Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Ne, ale když jsem přišel ze školy (což je ta instituce, kterou jsi nejspíš minul větším obloukem), tak zapnu pc, podívám se na práci, jestli mi nepřišla, vypracuji úkoly do školy, co jsem ten den dostal nebo si na ně aspoň připravím podklady, abych pak nemusel seminárky sepisovat poslední večer před odevzdáním a jdu dělat buď do práce na pc nebo jdu pryč (kolo, trénink atd.)
  • gert
    Mě by zajímalo, jestli to myslí vážně. *1*
  • Tady máte alespoň příklad, proč osvícení škodí *15*
  • gert
    ty si mentál *1* *1*
  • Osviceny
    ty jsi u toho PC taky nalezlej co? VeskoslaveNerde
  • Osviceny
    já osvicuji vás
  • Osviceny
    právě jsem obědval
  • jestli se tu náhodou někoho nedotkl. Je to přeci jenom názor...ne?

Já třeba nemůžu pochopit, proč "vývoj"...spíš doopravdy "evoluce" za posledních 5 let dospěla k tomu, že akční hrdina se musí tvářit naprosto nasra*ě, jinak není cool a tak vůbec...
  • Shenkster
    Běž se radši zase někam osvítit blbe :)
  • nekrmte trola
  • Veskoslav
    Jestli to nebylo náhodou ozáření:)
  • MrSanta
    Koukám, to osvícení mělo nějaké neblahé vedlejší efekty.
  • Přijde mi, že máš nějaký závažný duševní problém...
  • Mno v jednične mi naopak přišlo, že designer Wara nějak zapomněl přestat na něj přidávat další šminky a proto vypadá jak vánoční stromeček. Death je spíš exhibicionysta, i když v mírném rozkladu.

Zbytek tvého příspěvku je bohužel naprostá snůška nesmyslů hodná 12ti letého nerda v Rage modu.
  • Veskoslav
    Maximální detaily při 50-55 FPS a nikdy se to neseklo. Spíše mě občas trápilo delší načítání.
  • Veskoslav
    Bože myslel jsem, že ses uhodil do hlavy a včerejší "příspěvěk" byl jenom takový úlet, ale Tebe museli po porodu praštit pořádným válečným kladivem, že píšeš takové sračkky.
  • Osviceny
    Hra pro nerdy jako dělaná, pro nera není většího orgasmu, než si vymastit nad velkou komiksovou postavou s obrovskými předimenzovanými svaly!!! PRoto má hra takový úspěch, je to obrovská nedodělaná blbost, kterou si kupují pouze nerdi za účelem ukájení svých potřeb!!! Vývojáři to moc dobře věděli, proto tam nepotkáte žádnou normální postavu, jenom samé svalnaté hory masa s pokud možno co nejvíce odhaleným tělem !!! A to hlavně lýtka, na tyjsou nerdinejvíce vysazeni !!! Jen si porovnejte jedničku s dvojkou, v jedničce se vývojáři s postavami mírnily, nebyli tak velké a byli tm i normální lidé, hra ale neměla takový úspěch, zatímco ve dvojce je všechno svalnatější a větší!!! Odezva u nerdů byla velká !!!
  • 1 byla lepší bez zbytečných kravin okolo...
  • je to nuda 75% behacka/hopsacka a 25% fight...
  • fichtlis
    Mmě to třeba nelagovalo vůbec, a to jsem hrál na max detaily.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit