Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cms.jakub-malcharek

Jooo, ale po vydání, nemáme s předstihem, protože je to moc tajné 😬

• vraj to ma vajst 21.04.2025, co je za rohom , no uvidime. Bude recenzia tohto remastru?

• Dondae

Jo to mne taky štvalo... Pro mně Oblivion byl takové pěkné kulisy mezi kterými se rád člověk prochází ale nedařilo se mi nechat se tím světem pohltit. Nejvíc fascinující mi nakonec přišlo tam cpát neuvěřitelný množsví módů a co si tak vybavuji tak právě levlování okolního světa byla první věc co jsem začal řešit...

• W0R10CK

Nevím no, moje vzpomínky jsou přesně opačné - Oblivion byl RPG na mínus první, protože systém hry totálně vymazal podstatu toho, co dělá z RPG, RPG :-) Celý svět leveloval se mnou a bylo to tak absurdní, že doslova v jednu vteřinu měli všichni kovové meče a o sekundu později drželi v rukou meče skleněné/emeraldové. Pocit, že sílím, že jsem lepší v Oblivioin neexistoval což mě totálně znechutilo a nikdy jsem se k němu nevrátil.

• Corvus

S láskou vzpomínám na Score, kde se prezentovalo, že na prosluněné pasece v Oblivionu hráč chytí klíště a bude se muset potýkat s questem, jak se ho zbavit 😀

• tomekbobek

To sem hodně rád. :) Skoro i věřim, že ta modifikace bude lepší a počkam až na ní.

• Mám radost že Bethesda nezatrhla práce na modifikací Skyblivion.

Bejt to overhaul pro GTA tak TakeTwo už pořádá křížovou výpravu.

• Pokud si pamatuju spravne, tak tam nejsou zachody, takze hra o nicem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit