Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Anal.S
    A co nějaké taktické RPG/strategie? Neříkám že nutně tahové, ale víte co myslím. Jagged Aliance, Fallout Tactics, Commandos? Kdyby přihodili dynamičtější gameplay, silnější story... možná by to i dneska mělo šanci na úspěch.
  • Kéž by Bioware přestalo plodit odpad typu DA2 a udělalo raději Neverwinter Nights 3 nebo Baldurs Gate 3.
    • Anal.S
      Tak to já bych nejradši viděl KoToR 3, klidně na principech Mass Effectu. Hlavně aby zůstala ta atmosféra :)
    • MrSanta
      Na NWN nemají práva a Baldur's Gate měl snad celkem jasně uzavřenej příběh, tak si nějak nedokážu představit o čem by bylo pokračování. Já budu spokojenej, když DA3 skloubí to dobré z Origins a dvojky.
      Kdyby se z tohoto nového projektu vyklubal futuristický nelinerání FPS s důrazem na příběh, lehkými RPG elementy a herní dobou jako měl třeba Mass Effect, tak bych se vůbec nezlobil. Prostě takový Mass Effect z pohledu první osoby *1*
      • He? Co přesně dobrého by si nějaká hra mohla vzít z DA2?
        A mě ta ukázka moc futuristická nepřipadá, naopak to podle mě vypadá jako současnost na blízkym východě.
      • Zayl
        Jo, volat po BG 3 je fakt mimo, jedině nějaký spinoff, což je zbytečné. Hlavně Forgotten Realms se za tu dobu notně změnily, stejně jako DnD.

Já právě doufám že DA 3 bude konzervativnější než jeho předchůdce a hlavně že konečně budeme mít příběh. Ten nastíněný na konci dvojky mě docela zaujal, protože rád hraju mágy.
  • No, podle té bitky v mětské zásavbě lehce připomínající Karkand tipuju.... Biofield...?
  • Vim ze jsem naivni kdyz tajne doufam,ale ja chci konecne nejake poradne sci-fi RPG ,kde se bude dat jezdit v autech,letadlech,lodich...!
    • Core
      Co na to Derek Smart a jaho ultimátní scifi Battlecruiser?
      • Priznam se,ze jsem uplne mimo *1*
        • Core
          Derek Smart je tlučhuba, vizionář a naprostý šílenec, který kdysi plánoval naprosto ultimátní scifi akční RPG/strategii/FPS/sandbox/life style hru, která zahrne snad i moč*ní do urosaků ve stavu bez tíže v kosmické lodi *1* *1*
  • Mne to priponmenulo World of tanks... zeby sa snazili konkurovat rusom???
  • Vrook
    Ještě že BW stačí, že si jejich tvorby ceněj všude jinde, pofidérní odsouzení bez rozumnejch argumentů od skeptiků s žaludečníma vředama v tiscaligames diskuzích je asi moc nevytrhne.
    • Kde na tyto nazory chodite,to je mi zahadou. Jakoby si jen u nas stezovalo tisice hracu na smer,kterym se BIOWARE(pod taktovkou EA) ubira. Na zahranicnich forech je ''narku'' dost. A pokud se pamatuji,tak pri vydani Dragon Age 2 si BIOWARE promazavalo negativni ohlasy na ofic forech. Pravo na to maji,ale tim to spise jen vyhrocovali.
      Zaver? Ano,BIOWARE ma sve fanousky a od jiste doby ma spoustu fanousku novych,ale take jich spoustu ztratilo. Moc dobre si pamatuji na oficialni reakci kde tvrdili,ze ""ANO ztratili jsme spoustu hracu,ale stejny pocet jich diky nasim novym titulum(DA2,ME) pribyl.""
      Takze jdete prosim uz s tim,ze jen na TISCALI si na BIOWARE stezuji,nekam.
      Vetsina lidi si ulevuje jen proto,ze je jim lito kam se jejich kdysi oblibene studio riti. Nic vic v tom neni.
      • Cahir
        Ano, máš pravdu, negativních ohlasů je opravdu dost. Dokonce se objevili i takoví ubožáci, kteří např. Miku Laidlawovi vyhrožovali za DA2 smrtí... Pročítal jsem si několik zahraničních i tuzemských fór a 90% negativních ohlasů bylo hloupých, primitivních a bez argumentů, navíc často šířících dezinformace. Občas se objevil někdo s konstruktivní kritikou a v tu chvíli jsem si řekl, že Bioware asi právě ztratili jednoho z původních fanoušků, ale na jednoho takového byly desítky naprostých ubožáků. To si dost odporuje s představou (podle mě pravdivou), že oldschooloví fanoušci BG apod. patří mezi rozumné a vyrovnané hráče. Takže otázka je, kolik opravdových fanoušků Bioware ztratilo? Neřekl bych, že ta kvanta rozlícených hráčů mají nějak výraznou vypovídající hodnotu ať už o počtu ztracených fanoušků či o kvalitách samotné hry. Celý ten nenávistný trend vůči Bioware na mě působí jako by pocházel od tupého stáda agresivních puberťáků, nikoliv milovníků komplexních RPG her. Jak jsem řekl, skutečně hlubokých a oprávněných negativních ohlasů bylo podstatně méně. Dobrý feedback měl u komunity Fallout 3 - od té zazněla rozumná kritika na úrovni.
        • MrSanta
          Vrook to načal, Cahir to dokončil (a mě tak ušetřil "námahu" s psaním). Souhlasím s oběma.
          Je ku*va rozdíl mezi kritikou konstruktivní a haterskými výkřiky, které kritizují něco, co ve hře ani není.
      • Vrook
        Problém je, že ustěžovanejch diskutérů je pod každym článkem uplně o čemkoli, nejen o BW hrách, většina. Podle mě vás (teď možná nemyslim konkrétně tebe) hry nebavěj všeobecně a je mi líto těch, co hrajou všechny ty hry, který tak nesnášej. Já si většinu her dokážu užít, aniž bych hledal důvod proč je nenávidět. A když mě hra nebaví, zjistim to hned, odinstaluju a dál jí neřešim...
        • S timhle souhlasim. Diskuze byva nekdy silene cist. Ale narozdil od tebe si myslim ze jde z 80% o flamery,ne o ''znudene'' hrace.
        • Zayl
          Ukaž mi někoho kdo hraje hry, které nesnáší(nebo ho nudí). Vždyť to je naprostá hloupost.

