Přejít na výpis diskuzí
8 minut hraní multiplayeru Call of Duty: Black Ops
19.10.2010 | levis
29 příspěvků
-
single je nezajimavy a v multaku si muzou prekonat co chteji, ale BC2 neprekonaji nikdy
-
-
Ano, proto je teda nejhranejsi CoD6 a ne tvuj Battlefield...
-
-
Možná je to proto, že COD je od druhého dílu slavný svou jednoduchou hratelností, kde (vyjma profesionálnů) není nutná žádná taktika?
-
-
Jednoducha je kazda hra, kdyz vis jak ji hrat a nejsi uplne blby. Samozrejme potrebujes mit skill a pak tak hra opravdu lehka je...
-
-
Neznamená že je nejhranější že je nejlepší a battlefield nehrajou lidi s neoriginální hrou jako CoD6 u kterýho to de.
-
-
Nerekl jsem, ze co je nejhranejsi, je taky nejlepsi. *3*
A nechci ti brat iluze ale hrat jde vsechno neoficialne, nevim jak u BC2 ale u CoD6 to jen tak kdejaka lama nerozjede. *5*
-
-
lam je hodne, to je fakt...
-
-
-
Teda ať mi někdo řekne v čem je to jiný než předchozí díly. Já to z tohodle nevidím. Jednička byla stejně nejlepší, s tím souhlasím.
-
V Treyarchu maj mistry recyklace, to se musí uznat. Stejně si tu CoD4ku nebudu kupovat pořád znova, když už ji na poličce mám.
-
to bude zas SP na 3 hodky a MP pro retardy ... kam to speje ..
-
Já se na tuhle gamesu těším, hlavně kvůli tomu MP...je to sice úplně o něčem jiným, než CoD1, kterej jsem hrával, ale i tak to bude parádní způsob relaxu po práci *3* komu se to nelíbí, ať zůstane u toho BFBC2 nebo hraje Armu...volba je jednoduchá...
-
Nevím nevím, rozhodně si to nekoupím do té doby, dokud si to nezahraju. Znám hodně lidí, kteří si koupili MW2 a teď toho litují nadevše. Návrat dedicated serverů, console, modingu chválím.. ale jak to bude třeba s takovým vykláněním do stran?? Popřípadě s pokřikováním :)
-
Mohlo by se to menovat Quake 3 Arena: Black Ops :D