Přejít na výpis diskuzí
45 minut záběrů z GRID 2 zaujme více než info o příběhu
15.2.2013 | Adam Homola
26 příspěvků
-
Já mám jasno - čekám na Project CARS. To by mohla být Forza pro PC. Ale První GRID byl velmi dobrý a dvojka zaujme určitě víc než stokrát provařené a kdysi velmi dobré NFS.
-
-
pCARS nebude Forza, protože nemude mít 500 aut, z nichž většina jezdí velice podobně a ještě docela dost arkádově.
-
-
Prve si forzu pořádně zahraj na nejtěžší obtížnost a potom mluv ;)
-
-
Hrál jsem na volantu Forzu 3 (už tehdy jsem tvrdil, že to jezdí blbě), Forzu 4 (najednou všichni tvrdili, jak je Forza3 na prd a jak je F4 real - není), GT4 / GTHD / GT5P (vývojové stupně pro GT5), GT5 (solidní, ale do real tomu kousíček chybí), Enthusia pro PS2 (tak tohle je opravdu hodně blízko, ale design tratí je příšerný a ten RPG systém řidiče si mohli nechat od cesty), Race Pro (asi nejrealističtější simulace okruhových závodů na Xbox360, ale Enthusia to ještě není), iRacing (The King), LFS (jak může být simulátor neexistujícího auta? ), Shift (tohle je hratelné jedině s Sharp Tyres Mode), GTR 1+2 (klasika), Race07+DLC (ve své době prima, dneska cítím, že to není ono). Kromě toho mám cosi naježděno i na silných reálných autech, takže se odvážím tvrdit, že poznám, když se hra nechová podle skutečnosti. A Forza4 prostě ořád je na hranici arkády a simulace a do simulátorů bych si na rozdíl od GT5 raději nezařadil. A Forza Horizon je arkáda jako řemen. A podle videí bude GRID2 velice podobná záležitost.
-
-
to asi těžko
-
-
-
mě teda fyzikální model přišel jak hrozná arkáda.. proč na pc nevychází pořádné závody ? :(
-
No... tohle nebude moje nejočekávaněšjí hra...
-
Já jen chci aby zachovali původní jízdní model.
-
Nevím proč, ale jako kdybych se díval na grid jedničky, a v jedničce byl taky podobný příběh, měl jsi stáj a musel si vyhrávat.
-
to:conflig Flat Out je arkáda ale rozhodně nestačí jen držet šipku dopředu a to platí pro všechny NFS až do prvního Underground
-
-
Ale dobře řekl jsem to trochu moc zjednodušeně. Neříkám, že to nemůže být zábava, jen třeba pro mě osobně je příběh důležitý v tom, že mě nutí jít do předu řeknu si "dojedu tenhle závod a dozvým se co se stalo" to je pro mě daleko větší motivace než, že si otevřu ještě nablýskanější auto... :)
-
-
tohle ze je grid 2 ? bez modelu poskozeni ? ani nahodou. sragora ala NFS. nebrat.
-
Takových tu bylo....Udělat Forzu na PC tak je vše vyřešeno.
-
-
tak pCARS je taková obdoba Gran Turisma / Forzy na PC. Vypadá to stejně dobře, ale jízdní model je o něco arkádovější než v GT5, ale autoři pořád slibují, že jak zamakají na gumách, tak se to zlepší...
-
-
Odvážil bych se tvrdit, že pCARS jsou na tom přinejmenším stejně dobře jako GT5. Obojí má do iRacing ještě nějaký kus cesty. A pCARS není Forza/GT pro PC. pCARS se zaměřují výhradně na závodní vozy a běžná produkce je nezajímá. Naopak Forza/GT5 jsou vysloveně reklama na běžné produkční modely, které si hráč může koupit v obchodě.
-
-
-
Príbeh v závodnej hre...kto to kedy videl, ten tam nemá čo robiť...a nechápem ľudí, ktorí sa sťažujú, že NFS žiadny príbeh nemá, to čo je za generácia.
Až na tie sci-fi lens svetlá to vyzerá veľmi dobre, maximálne arkádový jazdný model snáď zaujme masy -
-
Tak já u závodních simulátorů příběh nepotřebuji protože se soustředím na samotnou jízdu, ale u arkád jako NFS příběh chci protože mě prostě nebaví držet 10 hodin šipku do předu a nic nic z toho...
-
-
na tom příběhu si spousta scénáristů vylámala zuby než to dali dohromady :) S tím se může ztotožnit tak 10letej kluk..