Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobry postreh, neco takoveho bych chtel do tlou, kde ta tezkopadna strelba sice pusobila dobre v ramci celkoveho gameplaye samotne hry, ale nemohl jsem se zbavit pocitu, ze nejaky motion tracking by mi tam sedl vic. 

  • Otázkou je, jestli tady spíš nebude cesta přes motion sensory v gamepadech? Vzpomínám si na jakousi FPS na vitě, kde si se rozhlížeš pomocí sticku (což je takové to vachrlaté), ale jemný pohyb jsi dělal nakláněním handheldu. Fungovalo to překvapivě velice dobře. Stejně tak Dreams na PS4 využívají motion senzor pro ovládání kurzoru (ovladač defakto funguje jako laserové ukazovátko a pohybem zápěstí ukazuješ kam míříš). Jak si na to člověk zvykne, lítá s tím jak s myší a je to tak intiutivní že když po pár hodinách v Dreams zapnu jinou hru s kurzorem, automaticky hýbu gamepadem a divím se, že to nefunguje :-D Myslím, že když by se na tom ještě zapracovalo (určitě lze udělat motion senzory ještě citlivější a přesnější), tak to bude fungovat hodně dobře.

  • Mafii jsem svého času hrál na volantu a třeba proklaté závody byly celkem v pohodě. Hlavní výhoda byla, že to mělo a využívalo force-feedback, takže jsem cítil, že to jde do smyku a dalo se to správnými pohyby volantu ustát. Nebo když do vás někdo lehce ťuknul. To prostě na klávesnici uřídit nešlo.

  • Pri hrani Just Cause 3 jsem praktikoval pomerne podivny zpusob, kdy jsem Rica primarne ovladal gamepadem (hlavne kvuli letani), ale kdyz doslo na nejake prestrelky s vice vojaky, kdyz jsem byl stacionarne za kulometem nebo pri odstrelovani, tak stacilo pouze pravou ruku presunout na mys a chlapici meli za par vterin po parade. Kazdy at si najde sve ;) a ja doufam, ze analogove klavesnice se dockaji vetsi podpory prave na tyto typy her, i kdyz na jizdu vozidlem to asi stale nebude uplne onco.

  • Femt0

    Protože v Japonsku jsou odkojený konzolema.

  • A proč ne? Vždyť se na tom hraje v pohodě. Obzvláš´t něco jako GTA, kde půlku času trčíš ve vozidlech, kde analogové ovládání oceníš víc, než wasd na klávesnici.

  • TheGGG

    protože se to líp ovládá duh

  • nechapu proc dava prednost ovladaci pri hrani fps nebo gta lol 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit