20 nejočekávanějších nezávislých her roku 2023
-
Skvělý výběr. Za mně asi L2Speak, Tape To Tape a Manor Lords. Na Sacred Fire a Houses of Calderia se taky moc těším. A taky na další epizody HROT nebo The Velvetist popř. Vivat Slovakia.
-
3 z techto her, ktere vyjdou nejblize konci roku maji temer jistotu, ze ve zdejsich anketach o hru roku, budou sklizet uspechy 😜
-
Co takové Dread Delusion? Sacred Fire? Broken Roads? The Wayward Realms? Great Houses of Calderia? Norland? Colony Ship? Těch indie her co stojí letos za zmínku je strašně moc, bohužel z těch které jmenuji jste psali jenom o naprostém minimum z nich.
-
-
Ročně vyjde přes sedm tisíc her. I kdybychom nakrásně měli dost lidí na pokrytí, nikdo by to nečetl. Zrovna Sacred Fire jsme se věnovali docela dost, další hry se musí spokojit s upozorněním na jejich existenci a když to vyjde, tak i recenzí. Stejně velký seznam budou mít tisíce dalších čtenářů, ale není na světě redakce, která by pokryla byť jen desetinu objemu produkce.
-
-
Já tomu rozumím. Jenom mě mrzí že na Games cz není trochu obsáhlejší indie koutek, ale nejspíše je to prostě jenom tím že mám jiné herní chutě a tak se občas nepotkávám s hrami které uvádíte. Každopádně mě baví sledovat vaše long playe Crusader Kings. Tak jako tak díky za fajn recenze, i přestože se v hodně případech nejedná o tituly které bych si zahrál tak mě baví styl jakým píšete, například Vaškovo osobité hrátky s češtinou :)
-
Hustý, díky za tip, The Last Faith šlo do wishlistu.
-
-