Přejít na výpis diskuzí
5 minut z BioShock Infinite: Burial at Sea dýchá atmosférou
8.10.2013 | Aleš Smutný
32 příspěvků
-
Fandové to video dokonce přeložili:
https://www.youtube.com/watch?v=Ss2JqkMnSV8 -
Ses si jisty ze nechtene? Ja bych naopak rekl, ze je to podstata celeho DLC. *1*
-
Díky, mami. *4*
-
Protože vdechovat kouř z cigarety je nezdavé, ona to ví. Ty bys sis to taky měl uvědomit.
-
tyjo. je to pěkná ukázka, mám chuť si to zahrát! bio1 a bio2 jsou obě dobrý hry, teda bio2 spíš datadisk. ale v obou dílech je stereotyp, kterej časem hráče dostihne, to mě štvalo. už jsem to jednou psal, chtělo tam udělat nějakej mega souboj s mořským netvorem. nějakou postavu, která se k vám na čas připojí. pak bych obravdu neměl výtky. hrál jsem aji crysis a musím s odstupem času říct, že bioshock jasně lepší.
-
no jo, ale třeba to není "ta" Elizabeth...
jsem zvědavej a určitě DLC pořídím, ale nevím - pořád je to jen DLC a ne plnohodnotná hra, takže to bude asi krátké, tak doufejme, že tam bude míň soubojů a hodně příběhu -
Nee, myslela jsem opravdu The Sims. :) A v podmořském světě by se mohli simíci chodit koupat, dělat závody v plavání a hrát si s mořskými živočichy. Podle mě by to mohlo bejt hoodně zajímavý. *3*
-
dvojka sama o sobě nic moc ale minerva je super
-
Na mě spíše dýchá nechtěné dejavu.
-
Presne, k dvojke som najprv pristupoval ako k odpadu, ale nakoniec som bol milo prekvapeny, ze aj ked to neni uplna mega bomba tak je to solidne.
-
Ale to si nerozumime. On jako postava samozrejme nemohl vedet, jak to dopadne. Ale z autorskyho hlediska to vypada jen jako lacinej efekt a kdyz se na to soustredis, tak je legracni jak to cigo s sebou celou dobu nosi jen jako ozdobu :)
-
Eh...a nemyslela si náhodou SimCity? Protože v The Sims je to stavění sice hodně důležitý, ale jinak je to simulátor života, ne města...
PS: Pokud si skutečně myslela SimCity tak taková budovatelská strategie podmořského/vzdušného města by k zahození nebyla, možná ani The Sims style by marný nebyl, ale zase na druhou stranu cco by se tak asi dalo dělat se simákama v podmořském městě?! -
To zase tak pravda není. Elizabeth by si události z Infinite pamatovat měla. Booker nejspíš ne, ale kdo ví. Ty zvuky před jeho probuzením v kanceláři možná značí nějaké ty vzpomínky.
Bioshock 2 a stejný jako jednička? No, bylo to Rapture, ale prostředí bylo pořád netradiční a dobře vypadající. Dohrál jsem všechny Bioshocky a i když bych raději viděl nějaké nové části z Columbie, i na Rapture před pádem se strašně těším. -
Gentlemanství?
-
ale stejně je to trochu pitomý... sice tam budou zase Elizabeth a Booker, ale protože se vůbec neznaj a je to úplně z jinýho vesmíru, tak by tam klidně mohly bejt úplně jiný postavy a bylo by to jedno... navíc zase zpátky do Rapture - dvojku Bioshocku jsem ani nedohrál, protože to bylo úplně stejný jako jednička, Infinite bylo skvělý zpestření, ale vracet se zase pod vodu - i když je to tam všechno nový a funkční, ale i tak...
-
Mi by se to líbilo zase třeba ve stylu The Sims. Stavět si domečky v moři a ve vzduchu by bylo takový příjemný zpestření. *4*
-
Mě by jen zajímalo, proč jí zapaloval to cigáro. :) Když ho pak celou dobu jenom drží v ruce.
-
Nemá.
-
To se ti opravdu jen zdá. Poslechni ještě jednou a hned na to Infinite.
-
Zdá se mi to, nebo má Booker jinýho dabéra? *9*