Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pethulla
    Co se oživení týče, existuje "Morrowind comes alive", který přidává fakt SPOUSTU nových NPC. Ten boj je horší, existuje Accurate attack, ale ten vysloveně ničí morrowindský styl boje, protože s ním se trefíš zase vždycky - to je z bláta do louže.
  • sirWallace
    Jasny.. tak uz Te chapu jeste lip .) A mas pravdu samozrejme .. jen me to tak nevadi :)
  • Nejhorší na tom je, že celý tento systém totálně zabijí to, že šance se trefit je postavená na jenom čísle, takže stačí stackovat jedno nejmenované kouzlo a trefíš se pak skoro vždycky. Ale co, TES systém byl vždycky děravej jak cedník...
  • Keyz
    Tak já myslel,že to nikoho nebaví taková nelogičnost v FPS RPG kde to bije do očí.Sekat 10 minut jedno monstrum a 3x se trefit to teda....V dalších dílech jsem se trefoval,ale bral jsem prd.Výsledek stejný,ale pro mně průběh lepší.
  • Morrowind je jedna z mnoha her, které se mi po letních slevách zjevila ve Steam účtu. Asi se blíží čas si ho zahrát znovu.
  • Z toho co jsme zkoušel starou verzi modu vím, že nároky to zvedlo a to docela dost. Ale dnešní HW by už neměl mít problémy.
  • sirWallace
    Za jsi tam dopsal W.A.T.E.R. ? :D
  • Velice vtipné a užitečné :).
  • Fuha, ja sledujem tieto dve, ale tak budem sledovat aj tretiu :)
    http://www.moddb.com/mods/morrowind-rebirth
    http://www.moddb.com/engines/openmw
  • MidnighT91
    Poslední ENB + RCRN + Flora owerhaul + W.A.T.E.R + Skyrim HD a je to hezčí než crysis...
  • sirWallace
    Asi chapu co Ti vadilo.. ale zmenit to?? Vzdyt to je to, proc se lide vraci... Ne ta mrtvost, ale ten prisny system boje :)
  • sirWallace
    Promin.. to s tim vekem mi ujelo :D Jasny.. tak to Te chapu .) Skyrim je super.. ale kdyz si zahrajes Oblivion.. nebo ten Morrowind.. pochopis jak myslel, jen aby se nereklo .)
  • Keyz
    Pěkný.
    Zajímalo by mně jestli je nějaký mód který mění zásadně "život" ve městě.Když jsem hru hrál zpětně tak mně štvalo jak tam každý stojí a nic nedělá,bylo to strašně mrtvé.
    A abych se hodil za lepšími věcmi jako v Diablo tak tomu zde vadilo ten přísný systém boje založený na číslech.Jestli nějaký módy upraví,to že se prostě nemohu ze začátku trefit jak hlupák sekám 5 minut abych se občas trefil do monstra které stojí a ani se nepohne tak by to bylo super.V tom byli další díly lepší,více logické.Další přednosti hry nemohu hodnotit,toto mně velice vadilo.
  • prostě zase flame jak svin, jenom sem popsal zážitek ze hry.. ten druhý příspěvěk jsem si teda mohl odpustit sorka dej mi ban kámo
  • ted už jenom házíš do autu
  • Deset mi opravdu není a Skyrim je první díl ze série, který jsem hrál:)
  • Však to moje bylo také ze srandy..:-D Ty jsi hulimpyj.. Hlavně že ty srandu chápeš..:-D
  • blabla
  • sirWallace
    No ono to moc vtipny neni.. jestli Ti neni deset a Skyrim neni prvni dil ze serie, kterej hrajes... Ja s tim souhlasim .. a hraju to od jednicky .) Skyrim me sice bavi, ale me by bavilo kazdy takovy rpg :)) Tech kecu co kolem neho bylo... a jediny novy co tam je, je zprznenej inventar a skillovani.. jinak vse uz v nejakym dile bylo... I ty buggy byli :))
  • S tebou teda musi byt sranda. Smysl pro humor ti asi nic nerika :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit