Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lidi vy jste uplný retardi co na to nadávaji znám lidi kteří řikaji že je to strašne lehká hra a proto je to blbost ano 1-4 tier je lehkej ale vyšší tiery jsou už jinej matroš a jediný co tu hru kazí jsou 10 letý kryplové kteří to neumí hrát ono je potom těžký vyhrát bitvu když máte 6 tier a u 8 nastřílíte nejvíc dmg.
  • Hezka diskuze,ale je to tak 50:50 :) ja mam tanky do urovne 8 a zjistil jsem ze kdo si chce zahrat a pobavit se,tak at hraje na urovni tanku 1 az 2.Pak uz to stoji za h***o a ten jejich podivnej los na bitvy vas jen bude stvat.Mam tak 7000 bitev a opravdu vim o cem pisu.A osobne svuj ucet prodavam,protoze je to masinka na penize jako Big point,jen trosku zaobalena do hry.Tesim se az se konkurence pouci z chyb z teto hry a udela opravdovou zabavnou hru pro lidi a ne pro prachy.Mate jeste cas si to vyzkouset protoze jsou zatim povolene cheaty,teda pardon MODY.Hodne nervu s hrou,stesti nepotrebujete.....o to se postara server WoT,takze s delem urovne 10 treba neprostrelite ani tank urovne 7....to je pak docela sranda kdyz ho nedate ani 10 rankama a on vas ustrili *3* No mnoho zazitku preji vsem,ja jdu hrat neco kde si zahraji ferovou hru.
  • hraju wot už nějaky pátek,slyšel jssem od hodně hráčů že výsledky rozděluje program,
    tedy sw na pc,kdyžti padne los máš štěstí,jinak ne-nevím.mam is8,vždy ale vždy když
    udělám 3000 dm a víc prohrajeme.když udělám 400dm vyhrajeme vždy proč,
    • Jednoduché vysvětlení je že kempíš ... když ostatní hrajou dobře nic ti před kanon nepřijde, když už všichni z týmu jsou mrtví tak si párkrát vystřelíš a zemřeš taky, nebo udělá protiháč cap.
  • hledam profil zdarma aby mel 8premium tank a chci hrat nikdy tanky dik za odpovet *3*
  • WoT je pro mne spis sklamanim nez hrou na pobaveni,řazeni lvl vozidel je opravdu feer (priklad..arti lvl 4 VS HEAVY tank lvl 7)a to nemluvim o naprosto ultimatni miřeni arty,ktera ješte k tomu střili max 6x za minutu. To same plati s tanky.. jedine řeseni je "četa"nebo "prapor"a sehrani hraci. Rovnez bych vyvojare prastil pres hlavu zaty zlodějske penize,ktere utratite vlastne za nic. Nicmene napad dobry,zpracovani STRAšNE...hra vytvořena jen na vydelani penez. To se radši vratim z5 k "DAOCK"nez hrat tenhle paskvil...
    • když to neumíš tak to nehraj o 1 nooba méně *4*
    • Je vidět že o té hře nevíš vůbec nic... *5*
  • ten nový petch je bomba, když je tank zničený můžu hrát za řidiče tanku paráda *4*
  • Jestli nevite tak tohle nekomu mozna pomuze (je to v anglictine):
    http://www.youtube.com/watch?v=CrC2mrpzZXU
  • Tato hra je dost o zkušenostech, můžete klidně válet s tier VII ve hře kde jsou IX tanky a na uživení tier VII neni potřeba premium :-) Premium je dobrej když se fakt chcete dohravat k top tierum a nechcete grindit penize a xp tak dlouho.
    • Přesně tak, jde oto, vidět kam střílet a zbytečně se někam nehrnou, například AMX ma krasnou 230penetraci a to stačí na všechny IX tanky a strochou štěstí i X
    • Jo jo bezne 7 tier (ne arty) nici 9 a 10 :-))))))))))))))) Bud jsi to vubec nehral nebo nejsi normalni
      • Záleží kdo za ten tier sedm hraje a jak s tím umí... On uvádí tier IX jako protivníka a toho s Tigrem nebo Jagdpantherem dokáži sejmout... Dokonce i tier X jde se sedmičkou zničit... *3* Jen to chce vědět kam střílet... *1*
  • Z pohledu neplatiče, přesto poměrně aktivního hráče (hraju i jiné hry), si myslím, že pokud nehrajete ty klanové bitvy v nejvyšších „tier 9-10,“ můžete v klidu vařit do tier 8. Standardní bitvy jsou sice neustále „stejné,“ nové mapy přibývají velmi pomalu, ale zahrajete si dobře. Tedy za předpokladu, že se naučíte žít v bitvách, kde jsou často Vaši spoluhráči slabší článek. Aktivní hráč má / měl možnost nafarmit tank t34, z něhož se v nejbližší budoucnosti stane premium tank. Jestli ho nezmrzačí, uživím i tier 10. Jen nevím proč, když se na klanové bitvy nechystám, a nabyl jsem dojmu, že čím vyšší tier, tím nudnější bitva (výjimky jsou). Závěrem, pokud hru přehnaně nežereš, nesnažíš se být nejlepší Adolf na tankodromu, zahraješ si suprově i zdarma. To se zrovna o moc F2P hrách říct nedá.
  • Autor asi v klanovkách nikdy nebyl a nejvyšší tier tanku má 5? Co jsem pro tiscali kdysi psal, tak jsme museli o hře něco vedět a ne psát nesmysly. Nebo wargaying poslal nějaký prachy do klubové kasy?

    "Důvodem je fakt, že dobře pracuje s prémiovou, placenou částí. De facto vás nijak extrémně nenutí ji využívat, ale zase ji nečiní nepotřebnou." HA-HA-HA. Kupte si dnes skvělý prémiový tank (který nutně potřebujete, chcete-li jezdit nagrindit a koupit T10, kterých pro CW potřebujete víc) a my vám ho za pár měsíců osekáme do nemožné podoby. Cvakejte jak mourovatí a zapomínejte na to, co jsme kdy slíbili, že bude....autor by si měl jít vykloktat...
    • Nemám preminum tank, ani se nechystám žádný pořizovat. Je pravda, že když jsem si udělal IX M46 Patton, tak jsem začal nakonec využívat premium účet, ale cca 250,- není taková pro hráče zátěž jako případně 99€ u Big.Piontu za roční prémko. Vím, budete namítat, že rok má 12 měsíců a tím pádem je to dražší, ale z druhého pohledu těch 250 snáze každý měsíc dáte. Pokud nechcete investovat do PÚ , kredity si najezdíte na KV, kde oprava je za hubičku oproti zisku.
      Co se týče Vašeho názoru na osekávání, zkuste se porozhlédnout po netu, kde je toho napsáno mnoho o novinkách. Nechcete-li investovat třeba do premium tanku, dosáhněte T34 ze kterého po upgradu bude premium tank. Z T30 ( X tier ) se stane TD (stíhač) a Vám v garáži místo něj přibude jiný X tier. Stačí se podívat na na české forum o WoT. Nový tier za T30 byl velice chválen. Dalším aspektem je to, že Vám tedy v garáži přibudou dva nové tanky s tím spojené i další dvě volné stání pro jiný tier.

      little__Chucky (WoT)
    • Myslím, že se trošku pletete, skutečně vás nenutí si premium tank koupit, stejně tak vás nenutí si pořídit premium účet... to říkám jako někdo, kdo to dotáhl na IS 4 bez premium účtu a bez premium tanku (ano nyní mám jak premium účet tak premium tank). Jediné co musíte je na nahrání jedné hry s vysokým tierem nahrát jednu dvě hry s nižšími tanky... já třeba vydělával s T34-85 a SU-100... v průměru jsem dělal tak 20k kreditů čistý zisk na jednu hru... bez problémů jsem si za víkend hraní s těmito dvěma tanky (teda tankem a stíhačem) vydělal cca 1-2 miliony kreditů... (počítal jsem si to a byl jsem schopen nahrát 100-150 tisíc kreditů za hodinu hraní v průměru při hraní i za high tier). Takže když jsem o víkendu strávil nad hrou cca 10 hodin (počítám i pátek) tak jsem v pondělí měl o cca 1,5 mega víc... s tím se dá za měsíc vydělat na tier X.
      • XorxoxTalarius
        Jenze to co tvrdite vy, chce skill :) A kdo nema skill ten breci ze nepritel si vsechno plati :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit