Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...
  • LOL ... hrat 10 hier naraz? Kde zijes? LOL LOL LOL
  • ET je starej neuspesnej kram.
  • Jednou mozna jo, sam jsem zvedavy, kdy bude bezne stahovat stovky giga dat z internetu, aby se to kvalitativne vyrovnalo blue ray filmum. Ale dnes jinou moznost nemas.
  • Protoze PC hraci jsou zabrzdeni a nemaji blue ray mechaniky.

Treba L.A. Noire je na XBoxu na 3 DVD a puvodne melo byt na 6 DVD. U PS3 se to krasne vejde na jeden blue ray disk. A treba Kojima rikal, ze by dokazal vyuzit i vyssi kapacitu, nez nabizi blue ray disky.
  • Pro ty mene chapave co davaji minuska, jeden dil pana prstenu je na dvou blue ray discich, na jeden by se nevesel. Komplet to jsou stovky giga dat.
  • Nekteri jsou holt hloupi a vydelaji si malo a jsou z nich socialni pripady. My chytri si na blue ray filmy vydelame. A dokonce financne podporujeme sve rodice. My chytri proto take chapeme vyznam blue ray disku na rozdil od tech hloupych. Vsechno to do sebe hezky zapada.
  • No LOL, me je malo 250 GB disk na PS3 a to tam ty hry na ten disk neinstalujeme :-). A neustale instalovat a odinstalovavat hry? Kde zijes? Ja na PC i PS3 hraju hromadu her soucasne, podle chuti, strategii, strilecku, taktickou hru, nejakou sportovni, move a podobne.
  • A ja vidim 8 MB/s a nie 7 MB/s ... LOL
  • HEHE ... ty asi nevies co je priemer .... a to moze byt jedno, ked z HDD sa data nacitavaju rychlejsie ako z BR mechaniky :D
    Kazde HDD da vyssiu rychlost nacitavania ako je posratych 9 MB/s z BR mechaniky ... HAHA
  • hehe ty asi nemas oci... rozdil v 7 a 9 je docela rozdil a co pady na 4.. :D
  • A co mas stale s mechanikami, ked sa hry instaluju na HDD (PC, Xbox360) ... HEHE
  • Akoze ty vidis nejaky velky rozdiel medzi 9 MB/s a 7.93 MB/s? :D
    Nechaj to tak, lebo sa iba strapnujes s tou tvojou BR mechanikou ... HEHE
  • a mala ukazka z praxe... http://zoome.jp/ps360/diary/322/
  • hehe ty fero, never vsemu co kde pisou, slysel jsi nekdy o ulozeni mista na disku /dvd,br/ on xbox sice ma na papire krasnych 15MB/s ale to neni prumerna hodnota... koukej a uc se...
    PS3 : 2x Blu-ray Drive, CLV - Constant Linear Velocity
    SL/DL - 72Mbps .. neustále 9MB/s
    xbox : 12x DVD-Rom Drive, CAV - Constant Angular Velocity
    SL - min/max .. 9.25MB/S-15.85MB/s .. priemerne 10.57MB/s
    DL - min/max .. 4.36MB/s-10.57MB/s .. priemerne 7.93MB/s
    poklesy na 4.36.. wtf? *8*

a kdyz k tomu jeste vezmeme random seeky na druhou vrstvu dvd disku tak si pokazde pripocti minimalne 100ms dvd, kdezto br disk ma celou vrstvu stejnou takze tam nehrozi zadny poklesy v nacitani... ted ti to prelozim abys tomu rozumel ok.. dvd ma malou kapacitu a vyvojari jeste musi sakra premyslet kam dulezite stremovaci data napali na disk, nejlepe do prvni vrstvy aby se nacitani z disku nezpomalovalo, tzn na druhou vrstvu davat mene dulezite data /filmecky, kod hry/ ktere nejsou tolik potreba...
    staci ti to takhle... *1*
  • A je zaujimave, ze DVD-ROM v Xbox360 cita disky aj 15 MB/s ... LOL ... a nie ako slabuckych 9 MB/s na BR mechanike v PS3 :-)
    http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_hardware#DVD_storage
  • BR na hry je nezbytna? :D
    Tak preco vydavaju hry na PC este stale na dvojvrstvovych DVD?
    A BR mechaniku na filmy? Dalsia blbost :D stiahnem MKV a na to nepotrebujem BR mechaniku/prehravac.
    BR prehravac kupis uz aj za 100 EUR, to je ako zadarmo ... a predsa by mi bol zbytocny ked nekupujem BD filmy :D
    Na priblblej PS3 sa nedaju instalovat hry na HDD?
    A BR mechanika v PS3 cita maximalne 72 Mbit/s co je slabych 9 MB/s ... HA-HA
    http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3_hardware#Disc_drive
    To dokaze hocijaky low HDD :D
  • tak nekdo kupuje hry a nekdo srajdy na jedno zahrani.. ja preferuji hry.. :)
    dobre mas asi pravdu ne 100 ale 90%her se neinstaluje (volitelne zbytecne/ikdyz teda asi ne, ona ta xbox dvdrom nebude asi moc rychla/) :D
    br je zbytecna pro chudsi jedince urcite, ostatni si vychutnavaji jeji prednosti(dat. prostor, zivotnost, rychlost, nenachylnost na poskrabani atd..)
    tak mi tu napis presne oznaceni hdd co mas v xboxu, muzeme porovnat s rychlosti br, jo a jen tak mimochodem ja si do ps koupil super tichy disk 720gb 10k ot/m... :)
  • A HDD na Xbox360 je pripojeny cez rozhranie SATA :D
    Este sa mas co doucovat :-)
  • LOL .... a naco mat 2 TB HDD? Staci napr. 120 GB, nainstalujes hru, zahras, a potom deletnes.
    A nabuduce nepis, ze "na xbox mozna 100% her se neinstaluje" :-) LOL
    Si ma dobre rozosmial.
    BR mechanika je este zbytocna, aj na PC sa vydavaju hry na dvojvrstvovych DVD ... HA-HA
    A BR mechanika cita rychlejsie data ako nejake HDD? Si dokonale vtipny :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit