Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Corvus

    V polici mám Sidovu Colonization v původním big boxu s disketami, rád vytáhnu obsáhlý manuál k božské Alpha Centauri, která do dnes na poli 4x z Vesmíru nemá (podle mě) pokořitele, ale ke klasické civce jsem přičuchnul jen v podobě V a VI dílu a to velmi letmo. Nebavilo - nechytlo. Neuměl jsem to hrát. V šestce jsem se nadšeně pustil do budování zahrádek a když mě to začalo konečně bavit, z mlhy se co 3 tahy vyřítili barbaři, přejeli mi políčka a z bohulibých osad zbyla jen koňskými kopyty rozrytá půda. A to mě fakt nebavilo :-DHumankind mě chytlo o dost víc, asi i proto, že mi to šlo :-) Ale Alfička je Alfička. Sci-fi mi prostě říká víc...

  • Inquisitor

    Mám rád strategie a hry od Paradoxu, ale civilizace mě nikdy nechytla. Zkoušel jsem několikrát a ani nevim vlastně proč, ale prostě mě to nebaví.

    • Derp_1337

      Jo, taky Civku moc nemusím. Jak tady již napsal Marines, tu hru si člověk buď zamiluje nebo ji vůbec nebude mít rád.

  • Marines

    Civka je prostě hra, kterou musíte milovat, nebo nenávidět. Nic mezi tím. Já ji začal hrát od dvojky a vydržel jsem zatím, až do šestky. Odehraných hodin se těžko dopočítám, to jen u pětky a šestky mám počítadlo na Steamu a musím přiznat, že vůbec nelituji. Civky mne vlastně naučily hrát strategie, Paradox jim může děkovat.....

  • LessPh

    Neco o kvalie Civky vypovida i dalsi moje steam zhodnoceni tentohrat Humankindu...

    Humankind má moc pěkné game flow, díky tomu mohu tento titul doporučit.

    Nicméně......Civka je prostě Civka :D

  • LessPh

    Moje zhodnoceni na Steamu rika vse...

    Vzpomínam si na začátek devadesátých let, kdy brachův kamarád u nás hrál Civilizaci I a nemohl se od toho odthrnout. Absolutně jsem nechápal co se na 14´´ CRT monitoru vlastně děje a proč ho to tak baví. Proto jsem k Civilizaci na dalších téměř 25 let nahlížel hodně povrchně a říkal si proč je okolo tohoto titulu pořád takový humbuk?

    Díky Humble Bundle Monthy už vím proč!:D

    Takže, běžte do toho a dejte tomu šanci..první nebo druhou, to je jedno jakou. A poznejte kouzlo příslovečného.. ještě jeden tah a jdu spát!:D Stojí to za to!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit