Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na Vietcong tezko zapomenout... Jeste nedavno sme hrali SOG Prairie Fire a padaly pri tom hlasky.

  • KrPa

    ta Mafie mi sem nesedi, misto ni tam ma byt Hidden and Dangerous serie, mafie je takova akcni adventura

    jen by me zajimalo, zda si budeme moci zase oficialne vietcong zahrat, kdyz uz operaci flashpoint muzeme

  • Inquisitor

    To jsem to hrál ve dvaceti? A sakra:) ale byla to super hra. Hlavně legendární tunel bez baterky o které většina nevěděla, že jí má:D

  • to už je to 20 let? sakra, já sem tak starý 😂 jak kdybych to hrál před pár lety. Mám pocit, že jsem v té době hrál ještě něco podobného, ale více taktického. Šlo dávat příkazy spolubojovníkům apod.

    Men of Valor možná.

  • Co serža... Ale "namrd*** tě olovem" byla legendární hláška 😁

  • Corvus

    Je absolutně trestuhodné (a nepochopitelné), že takový český národní herní klenot, kterým Vietcong bezesporu je, není v žádné digitální distribuci napříč všemi knihovnami… Kdejaká céčková rychlokvaška zapleveluje Steam a Vietcong, aby si jej člověk zahrál, musí bohapustě ukrást z warezu, prošpikovaný viry a mallwarem. Velmi smutný obrázek. Vietcong jsem hrál loni (bez HD textur) a ta hra je naprosto boží i dnes. Remake v unreal enginu 5 by byl jedním ze splněných herních snů.

  • Corvus

    Mimochodem "tunelové krysy" to byla vynikající mise. Ta utkvěla navždy snad každému. Kor lidem (a že jich bylo), kteří si neuvědomili, že mají ve výbavě baterku. Sám jsem to na první průchod netušil/přehlédl a značil jsem si rozcestí světlicemi. Nikdy nezapomenu na to peklo v zavodněných tunelech s pár náboji :-) Ale o to víc se mi mise zaryla do paměti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit