Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Slyšel jsem už lecos, ale že jsou dřevěná okna a parkety symbolem éry komunismu, to je fakt top *15*
  • Parodie na Kreator je vcelku vtipná.
  • Magister_Peditum
    Opět tedy pojedeme na vlně stereotypů o Praze...
  • ringmancz
    mně se ani nezdálo, ale pravda, neviděl jsem to celý. co tam třeba bylo špatně?
  • Inquisitor
    Já taky, tohle pojetí naší země už je klasika a už se to asi nikdy nezmění. Prostě všechno na východ od Německa je Rusko a hotovo :) Hlavně ať mě to baví minimálně stejně jako jednička a budu spokojený.
  • Nejvetsim prekvapenim je apatickej vyraz moji vlastni tvare. Bez nadseny a dobre napsany recenze se Jensenovou resuscitaci necham minout.
  • Ja bych mel napad - cestina pro tuhle hru vezme ten straslivej paskvil, kterej autori prezentujou jako cestinu (PREKAZKA = ulice?!?! JISKRA STVORITEL PREKAZKA na ceduli???), a predela to do normalni, lidske, ceske podoby...
  • všude ruskej přízvuk, Vaklav Koller, Dóklády, podivně navržená ventilace... samej fail ale stejně se na to těším *1*
  • pravda no, ale musej počítat s nostalgickym kafráním že deus ex má bejt jenom v noci
  • mikezz
    Pravdepodobne nechceli mať hru len v jednej farebnej škále ako to bolo so zlato-čiernou v HR.
  • MickeyMutant
    Hodně úzké zorné pole. Doufám, že půjde rozšířit.
  • přízvuk mě neštve ale ty tyrkysový a jinak barevný baráky všude, Praha neni Petrohrad
  • VergiliusGrey
    Tohle vidím jako herní vrchol tohohle roku.
  • A tolik k predstavam jak vypadala praha za dob komunismu..LOL
  • celé nadabuje alzák
  • Předpokládám, že sběrači kovu budou v ČR hlavní záporácká frakce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit