Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Reckoning je parádní hra s perfektně vymazleným soubojovým systémem a stylovým zabitím draka na konci kdy mu vletíte do huby a rozjebete ho zevnitř.:) reckoning kromě side questu, které se po 40cti přestal dělat sem si to užíval od začátku dokonce. Třeba narozdíl od známé značky Elder Scroolls s podtitulem Skyrim, který sem nudou smazal po hodině.. a ten měl velké prodeje. Takže jak se tu píše, když nemá hra velké neprodeje neznaméná, že je špatná.
  • Souhlasím. Neefektivnější by samozřejmě bylo, kdyby těch 370 zaměstanců makalo 16 hodin denně a zadarmo, jen o chlebu a vodě, pod vládou biče. Nic efektivnějšího než otroctví nikdo zatím nevymyslel...
  • Na to jak se ta hra hrála a jak vypadala by 3mil čekal jen optimista, možná dokonce snílek. Soudím dle dema, které mě odradilo. Pokud plná byla o něčem jiném, tak se moc omlouvám. Ale já pokud je demo, tak si hru podle ní kupuji a pokud zvolili šoatnou část do dema, je to jejich problém. Hlavně je vidět asi obrovský rozdíl v hospodaření - CD Projektu stačí 1,5M a jim ani 3M a podoba výsledného produktu se nedá srovnávat
  • Trošku je mi to líto - některé nápady v Kingdoms se zdáli dobré podle videí.
  • MickTheMage
    Myslim, ze tu by si na svoje prisiel Vavra :) Tu hru evidentne prefinancovali...
  • 3 miliony prodanych kusu novy znacky od neznamyho studia, aby se hra zaplatila? nekdo kurevsky prestrelil..

neco takovy si muze dovolit mozna tak velkej vydavatel, kterej prvni hru znacky lehce zadotuje a na sequelu uz si namasti kapsu, protoze ho bude vyvijet najednou s prvnim dilem, na stejnym enginu a vyda ho rok po prvnim dilu
  • Ja teda po vyzkouseni dema mel pocit ze je spatna.... dokonce docela hodne spatna ale recenzentum se obecne vcelku libila.
  • smejki
    3mega na bod zvratu u tak (co jsem pochopil) primitivní hry mi přijde hodně ujeté. Navíc podle informací o tom, že celé studio mělo 370 zaměstanců... to je ztělesnění neefektivity.
  • Krtecek-GT
    Myslíš, že když se hra neprodává, že je automaticky špatná?
  • Trol.diskuzni
    A to se o tom přitom bavili zrovna v podcastu...
  • montatatana
    Jako kdyby to nebylo jasny od prvniho gameplaye... :))

//sry, sem si nemohl odpustit :)
  • Alex81
    Zapomeň na něj Scotty, kdyby byl dobrej, tak by žil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit