Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak já mám taky těch 25Mbit od UPC a neustále to jen píše hlášku o vysoké latenci.
    • Ano to je ono..... co stím :(
      • TO mi pise taky, vzdy dam "continue" a nevsimam si toho.
        • Ale to continue mne tam nejak chybí!
          • Podpora mi akorát napsala, že na našem území není služba zatím k dispozici, což je zřejmně celkem blbost.
          • Tak to ti neporadim.
  • Tak jsem si chtěl také vyzkoušet Onlive.com a bohužel 100Mbit UPC tomu nestačí:( Rozběhal to někdo?
    • Zkousej to znovu, on udela nejaky rychlotest a obcas to i na dobrem spojeni neprojde. Zkousel jsem to doma, kde je pocitac pripojeny k routru kabelem a notebook pres wifi, u obou je bohuzel lehky ovladaci lag, takze treba Borderlands za snipera se moc hrat nedalo - ale ten POCIT, jak parim na notebooku s 1GHz procesorem, 512 MB RAM a onboard grafarnou Batmana: Arkham Asylum, to se neda popsat :D

Jinak na kompu se mi prave stalo, ze mi OnLive napsal "sorry, pomaly, nepustim se" a rozebehlo se to az asi napopaty. Mam 10Mbit UPC.
    • Ja to rozbehnul s UPC 25Mbit.
      • Cože???? Já mám taky tolik a nejde.... píše mi to že něco High conection a nic.... poradte oc mám dlěat prosím....
        • bohužiaľ lepši , rychlejší internet , zrejme zatiaľ iná možnosť nie je :(
          • Testováno na 5GHz wifině 20Mbps a je tam lehký lag... ale fakt zajímavej počin, hodně se mi to líbí
  • Jediné čo je trápne je gamepage tam tie ich "scénky" si mohli odpustiť...
  • Re- Play je trapnej pořad. Indian je stejně nejlepší a pak je GamePage.
    • Indian neznam, ale GamePage, ktery ma predpokladam nekolikanasobny rozpocet, je podle mne horsi, nebo prinejlepsim srovnatelny. Re-play je rozhodne prijemne prekvapeni!
    • calwin
      prvý krát som videl nejaký diel replayu a na môj údiv ma udržal pri obrazovke...

rozhodne nesúhlasím... indián mi prišiel dosť amaterizmus... celý čas som čakal kedy začnú live prenos a som sa nedočkal do pol hodiny tak som konečne po nejakých 45 minútach kde ma stránka neupozornila že už "bežia" zmeškal prvých 10 minút... no a po zbytok času pozerať ako im tam stagnuje technika (nefunkčný mikrofón atd) na čele s moderátorom ktorý to tam síce vedie no vôbec nevie odprezentovať dve vety bezchybne (bol mi maximálne nesympatický a týmto sa mu musím ospravedlniť ale jednoducho si nemôžem pomôcť) mi príde už docela trápne aj keď obdivujem že si dal s tým toľko práce ale ten projekt sa mi nepáči.

game page má iný rozpočet takže je to iná liga ale replay by som s ním už porovnávať mohol...
  • Jsem rád, že RE-PLAY zprofesionálněl a může se vyrovnat například Gamepage. Jen tak dál. *3*
    • RE-PLAY je minimalne na urovni Gamepage. Inak mne prave vtipne scenky bavili ale je pravda ze boli na ukor hier.
    • Podle me je RE-PLAY lepsi nez Game Page, kde zbytecne moc casu venujou casto trapnym scenkam a radoby vtipkum.
  • Víte co by byla dobrá hra na kinect ? Vojenský simulátor třeba udělej 60 kliků do 1minuty a tak to by bylo zábavné hraní.. *5*
  • celkem dobry, ale Modrak pusobi hrozne arogantne jako mistr sveta amoleta
  • Minule si to u mě trochu pokakali s recenzí na Fallout New Vegas, ale tohle docela ušlo.
  • to Bludr: Nic ve zlym, ale zůstaň u psaní, to ti jde skvěle. Pošli spíš Tukana
  • netusi nekdo co to je za song v uvodu? Od 0:37.
    • To budou asi Prodigy - Spitfire.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit