12 nejlepších postapokalyptických her, které si teď můžete zahrát
-
Pravda Division jsem zminovat asi nemel, protože tam jsme ve sve dobe hrali hlavne multak, ja jen, ze byl na tom seznamu, kde vetsina her jde mimo me.
Me na Metru vyhovovala ta hororova koridorovost, na Exodus me myslim pak stvalo to dlouhe chozeni jak ocas a nic z toho a nejak jsem se tam myslim zasekl kdesi a nechtelo se mi pres pul mapy vracet nebo co, uz nevim, moje blbost, nejak nebyla nalada tenkrat na to, nicmene fakt je co jsem psal vyse, nedohral jsem jako jediny dil.
-
Jo soma je skvělá
-
stalker není postapo
-
Zajímavé.. Metra jsem dohrál všechny a Exodus je (podle mě) jasně nejlepší..
TLoU je dobrá hra, ale třeba atmosférou a bezútěšností, ji Stalker překonává o řád..
Division je úplně meh.. Kdyby nebylo nádherné grafiky, nedal bych tomu ani těch pár desítek hodin..
Nepíšu to jako hate, ale jako důkaz, že sto lidí, sto chutí.. 😀
-
Přidal bych Soma. Ta beznadějná atmosféra, když člověk pochopí, o co tam jde, je jen těžko k překonání. Jen škoda pár okamžiků, které z ní vytrhávají.
-
Za mě TLoU, týden zpět jsem ho dohrál na PC.. max detaily, čeština, to bylo žrádlo.
Na to se Stalker 2 nechytá. Division bylo taky fajn, zbytek tak nějak meh, mám ten žánr rád, ale ty hry nevim nevim, s filmama je to lepší :)
PS: Metro 1,2 pecka, Exodus jsem nedohrál..
-
State of Decay!