A nekriticky sežrat vše, co ti někdo dá na obnosu, je taky úžasný přístup. Jsi ideální zákazník.
          Mimochodem vtip je v tom, že dnes ty chyby člověk nemusí hledat. Navíc termín "nenávidět" je prostě přehnaný. Pokud ale elitní studio dodá hru, kterou dohraju s myšlenkou "Meh, tohle reinstalovat určitě nebudu.", pak je zklamání na místě.
          • Cahir
            Bethesda ve Skyrimu vyšperkovala k dokonalosti to, o co jí vždy šlo a v čem byla silná. Nenazýval bych to vývoj, ale spíš "dovršení". Teprve Fallout 4 ukáže, jak moc se dokážou poučit a pokročit. S Falloutem 3 o nich totiž vyplulo na povrch několik nepříjemných faktů: 1) mají svoje limity, které navíc u některých RPG aspektů leží velice nízko a 2) kašlou na pravidla a komunitu série, na níž pracují. Bojím se toho, že se v příštích letech utopí v rutině, kterou však (bohužel) valná většina jejich fanoušků s radostí uvitá.
      • Zayl
        Tak nějak. Bioware se změnilo, jako X dalších studií.

Jejich hry začínají připomínat většinu hollywoodské produkce. Spousta peněz utracených, aby se to co nejvíc lesklo. Nějaké hovadiny jako hratelnost jsou vedlejší :).

Ale tak to prostě chodí, u mě zatím místo Bioware zaujal CDP RED, doufím že další Witcher, nebo nějaký jejich jiný titul si udrží kvalitu. A i ta Bethesda s Obsidianem se snaží.
    • nie kazdemu sa musia pacit ich nove hry.
  • Core
    Mně ty tři vteřiny first look videa nebetyčně připomínají Command & Conquer, nemůžu si pomoct. GDI stranu konfliktu.
  • od "EAware" nic dobryho necekam
  • Vážně nechápu, jak se někdo po Dragon Age 2, leaku otřesného scénáře Mass Effect 3 a dvou deb*lních teaserech může těšit na hru od EA Bioware.
    • Jediná hra která se za posledních pár let Bioware nepovedla byla DA2.
      I přesto to nebylo špatné RPG bráno v porovnání s konkurencí.
      Nevidím duvod, proč by nová hra měla být sračka, at už to bude cokoliv....
    • Hairy_Ass
      Co je na něm otřesného? Pochlub se. *3*
      • Indoktrinace zneužívaná jako příběhová berlička, nulový vliv rozhodnutí z minulých dílů, konec kde vše vysvětlý deus ex machina...
        • Hairy_Ass
          Trochu silná slova (tedy hlavně ten nulový vliv předchozích rozhodnutí), nebyl by odkaz?
      • skaven123
        ze assasini su tankovia, obnovovanie priseriek, genericke prostredie, vyuzitelnost 3? kuziel, "rozvetvenost" dialogov, a vseobecne - preco hra musi vyzerat ako film? :)
        • Hairy_Ass
          Jenže on mluvil o otřesném scénáři.
          • skaven123
            jaj beriem spat :)
            som to spojil s otrasnym DA2
        • MrSanta
          Snažíš se hezky, ale neodpověděl si na otázku.
    • Cahir
      Já se těším. DA není kritikou a spoustou fanoušků považováno za špatnou hru, takže tyhlety světonázory z huby několika haterů mi už vážně lezou krkem.
    • Ukaž ten leak. ;) Co já teda vím, tak se nic takové nestalo. Ale fanoušci se těšit můžou a mohli by i po tom leaku. :)
    • Jak víš, že Mass effect 3 bude mít mizernej scénář?
      • pretoze ME 1,2 ho asi nebavili tak ako aj mna cize predpoklada ze pokracovanie bude tiez nudne.
      • Cahir
        Ví hov*o, jenom prudí
  • Je to sice jen záblesk, takže je ještě předběžné odhadovat žánr/zasazení/příběh, ale už je z toho vidět akčnost.

Touhle nemocí trpí hry od Bioware od prvního Mass Effectu. Časy Baldur's Gate bohužel pominuly...

Jo a u kámoše bejvaj dvě holky co každýmu za pár korun podrží.
    • A čím se vlastně ty Baldur's Gate tak odlišovaly?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit