Přejít na výpis diskuzí
45 minut záběrů z GRID 2 zaujme více než info o příběhu
15.2.2013 | Adam Homola
26 příspěvků
-
mě teda fyzikální model přišel jak hrozná arkáda.. proč na pc nevychází pořádné závody ? :(
-
Já mám jasno - čekám na Project CARS. To by mohla být Forza pro PC. Ale První GRID byl velmi dobrý a dvojka zaujme určitě víc než stokrát provařené a kdysi velmi dobré NFS.
-
-
pCARS nebude Forza, protože nemude mít 500 aut, z nichž většina jezdí velice podobně a ještě docela dost arkádově.
-
-
Prve si forzu pořádně zahraj na nejtěžší obtížnost a potom mluv ;)
-
-
Hrál jsem na volantu Forzu 3 (už tehdy jsem tvrdil, že to jezdí blbě), Forzu 4 (najednou všichni tvrdili, jak je Forza3 na prd a jak je F4 real - není), GT4 / GTHD / GT5P (vývojové stupně pro GT5), GT5 (solidní, ale do real tomu kousíček chybí), Enthusia pro PS2 (tak tohle je opravdu hodně blízko, ale design tratí je příšerný a ten RPG systém řidiče si mohli nechat od cesty), Race Pro (asi nejrealističtější simulace okruhových závodů na Xbox360, ale Enthusia to ještě není), iRacing (The King), LFS (jak může být simulátor neexistujícího auta? ), Shift (tohle je hratelné jedině s Sharp Tyres Mode), GTR 1+2 (klasika), Race07+DLC (ve své době prima, dneska cítím, že to není ono). Kromě toho mám cosi naježděno i na silných reálných autech, takže se odvážím tvrdit, že poznám, když se hra nechová podle skutečnosti. A Forza4 prostě ořád je na hranici arkády a simulace a do simulátorů bych si na rozdíl od GT5 raději nezařadil. A Forza Horizon je arkáda jako řemen. A podle videí bude GRID2 velice podobná záležitost.
-
-
to asi těžko
-
-
-
totalni nuda. tyhle zavody, kde je uzce vyhrazena cesta k jizde, se mi totalne hnusi. stare dobre needy, kde se dalo vyjizdet daleko ze silnice...nebo flat outi. to se neda srovnavat. street racing je nuda...hyper_nuda
-
Já jen chci aby zachovali původní jízdní model.