Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *1*
  • co je to Arcomage uz vi jenom par lidi :)
  • Magic je jen jeden
  • sankuri
    Tak Arcomage vyslo i jako samotna hra, se mi to nekde vali na disku jeste:-)
  • Kinet1c
    suhlasim, maly skor robit might and magic, rpg, tzn staci si pozriet uspech grimrock, myslim, ze by stym zle neurobili, sice mozno by to nemal robit ubisoft, ale kto vie, mozno by sa im celkom vydaril :)
  • Jediný MtG které se mi líbily byly ty původní (od Microprose z r. 1997). Ten zbytek už bylo jen nechutné zjednodušování. A planswalker tomu nasadily korunu nemožností si kompletně modifikovat balíček a dalšími podivnými změnami pravidel.

Vždyť to nemůže být tak těžké udělat kvalitní hru - pravidla i karty mají, tak jen k tomu dát nějakou omáčku. Pro začátečníky uděla pořádný tutoriál (nebo tam přidat noob mód) a je to.
    Další dobrá karetní hra byla jakási ruská podivnost (nevimjaksetojmenovalo), ale trpěla dost velkou nevyvážeností - ale jako singl dobré.
  • M&M 6 sa da hrat pohode alwe sedmicka robi problemy
  • Duel of the .... mighty magicians !
    WOW .... produkt placement jako noha .
  • GlaDOS
    Ahá, Ubisoft. Už jsem doma.
  • vlastik.plaminek
    Strip Texas hold'em jako bonus k předobjednávce a Prší first day DLC
  • Je to atraktivni, nicmene herni styl je na me ponekud zmateny... zkousel sjem betu, ale nemel jsem silu se s tim porvat...
  • zdeeneek
    *1*
  • Karetní hra a Might and Magic. Do kdyby vydali Arcomage?
  • Inquisitor
    Jo Corrabia to je ono. To už musí být ve vývoji taky pěkně dlouho.
  • nejlepší zpracování MtG na PC stejně bylo MtG - Duels of the Planeswalkers ... myšleno původní z roku 1998, ne ta zoufalost z 2011
  • Malleth
    -příspěvek byl pro svůj nulový význam smazán-
  • Asharak
    Might and Magic, next? *3*

(sry malleth, opravil jsem si to ale dřív než si to napsal *1* )
  • KokyMetalGear
    je to taková sci-fi + steampunk záležitost, což je pro mě dost atraktivní
  • Trol.diskuzni
    Placená nebude... "mikroplatby, mikroplatby, mikroplatby".
  • KokyMetalGear
    Coraabii sleduju už od chvíle, kdy jste ten projekt představili v podcastu *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit