12 pohodových her, které vás pohladí po duši
-
Pro mě to jsou třeba assassins creed hry, taková odpočinková relaxační hratelnost. Projdu se pěkným, historickým světěm. Prostě pohoda:)
-
-
Já to takhle mám s RDR 2. Mám tam save na začátku hry, ještě než se Arthur nakazí tuberkulózou a občas si to pustím a jen tak se jdu projet do divočiny, tábořit, něco si ulovit, potkat random encounter atd. :)
-
-
já se vždycky vidím, jak budu zachumlán v dece s hrnkem kakaa relaxovat při hraní těchto "cozy" her, a pak se u nich akorát nudím.
Asi si více užiju nějakou "cozy fantasy" knížku, které jsou teď populární
-
Kde je Doom Eternal?
No ale bez trapného vtipu...co třeba Islanders?
-
-
No, sice to říkaš jako vtip, ale to tak kdysi míval se starým Doomem. Pěkně IDDQD a masakrovat a masakrovat... Pro mě relax.
-
Islanders jsme měli v užším výběru, ale nakonec jsme upřednostnili Dorfromantik... ale určitě updatujeme, až vyjdou Islanders 2... jestli budou teda stát za to :D
-
-
klidně bych přidal ještě Satisfactory, kde sice je nějaký boj, ale přijde mi tak na úrovni toho ve stardew valley
-
-
Neni to spíš o tom, že se u toho musí dost používat moizek takže to zas taková oddechovka neni?
-
-
ono záleží, jak moc člověk to chce optimalizovat, suroviny jsou nekonečné, tj i když na to kašle, tak se nic nestane
-
-
-
Já bych za sebe klidně přihodil i Stray. Je tam sice troška akce, ale zbytek je jen průzkum a sem tam nějaký lehčí hlavolam. A navíc se tam hraje za kočku, která je naprosto epesně namodelovaná a rozpohybovaná. Už jen kvůli tomu stojí ta hra za vyzkoušení. 🙂
-
-
Stray je svělá...ale realita není tak zrzavá jak ve hře...mám přesně takovýho kočičáka jak ve hře a je to XY :D :D ale i tak ho miluju
-
-
Proto na Redditu existuje r/OneOrangeBrainCell. 😀
-
-