Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky
    It is a classic game for consoles*2*
    • MidnighT91
      It is a classic The Console Game xD to je de*il xD... spadnul jsem ze židle... Dejte mu pár plusů protože se mu podařilo posunout hranici trapnosti na novou úroveň...
      • No promiň ale zrovna ty se svým kdiž a podobně bi sy se moc vijadřovad neměl. *16*
        • smejki
          gramatika a skladba vět jsou dvě různé věci
        • MidnighT91
          Jenže já se češtinu teprve učím a navíc bi sy jsem opravdu nikdy nenapsal to jako promiň... Je jasné že občas udělám hrubku protože, a to věř nebo ne ale nemám u psaní nonstop otevřené pravidla českého pravopisu...
      • RavenHolm
        Nejlepší na tom je, že to už asi 2x opravoval a stále to má blbě:D
    • smejki
      up the shut fuck!
      • RavenHolm
        +1. Btw stále trvám na to, že by při registraci měl být krátký IQ test. Pak by byl klid od stvoření jako je "classic the only console game":D
        • jindra.veliky
          bylo to spravne. myslel jsem to totiz jako jmeno
          • MishKonn
            Pořád blbě, fail.
            • OK tak teď vypadám jak kokosák já, chtěl jsem napsat měkký i. Epic fail.
            • Jak tak koukám, máš problémy i s jazykem českým, natož anglickým, jelikož pokud vím, volové jsou mužského rodu životného, tudíž tam musí být tvrdé y.
            • smejki
              Já, abych ti řek pravdu, fakt nevím, co se pokoušíš říct... ani po editu
            • jindra.veliky
              priznavam ze s tvorbnou vet mam problemy i kdyz jsem byl v anglii dlouho ae zasobu mam velkou takze se dorozumim. oi ty zkomoleny vety pochpi. vsak vy jste take pochopily volove *1*
          • RavenHolm
            Na vykrucování je pozdě. A i po editu to máš nějaký divný:)
    • USER47
      Malá rada do budoucna. Nesnaž se machrovat s angličtinou, dokud se ji nenaučíš.
    • ZvacA
      classic the only hňup
    • No jo ty jsi tu fakt chyběl.
  • Whisp
    Skúšal som demo a boj zo stíhačkou (F22 Raptor) bol zábavný, akurát nesmiete čakať simulátor, ale skôr arkádovú, akčnú strielačku v oblakoch. Boj s vrtuľníkom bola už ale nuda.
  • Tady někdo těžce nezvládl recenzi!! Ta hra je úžasná, ještě jsem ani nedohrál kampaň a moc se bavím i u misí s vrtulníky. Rozhodně to je čistokrevná AAA hra a neni to adept ani na sedmičku, natož šestku. Autor by si měl raději obstarat starý Lock On nebo ještě lépe mírumilovný MS Flight Simulátor (to vypadá přesně jako jeho liga) a přestat tady ze sebe dělat šaška u věcí, kterým ani za mák nerozumí.
    • Naprostej souhlas. Tento díl je podle mého nejlepší z celé série.
  • Hairy_Ass
    Takhle to dopadá, když se vývojáři snaží zavděčit všem...
  • Prý krev. wtf? To je hydraulika/palivo z letadel.
    • MishKonn
      Přesně tak. Trochu čichám zase odfláklou recenzi, viz. 2 věty o multiplayeru. Když je tak povedený, tak proč ho nerozeberou víc?
  • Už z traileru sem cítil průs*r a vubec mi to nepřipomínalo předchozí díly AC.
    VÁŽNĚ?Průs*r jako zakázaný slovo? *7*
  • Divotvurce
    Mám dotaz: lze nastavit ovládání letounu tak, aby při posunutí páčky do strany letadlo nezatočilo, ale udělalo vývrtku? V demu to myslim nejde a to mě dost štve kvůli omezený manévrovatelnosti.
    • V demu to jde. Byla to první věc, kterou jsem měnil.
      • Divotvurce
        Sakryš, to jsem musel přehlédnout, jinak dík, hned se s tím líp létá.
  • pani vypada to ako dobrý odpad hral som ace combat 6 a to je srdcovka moja ta hudba ,akcia, efekty nadhera.. toto je asi krok späť stejne si to vyskušam ta hra si to zasluži
    • pro mě je to taky krok zpět oproti AC6, to bylo naprosto božské, ale tohle mě moc nezaujalo, podle dema alespoň

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit