Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Honze
    Když něco funguje, je radost to pozorovat, bavit se o tom, nebo nejlépe to hrát.
  • trolo
    kym free to play neznamena - pay 2 win tak s tym nemam problem a kto si chce nieco kupit tak je to jeho vec. ak je to pay 2 win tak ta hra je odpad
    • rancor1223
      WoT není Pay2Win. Můžeš si koupit Premium tanky, ale ty (snad až na Type 59) zpravidla nejsou nikterak skvělé. Víceméně platí, že když si koupíš Premium acc nebo tank bude více vydělávat, ale to je vše. Budeš mít více penez a expů, ale nebudeš mít silnější tank. Sice zde existuje munice, kterou lze koupit jen za goldy, ale je úplně k ničemu. Zvlášť za tu cenu, co za ní chtějí.
      • Pěkně napsáno. Jsem vlastníkem premium účtu už víc jak dva měsíce, před tím jsem hrál pár měsíců bez něj, vlastním i premium tank (lowe). Ani jedno mě nikterak nezvýhodňuje oproti ostatním hráčům v bitvách, jen rychleji získávám zkušenosti na nové tanky, rychleji získávám peníze díky lowe, abych si ty nové tanky mohl pořídit, ale žádné výhody jako v případě travianu či podobných. A premium munice... No, jednou jsem potkal někoho, kdo jí měl... A paradoxně to byla artyna :) A k Typ59, ano, tenhle tank je opravdu peklo, ale ten se stejnak nedal koupit, byl nějak limitovaný jako dárek, mám ten pocit.
        • Prodej typu 59 byl v tusim lednu zrusen, ted bude k prodeji pouze v ramci nejakych specifickych akci (az cinani napadnou rusko :) ) nebo jako odmena. Osobne si myslim ze typove a lowe zkazili hru, protoze je hraci jezdi pouze pro penize (premiove tanky neni treba expit, a vydelavaji nekolika nasobek toho co jejich alternativy na stejnem tieru), chovaji se nepredvidatelne a neda se na ne spolehnout (ale existuji vyjimky). Navic skupinku sehranejch 3-4 typu nezastavi nic, rozeberou si kterykoliv tank.
          Premiova munice se pozna a kdo to na tieru 9+ mysli vazne, tak ji vzdycky vozi sebou (na prostreleni mause, artyny na strileni za baraky). Na tieru 9+ je to tedy v podstate Pay2Win.
          Premiovej ucet znacne ulehcuje zivot od tieru 7 resp 8 (7 se da jeste vydrzet, 8 se uz vlastne rozume uzivit neda). Navic jsou ted v patchi 7.1 zasadne upraveny odmeny za bitvu (hlavne aby se tolik nerentovali artyny) a v 7.2 to bude dale upraveno (cti pos*ano).
          Ta hra je proste navrzena tak aby platici hraci jezdili silnejma tankama a neplatici zivili sve silnejsi milacky slabsima sunkama (obvykle tier 5/6) a tedy aby bitvy byly rozmanitejsi. Da se se standartnim uctem docilit tieru 10 ale chce to spoustu casu, more namahy a stesti. Navic proti vam jako hraci jeste stoji velmi diskutabilni match-making system (loltraktor anyone?)
        • rancor1223
          No dal se normálně koupit, ale stěžovalo si na něj tolik lidí, že to nakonec zatrhli. Doufám, že ho v blízký budoucnosti trochu nerfnou.
        • Typ59 šel koupit normálně jako každý jiný premium, bohužel se "lehce" přemnožil, tak ho stáhli z nabídky. K dostání bude pouze při určitých akcích.
  • Z pohledu neplatiče, přesto poměrně aktivního hráče (hraju i jiné hry), si myslím, že pokud nehrajete ty klanové bitvy v nejvyšších „tier 9-10,“ můžete v klidu vařit do tier 8. Standardní bitvy jsou sice neustále „stejné,“ nové mapy přibývají velmi pomalu, ale zahrajete si dobře. Tedy za předpokladu, že se naučíte žít v bitvách, kde jsou často Vaši spoluhráči slabší článek. Aktivní hráč má / měl možnost nafarmit tank t34, z něhož se v nejbližší budoucnosti stane premium tank. Jestli ho nezmrzačí, uživím i tier 10. Jen nevím proč, když se na klanové bitvy nechystám, a nabyl jsem dojmu, že čím vyšší tier, tím nudnější bitva (výjimky jsou). Závěrem, pokud hru přehnaně nežereš, nesnažíš se být nejlepší Adolf na tankodromu, zahraješ si suprově i zdarma. To se zrovna o moc F2P hrách říct nedá.
  • Tato hra je dost o zkušenostech, můžete klidně válet s tier VII ve hře kde jsou IX tanky a na uživení tier VII neni potřeba premium :-) Premium je dobrej když se fakt chcete dohravat k top tierum a nechcete grindit penize a xp tak dlouho.
    • Přesně tak, jde oto, vidět kam střílet a zbytečně se někam nehrnou, například AMX ma krasnou 230penetraci a to stačí na všechny IX tanky a strochou štěstí i X
    • Jo jo bezne 7 tier (ne arty) nici 9 a 10 :-))))))))))))))) Bud jsi to vubec nehral nebo nejsi normalni
      • Záleží kdo za ten tier sedm hraje a jak s tím umí... On uvádí tier IX jako protivníka a toho s Tigrem nebo Jagdpantherem dokáži sejmout... Dokonce i tier X jde se sedmičkou zničit... *3* Jen to chce vědět kam střílet... *1*
  • bavilo ale jen chvilku jsem zvědavej na ty lodě
  • Taky už jsem zaplatil hezkých pár euro, a to jsem jen casual hráč. Za hru, která mě baví, mi nedělá problém zaplatit - přístup plať jen když chceš a kolik chceš má opravdu dost pozitivní psychologický efekt.

Hlavní zdroj příjmů ovšem do WOT plyne z lidí hrajících v rámci Clan Wars, kde je prakticky nutnost utrácet goldy (reálné peníze) za lepší munici a další spotřební materiál.
    • Naprosto souhlasím *15* system Free2Play mi naprosto sedí. Viz League of Legends *14*
  • Ano Natálko :D Lepší spamovat fora a modlit se za hříšníky, kterých se zmocnil ďábel díky hrám :D
  • WoT není Free2Play, ale Pay2Win a bohužel proto, že je jedinná svého druhu, takže si může dovolit ždímat peníze již ve stádiu BETA.
    • Tohle je absolutni blbost, jestli nekdo tu hru bere aspon ako tak vazne tak tohle rozhodne neplati...
    • S tebe bude asi jednoduché dostat peníze:)
  • melny
    Já se nedivím, že prosperují. Syn chtěl nakoupit nové tanky a hned z toho byla částa tak tří her :)
    • Ze zvědavosti, které?
      • melny
        Vůbec netuším
      • keca... jediny co tam ma aktualne cenu AAA hry je jen Löwe - cca 45€, KV5 za necelou polovinu a zbyly uz jsou pak relativne za hubicku
        • Jasny a za tech 20-40 E se vubec neda nakoupit nekolik her... *7*
          • pisu AAA hry, budgetovky nekupuju... a kdyz uz jsme u toho, tak na iphone a podobny nesmysly jich za 20€ koupis klidne 20....
        • XorxoxTalarius
          Zapominas ze musi koupit misto v hangaru ;)
          • pokud kupujete premium tank tak je misto v hangaru v cene tanku... tank proste zabere novou pozici...
  • Raz som si kupil premium na tri dni (akcia za cenu jedneho dna) a hovoirm, nikdy NIKDY viac, pretoze vas to strasne nuti to stale hrat, ked uz ste si to zaplatili tak vam bezi cas, tak predsa ked som si zaplatil tak to musim hrat.

Kupim znova len vtedy ze sa system zmeni nie na casove premiove obdobia, ale na pocet bitiek po dobu ktorych budete mat preimum bonus. Potom to mozem vypnut aj na par dni aj po dobu zaplatenia.

V tej hre casto plati ze kto ma premium tank (lowe, typ) tak to nevie hrat. Can pay - cant play.

Cakam strasne na fyziku, hra je onicom, stale o tom istom, obcas pridaju mapu a hotovo, ziadne nove mody. S fyzikou sa hodne zmeni gameplay tak to zas bude zabava.
    • Máš pravdu tohle časové omezení mě taky přímo štve *16* co když zrovna nemám čas hrát ?práce atd..... Měli by to nastavit na ingame čas ;) *11*
    • Argument, že trpíš problémem s tím, že se neumíš od placené hry odtrhnout, je dost tvým problémem, řekl bych :)

A to, že někdo má lowe neznamená, že ten hráč je nula a i globalizace na "často" je dost z cesty (někdy se podívej na počet bitev těch hráčů).

A fyzika... Jj, fyzika létajících ptáků mi tam taky chybí :) Jinak nevím, na co jiného bys jí chtěl... Možná na to ještě spadnout ze skály s pěknou fyzikou pádu ;)
    • XorxoxTalarius
      To mi prijde jako scestny argument "Koupil jsem si premium a nutilo mne to hrat" :D
      Akorat by mne zajimalo jaky mas problem s fyzikou, mne tam zadny nenapada ... tezkej tank potrebuje silnej motor aby vyjel kopecek, atd ... nevim co by jsi tam chtel vic ...
      • Fyzika má být implementována tak, že například tanky budou při rychlé jízdě na terénních vlnách nadskakovat, tank se může na svahu i převrátit, strmý sráz tě nezastaví ale spadneš a podobně. Viděl jsem nějaká videa z prvních testů nového fyzikálního modelu a celkem to bylo maso.
        • XorxoxTalarius
          Jo taak, tak to beru. Zni to dobre, diky za info :)
          • tady sefe :
            http://www.youtube.com/watch?v=CrC2mrpzZXU&feature=player_embedded

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit