Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • triptich

    tak ale spomenúť koloniálnych mariňákov a opomenúť Battle ror Middle Earth alebo delta force - black hawk down, ktoré mali k filmom omnoho bližšie... ts, ts.
    Edit: ale téma pekná, kľudne by zniesla aj väčší obsah, prípadne pokračovanie :)

    • XXDarthVaderXX

      Jo ta Středozem tam hodně chybí. Chápu, RTS, ale prostě to tam mělo být.  PS Pán prstenů jako film, nejsou tak úplně samostatné filmy, ale jeden film rozdělený na tři části. Třeba bitvy  o Helmův žleb a Minas Tirith se konají prakticky v totožném čase. V tomhle to trošku odnesly Dvě věže, které nejsou vůbec špatné, ale je to 2 část že tří a pokud by člověk viděl jen to, tak vůbec, ale vůbec nemá tušení o co jde. 

  • Miichaell

    Společenstvo prstenu jako hra vyšlo - na PC a Xbox - ačkoli se inspirovalo knihou, ne filmem. Dvě věže vyšlo jen na konzole, stejně jako některé další hry z univerza Pána Prstenů. Na PC se podíval až Návrat Krále, pokud si pamatuju dobře. Určitě lepší ale byly strategie Battle ror Middle Earth 1, 2. Celý článek je sice fajn, ale vůbec nezmiňuje platformy nebo kde si ty hry zahrát dnes a hlavně - na různých platformách pod tím stejným názvem vycházely často úplně jiné hry - viz onen zmíněný Spider-Man 2, na PC to byla katastrofa. K těm lepším bych doplnil King-Konga, ten byl parádní a dodnes podobnou hratelnost nikdo jiný neměl, pak Madagascar, Úžasňákovi a i takový Delta Force - Black Hawk Dawn by šel považovat za doplněk filmu, stejně jako Batman série vycházela v době Nolanových filmů.

  • 0011

    Doplnil bych první Dune, Enter the Matrix + Path of Neo

  • Ještě by to chtělo zmapovat knihy podle her, tam se také najdou vyloženě braky, tak i celkem kvalitní literatura :) 

  • Tak kvůli tomuhle jsem se musel registrovat😱? Chybí Vám tam King Kong z roku 2005 !!! 😂😂😂 Jinak článeček pecička 😂😉

  • Díky za super článek. Jednu věc jsem si musel vygooglit. Článek zcela právem nezmiňuje Fellowship of the Ring z roku 2002 pro první Xbox, protože jde o licencovanou adaptaci knihy a ne filmu. A podle metakritik přinejlepším lehce nadprůměrnou. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit