Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám rád moderní umění třeba obrazy leda tak pod kotlem alespon zahřejí v kruté zimě a hry které jedou stylem na retro třeba Hotline Miami nevadí super hra co si nehraje na retro ale je parádní *4*
    • pro mé kamarády z blázince to znamená že to je retro vším jako vše a můžu napsat že jdu kakat všude mě mažou
  • Ristoro
    Jsem názoru, že na grafice nezáleží, ale ty vole, je rok 2015 a i já udělám lepší design, než je toto. Aspoň trošku hezčí grafika by vůbec neurazila, bál bych se to zapnout na full HD monitoru.
    • Toto veledílo bylo záměrně vytvořeno primitivními nástroji a primitivní grafická stránka byla rovněž záměrem. Je to vskutku umění hodné mezinárodní výstavy a nejeden odborník přes umění by na to mohl udělat 3,5 hodinovou přednášku.
      Copak jsi jako většina umělecky zaměřená populace nečetl aktuální level? Tam se píše o Pixel (artu). Tedy pouze Pixel je to pravé umění a nic jiného... Dokonce i vývoj grafiky je na obálce v Pixel grafice. Prostě demonstrace samotného technologického vývoje se nedá srovnávat s uměním jako je Pixel. Proto to bylo zvoleno na obálku i když by nějaký tupec mohl chybně očekávat, že tam tedy bude vývoj grafiky (když tam mají hry z celé éry).
      Ale údajně to namalovala nějaké žena (v rámci rovných příležitostí), která je velice nadaná a umí udělat postavičky v malování podle předlohy starého grafického stylu!

Zřejmě si nepochopil, že to je umění a je to o pocitu. Ten pocit sice nelze definovat ale autor to tak má a je to tedy pravda. Neřeknce sice proč to tak je, protože slovy autora "Jak definuješ báseň", ale prostě to tak je a hotovo. Tečka, vykřičník ale hlavně ne otazník.

Navíc je nutné přihlednout k faktu, že autor musel (i přes jeho odpor), udělit čílesné hodnocení! To je podle slov autora přežitek a každý člověk si přeci přečte celou rezenci na jeden zátah, udělá si názor a poté provede polemiku s dalšími jedinci kteří udělali to samé. Tedy autor byl ve značném tlaku od jeho primitních kolegů aby svoje pocity převedl do strašného pokusu jako je nějaké to "objektivní číslo".

PROSTĚ: PRAVÉ UMĚNÍ TY V*le! *3* *9* *13*
      • http://tinyurl.com/9aah3z6
      • MickeyMutant
        Takže pixelartová konspirace. Vida, asi to tak bude. Já si naivně myslel, že se to prostě třeba jenom někomu líbí nebo nemá na vývoj zrovna rozpočet trilogie Pána prstenů. Předpokládal jsem, že obálky Levelu jsou pixelované právě proto, že viditelné pixely na první pohled identifikují právě videohry a jejich historii. A ona je za tím invaze pixelových zpátečníků, navíc s ženou v čele.

Jedinou šanci vidím v přijetí nějakého závazného kodexu vývojáře, který by striktně vymezil pravidla. Není hra dostatečně fotorealistická? Ok, na Steamu si neškrtne. Máš tam viditelné pixely v 2K rozlišení? Bod dolů v recenzi a upozornění na krabičce s varováním jako pro kuřáky. Jinak se těchhle grafických nedodělků nikdá nezbavíme.
    • Paulcz
      a já se bojím číst podobné příspěvky
  • Může pane Grygare psát ty recenze čtivě? Číst od vás recenzi je spíš za trest...
    • Věc názoru, já jsem spokojen...
      • Jenže ty, coby gay, máš na tyto věci jiný pohled, než běžný čtenář herních webů..:/
  • Hnisavec
    wtf is this s..t? *8* *7*
    • mas to v recenzi. pokud nerozumis cesky, podivej se treba na metacritic:

868-HACK is for everyone who loves to tell themselves, “Just one more try”, and realize 2 more hours have passed. It’s that kind of gripping game experience that makes you forget all else exists at that moment.

It’s perhaps easier to admire than to enjoy, but those who are prepared to meet its bracing challenge may find themselves hooked by one of the smartest iOS games in some time.

It’s an overly tough cookie to initially crack into, but like Tetris, it’s a game with a simple base interaction made compelling through intelligently constructed sub-systems.

868-HACK is a super-addictive game. You might think that it's either just cryptic or bad at first glance - the graphics are somewhat minimal, and the sound is just weird, but the more you play it, the more you get sucked in. It gets extremely strategic as you figure out what classes do and plan your strategy for each randomly-generated level. Soon enough, you're chasing your high score over and over again. It's not a game for everyone - if you're into cinematic experiences or in-app purchases, this isn't your game, but if you love strategy/turn-based games, check this out.
      • Ne dik hrat taku hru je ako randit so skaredou zenskou...nestoji to zato ked je kopec krajsich a kvalitnejsich
        • To raději méně hezkou, ale inteligentní, nežli nafintěnou nánu, co je blbá jak necky. (když už se to tedy přirovnává ke hrám) :)
          • Jack1947
            Hlavně aby jí bavily i hry. Škaredou ale taky radši ne.
          • A tak tu nafintenou blbou nanu na par hodin, proc ne? Vydrocit ji vsechny otvory a pak se vratit k te inteligentni, se kterou se da delat i neco jineho :)
        • Diskutujícím na games.cz už k dokonalosti chybí jenom vzkřísit Goebbelse a vytvořit virtuální muzeum "Zvrhlé videohry", kde se veřejně odsoudí všechno hipsterské, pixelartové a zpátečnické.
          • Jack1947
            Spíš mauzoleum...
  • cim horsie UI a grafika tym viac to mozu tvrdit ze to je umenie. Cakam kym niekto napise ze to je zrkadlo doby..alebo socialny komentar, ktory robili hipici na zelenej luke.. :D
  • Jack1947
    Hard to believe...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit