Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • netusi nekdo co to je za song v uvodu? Od 0:37.
    • To budou asi Prodigy - Spitfire.
  • to Bludr: Nic ve zlym, ale zůstaň u psaní, to ti jde skvěle. Pošli spíš Tukana
  • Minule si to u mě trochu pokakali s recenzí na Fallout New Vegas, ale tohle docela ušlo.
  • celkem dobry, ale Modrak pusobi hrozne arogantne jako mistr sveta amoleta
  • Víte co by byla dobrá hra na kinect ? Vojenský simulátor třeba udělej 60 kliků do 1minuty a tak to by bylo zábavné hraní.. *5*
  • Jsem teď taky zkusil Onlive (ještě před měsícem nešel, ale už to tu rozjeli, ikdyž neofiko a asi to tahá data z UK) a příjemně překvapilo - Mafia 2 je s x360padem normálně hratelná..lag je znát, není to tak pohodlný, ale žádná tragédie. Grafika se s nativní fullHD PC verzí nedá srovnávat, ale s konzolovejma verzema už se to srovnávat dá..je to jakž takž koukatelný.

Celkově skvělá služba na okamžitý testování her (30 minut), ale zatím bych si na tom nic nekoupil.
  • Tenhle pořad mě nějak minul, takže je tohle můj druhý díl a musím uznat, že moderátorská dvojka je velmi kvalitní, sympatická a příjemně se poslouchá. Stejně tak recenzent. Celkově je pořad velmi dobrý ... tedy mne si získal, a to je co říct, protože já na takovéhle věci nemám normálně čas :-)
  • Tak jsem si chtěl také vyzkoušet Onlive.com a bohužel 100Mbit UPC tomu nestačí:( Rozběhal to někdo?
    • Zkousej to znovu, on udela nejaky rychlotest a obcas to i na dobrem spojeni neprojde. Zkousel jsem to doma, kde je pocitac pripojeny k routru kabelem a notebook pres wifi, u obou je bohuzel lehky ovladaci lag, takze treba Borderlands za snipera se moc hrat nedalo - ale ten POCIT, jak parim na notebooku s 1GHz procesorem, 512 MB RAM a onboard grafarnou Batmana: Arkham Asylum, to se neda popsat :D

Jinak na kompu se mi prave stalo, ze mi OnLive napsal "sorry, pomaly, nepustim se" a rozebehlo se to az asi napopaty. Mam 10Mbit UPC.
    • Ja to rozbehnul s UPC 25Mbit.
      • Cože???? Já mám taky tolik a nejde.... píše mi to že něco High conection a nic.... poradte oc mám dlěat prosím....
        • bohužiaľ lepši , rychlejší internet , zrejme zatiaľ iná možnosť nie je :(
          • Testováno na 5GHz wifině 20Mbps a je tam lehký lag... ale fakt zajímavej počin, hodně se mi to líbí
  • Hmm nedavno som prvy krat v telke vydel tento vytvor a v domneni ze sa zasmejem na nejakych amateroch som sa rozhodol si to pozret. Ale bol som velmi milo prekvapeny. Az sa moderatory trocha ostrielaju bude to dokonalost. Skvela praca! Tesim sa na dalsie diely.
  • Celkem jsou dobří to se musí uznat..snad jen kdyby uváděli u her i plnou hrací dobu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit