neznamená *5*
  • Hej taky jste mě tam mohli hodit mou bramboru abych byl aspoň 5 minut slavnej. :D
  • Black_Hand
    zatim to vypada celkem zabavne...hlavne na to, ze prvni kolo jsem zvolil naprosto nahodny pristup. stesti zacatecnika v mym pripade (8. misto).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit