Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč mi to podle recenze silně připonnělo HAWX?
  • RavenHolm
    +1. Btw stále trvám na to, že by při registraci měl být krátký IQ test. Pak by byl klid od stvoření jako je "classic the only console game":D
  • MishKonn
    Přesně tak. Trochu čichám zase odfláklou recenzi, viz. 2 věty o multiplayeru. Když je tak povedený, tak proč ho nerozeberou víc?
  • smejki
    up the shut fuck!
  • USER47
    Malá rada do budoucna. Nesnaž se machrovat s angličtinou, dokud se ji nenaučíš.
  • Naprostej souhlas. Tento díl je podle mého nejlepší z celé série.
  • šlo to nastavit už i v demu, ale teď přesně si nepamatuji kde to bylo, možná v ovládání a tam jsi musel přepnout z arcade na normal nebo něco podobného
  • ZvacA
    classic the only hňup
  • No jo ty jsi tu fakt chyběl.
  • jj milujem tento žáner chcem sa opítať manevrovanie daju sa robiť otočky ,lietať dole hlavou a robiť rôzne vývrtky.V deme veľa sa nedalo vydieť tam to bol trening a ten bol omedzení na pohyb
  • jindra.veliky
    It is a classic game for consoles*2*
  • Whisp
    Skúšal som demo a boj zo stíhačkou (F22 Raptor) bol zábavný, akurát nesmiete čakať simulátor, ale skôr arkádovú, akčnú strielačku v oblakoch. Boj s vrtuľníkom bola už ale nuda.
  • Tady někdo těžce nezvládl recenzi!! Ta hra je úžasná, ještě jsem ani nedohrál kampaň a moc se bavím i u misí s vrtulníky. Rozhodně to je čistokrevná AAA hra a neni to adept ani na sedmičku, natož šestku. Autor by si měl raději obstarat starý Lock On nebo ještě lépe mírumilovný MS Flight Simulátor (to vypadá přesně jako jeho liga) a přestat tady ze sebe dělat šaška u věcí, kterým ani za mák nerozumí.
  • Hairy_Ass
    Takhle to dopadá, když se vývojáři snaží zavděčit všem...
  • Prý krev. wtf? To je hydraulika/palivo z letadel.
  • Už z traileru sem cítil průs*r a vubec mi to nepřipomínalo předchozí díly AC.
    VÁŽNĚ?Průs*r jako zakázaný slovo? *7*
  • pro mě je to taky krok zpět oproti AC6, to bylo naprosto božské, ale tohle mě moc nezaujalo, podle dema alespoň
  • Divotvurce
    Mám dotaz: lze nastavit ovládání letounu tak, aby při posunutí páčky do strany letadlo nezatočilo, ale udělalo vývrtku? V demu to myslim nejde a to mě dost štve kvůli omezený manévrovatelnosti.
  • pani vypada to ako dobrý odpad hral som ace combat 6 a to je srdcovka moja ta hudba ,akcia, efekty nadhera.. toto je asi krok späť stejne si to vyskušam ta hra si to zasluži

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit